PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Turkticaret büyüyor

fuzbing
05/02/2006, 14:00
Turkticaret.net, internet hizmeti veren ABD’li bir şirketi satın aldı !

Sekiz yıl önce 10 bin dolarla Turkticaret.net’i kuran 31 yaşındaki Bursalı girişimci Murat Yanıklar, internet hizmeti veren ABD’li bir şirketi satın aldı. Turkticaret.net, kendisine 3 milyon dolara mal olan Hint kökenli ABD’li ’Mystic Blizzard’ adlı şirketin adını da ’Türkticaret.net Inc.’ olarak değiştirdi. Turkticaret.net’in kurucusu ve Genel Müdürü Murat Yanıklar, "Böylece Turkticaret.net artık ilk elden alan tescili yapar konuma geçti. Artık tüm dünyaya alan adı satan uluslararası bir firma özelliği kazandı" dedi.

14 DİLDE YAYIN YAPACAK PORTAL

Yanıklar, www.reg2c.com adlı site üzerinden 14 dilde yayın yapacak portal hazırlıklarının da sürdüğünü, portalın Şubat ayı içinde faaliyete geçeceğini söyledi. Yanıklar, bu portal ile Turkticaret.net’in 200’e yakın ülkeye hizmet verir konuma geleceğini belirtti. Tüm dünyada 65 milyon civarında alan adı bulunduğunu belirten Yanıklar, "Türkiye’de 310 bin civarında alan adı var. Turkticaret.net, 150 bin alan adıyla Türkiye pazarında yüzde 50’ye yakın paya sahip. Artık tüm dünyaya alan adı satabileceğiz. Amerika’daki şirket kanalıyla dünyada ilk 10 firma arasına girmek istiyoruz" diye konuştu. Murat Yanıklar, dünyada domain yani alan adı tescil için belirlenen fiyatların domainlerin uzantılarına göre değiştiğini belirtti.

Hürriyet

Bana göre dünya devi olma yolunda gidiyorlar.Her ne kadar hizmetleri mükemmel olmasada gitgide büyüyorlar takdir ediyorum.

MaskComm
05/02/2006, 14:09
Eğer türkiyede verdikleri hizmet gibi hareket edeceklerse, bence yazık edicekler yeni aldıkları yere de...

endsuz
05/02/2006, 16:00
Ben bursada oturuyorum Kardeşimde onlarla bire bir muhattap işleri güçleri laf oyunu başka bir şey değil gıcık oluyorum yani

perlci
05/02/2006, 16:57
Sekiz yıl önce 10 bin dolarla Turkticaret.net’i kuran

Benim bildiğim 4 yada 5 sene oldu amma abartmışlar yani.

hakanaksan
06/02/2006, 05:33
bir kere çalıştım Turkticaret.Net ile 3 sene önce bayağı strese sokmuştu beni sanmıyorum hedefledikleri başarılara ulaşsınlar.

OnR
06/02/2006, 05:59
ABD'li şirket belki biraz düzene sokar onları

MEHMET
06/02/2006, 09:30
Türkticaret şuan çok uyguna web alanı veriyor. Beğenmesekte şuan Türkiye de bir numaralar. Ben Mümkün olduğu kadar domainleri TT den alıyorum. Şuana kadar sorun yaşamadım. Ama web alanında sorun var mı bilmiyorum bilmekte istemiyorum:)

Revne
06/02/2006, 09:42
bir kere çalıştım Turkticaret.Net ile 3 sene önce bayağı strese sokmuştu beni sanmıyorum hedefledikleri başarılara ulaşsınlar.

Benimde oyle bir muhabbetim oldu. Ama ben yol kisayken dondum hemen. Eger gorsutugum kisi Murat Yaniklar ise; sirketten ne koy olur ne de kasaba..
Bu anlatilanlar da bence reklamdan baska bir sey deil...

DeliPenguen
06/02/2006, 10:15
Sistemlerinde bir kontrol paneli yok. Bir subdomain açmak için Müşteri Hizmetlerine birşeyler yazmak, rica etmek gerekiyor, bir gün böyle bir girişimde bulundum. Günlerden Perşembe.. 2 gün içinde talebinize cevap gelecektir dendi. Oha dedim devam ettim. İki iş günüymüş. P.tesi günü cevap geldi, isteğiniz gerçekleşememektedir diye. Neyi bekledim ben 3 gün bilmiyorum.

Bir domain aldım, alan da bunlardaydı. Alanı başka yere aldım, domainin ns adreslerini vs. değiştireyim dedim, girdiğim ns adresi geçersizmiş. Ya sanane kardeşim, ben geçersiz ns adresi girmek istiyorum çalışmasını istemiyorum belki.

Bu iki olaydan sonra bıraktım onları, şimdi bir tane domain im var hala TTde, onu da başka bir yere transfer edemiyorum. TT para istiyor.

Anlamadım çalışma mantıklarını, garipler.

Ansugo
06/02/2006, 13:26
Ben hiç kullanmadım. Buna rağmen kullanıp memnunum diyen de görmedim.

Magic2Melody
06/02/2006, 15:00
adamlar gerçekten hizmetleri çok iyi değil gibi ama gerçek çok büyük başarılara imza attılar, üni bitirdikten sonra bende bir milyon dolara yakın sermaye ile bu işe girmeyi düşünüyorum çünkü hosting geleceği çok, domain sayısı internet teknolojileri çığ gibi büyüyor, gelecekte yazılım ve internet hizmetleri alanında baya büyük gelişmeler olacak diye tahmin ediyorm

Mingitau
06/02/2006, 16:41
Browser Kontrolü yapmadan o rezalet FLASH ı koyan bir işletme büyüse ne olur büyümese ne olur.... Allah GoKKo*' ya sabır versin diyorum.

*Eğer bi değişiklik olmadıysa o uğraşıyordu bunlarla....

by_ram
10/02/2006, 16:58
Bende Sadece domain alımında ttyi kullanıyorum. hosting de çok amatörce hareket ediyorlar. Ama domainlerimin neredeyse tamamını TTden aldım bi sorunla karşılaşmadım. Bence de bu mantık devam ettiğim müddetçe istedikleri başarıyı elde edemezler. Türkiye de şu an en çok domain satan şirket olabilirler ama bu en iyi olduklarını göstermez. Sınırsız hosting veriyorlar(!) 100 mb dan sonra seni uyarıyorlar. Alana e-book koyuyorum bir gün sonra izin kullanım belgesini faxla bize gönder yoksa alanını kapatırız diyorlar. Anlamak güç...

pan
10/02/2006, 18:25
Bende Sadece domain alımında ttyi kullanıyorum. hosting de çok amatörce hareket ediyorlar. Ama domainlerimin neredeyse tamamını TTden aldım bi sorunla karşılaşmadım. Bence de bu mantık devam ettiğim müddetçe istedikleri başarıyı elde edemezler. Türkiye de şu an en çok domain satan şirket olabilirler ama bu en iyi olduklarını göstermez. Sınırsız hosting veriyorlar(!) 100 mb dan sonra seni uyarıyorlar. Alana e-book koyuyorum bir gün sonra izin kullanım belgesini faxla bize gönder yoksa alanını kapatırız diyorlar. Anlamak güç...

ben zamanında bunlardan domain almaya kalktım (birkaç yıldan fazla oldu, sanırım 03 yada 02 idi), sanal kart ile.
abuk bir formları vardı..submit et et gitmiyo, sonunda hata mı verdi birşey oldu..
baktım karttan para çekilmiş ama.

mail attım, hala cevap bekliyorum :)

bu nedenden dolayıdır ki burdan kim birşey alacak olup fikrimi sorarsa, kesinlikle vazgeçiriyorum, iki elim kanda olsa bile işimi bırakıp uzun uzun, uzak durulası bir firma olduğunu anlatıyorum.

Else
11/02/2006, 02:35
Türk / Ticaret. adı üstünde işte.. kısa ve öz. türk ve ticaret. cinlik çok, hizmet yok.
yani göz göre göre kullananlara hayret ediyorum doğrusu. 1 tane olumlu cevap yok şirket hakkında

MEHMET
11/02/2006, 12:12
Türk / Ticaret. adı üstünde işte.. kısa ve öz. türk ve ticaret. cinlik çok, hizmet yok.
yani göz göre göre kullananlara hayret ediyorum doğrusu. 1 tane olumlu cevap yok şirket hakkında
Ben sorduğum soruya hem mail olarak hemde sözlü olarak cevap alabiliyorum. Bu kadar acımasız olmayın. Domain hizmetlerini beğeniyorum

jure
11/02/2006, 12:25
Ben sorduğum soruya hem mail olarak hemde sözlü olarak cevap alabiliyorum. Bu kadar acımasız olmayın. Domain hizmetlerini beğeniyorum

bende henüz hiç sorun yaşamadım.

ebolax
12/02/2006, 15:30
Bence TurkTicaret.net kötü hizmet ilede bir ton müşteri bulunabileceginin kanitidir.
Yada turkiyedeki kullanicilarin ne kadar bilincsiz oldugu her seye ne kadar kolay inanip kandirildiginin gostergesidir.

Meteryus
12/02/2006, 19:55
hemen hemen tüm hizmetleriniz kullandım , hosting kısmında sorunlu bir firma olsa da domain kısmını hala kullanıyorum, mükemmel olmasa da fena değil artık hostingi farkı yerde kullanmama rağman domainlerimi burada tutmaya devam ediyorum, ufak tefek sorunlar var ama şimdi sorunlara cevaplar konusunda eskisine nazaran oldukça hızlılar.

by_ram
13/02/2006, 13:28
Turk ticaretin kurulduğunu zamanı bilmiyorum ama heralde kurulduğunda türkiye de başka bir hosting firması yoktu ondan dolayı şu an bu kadar çok müşteriye sahip. yoksa bu hizmet kalitesiyle bu seviyeye gelmesi mümkün değil ya da olmaması gerekiyor. Ben oradan bir hosting aldım o da hayatım boyunca aldığım ilk hostingdi. Kötü bir tecrübe oldu benim için. Almamdaki amaç bu kadar çok kullanıcısı varsa iyidir en azından garantilidir diye düşündüm. Alan diğer arkadaşlarda bu düşünceyle aldıklaklarını sanıyorum.

Ben hala domainin alınabileceği kanaatindeyim ama hosting asla!!!!

Mingitau
13/02/2006, 16:52
Bu Mehmet ile gecen Mart'taki Mehmet arasında çok fark var :p

MEHMET
13/02/2006, 19:53
Bu Mehmet ile gecen Mart'taki Mehmet arasında çok fark var :p
Mingitau nin de himzetini begeniyom(her na kadar domaini bana 15$dan satsa da)
benim bir zamanlar ilknet ile ilgili bir domain maceram olmuştu. Tavsiye etmeyeceğim tek yer orasıdır

Mingitau
13/02/2006, 20:27
(her na kadar domaini bana 15$dan satsa da)
Ohaaaaa ne zaman 15 den sattık?

MEHMET
13/02/2006, 20:37
Ohaaaaa ne zaman 15 den sattık?
tamam şaka yaptık. Alış fiyatından yani 4,99$ dan sattı.

nohurge
13/02/2006, 23:43
Ben de ilk domainlerimi buradan almıştım.Aracı parası Türkiye'de kalsın istemiştim.Dns ayarlarını değiştirmeyen DNS ayar sayfası, her türlü değişiklik için mailleşme gerekliliği, mecburen başka yerlere yöneltti beni.
Ayrıca 5 ve daha fazla yıllarda 3 tescil birden yaptığımda fax,kimlik vb belgeler istediler.
Internetin işleyişine ayak uyduramayan kamu kuruluşu havası verdiler. Bütün domainleri transfer ettim.
Tabii bunlar yıllar önceydi, şimdi daha iyilerdir umarım.

NikeFootball
14/02/2006, 01:58
bir kere kullandım nefret ettim örneğin bir dosyada değişiklik yapmak istiyorum server a atıyorum dosyamı , saat 13:00 ve 18:00 den sonra yapılan değişiklikler bir sonraki server restart zamanı aktif olacaktır gibi mantığımın almadığı bir uygulama yapıyorlardı nefret ettim ne panel var ne birşey nasıl bu kadar hosting ,alan kişi var ordan anlamıyorum , isim yapmış işte millet ona bakıp aldanıyor

erronin
26/02/2006, 04:56
Ne marjinal firmaymış be. Ya çok iyi diyorlar ya çok kötü... Ortası yok mu bunun ?

niyazitaha
26/02/2006, 12:32
ben kullandım , o kadar da hızlı değiller ve çok para istiyorlar...

doganaydin
01/03/2006, 14:05
Yapılan yorumlara bakıyorum da kimse türkticaret.net ten memnun değil.Galiba insanlardaki psikolojik yaklaşım bu, üsteki yoruma göre yazıyoruz yorumumuzu.
Ben verdikleri hizmetten çok memnunum.Ayrıca bi Türk şirketinin ABD li bir şirketi alması da çok güzel.Alışılmışın dışında büyüdüğünü ve kalitenin git gide artığının bi göstergesi.
Hizmetlerine gelirsekte.Türkiye de bu adamlardan daha iyi hizmet verecek bi şirket daha tanımıyorum.Neticede hizmeti doğuran kaliteyi artıran şirketin büyüklüğü.

Hüseyin Gönüllü
10/03/2006, 11:27
Arkadaşlar, ben zaman zaman TurkTicaretNet'in bazı domainleri sahiplerinin rızası dışında başkalarına verdiğine dair iddialar duyuyorum. Bu tür bir olay yaşayan oldu mu çevrenizde. Diyelim ki oradan aldığınız bir domain var. Bu domain x bir şirket istiyor. Siz bir bakıyorsunuz ki, domaininiz başkasının olmuş. Arayıp sorduğunuzda, "efendim, domaininizi bu şirkete aktarmak istediğinize dair otomatik e.postalarımızı onaylamışsınız. Sizin onayınız ile gerçekleşmiş" diyorlarmış diye duydum. Bu önemli bir iddia ama bu konuda bir delilim yok. Bilgisi olan var mı içinizde?

Teşekkürler.

MEHMET
10/03/2006, 12:36
Arkadaşlar, ben zaman zaman TurkTicaretNet'in bazı domainleri sahiplerinin rızası dışında başkalarına verdiğine dair iddialar duyuyorum. Bu tür bir olay yaşayan oldu mu çevrenizde. Diyelim ki oradan aldığınız bir domain var. Bu domain x bir şirket istiyor. Siz bir bakıyorsunuz ki, domaininiz başkasının olmuş. Arayıp sorduğunuzda, "efendim, domaininizi bu şirkete aktarmak istediğinize dair otomatik e.postalarımızı onaylamışsınız. Sizin onayınız ile gerçekleşmiş" diyorlarmış diye duydum. Bu önemli bir iddia ama bu konuda bir delilim yok. Bilgisi olan var mı içinizde?

Teşekkürler.

Böyle şeylere inanmayın

Caesar
10/03/2006, 13:16
bazen sorularına cevap alamıyorsunuz ama bunun nedeni sizin aceleci olmanızdır bir kullanıcı kiraladığı alan adı için ertesi gün şöyle bir mail atıyor (cuma günü alan adını kiralamış cumartesi günü) "siberhosting hizmetlerimde neden alan adı gözükmüyor parayı çektiniz kredi kartımdan" halbuki alan adı sözleşmesinde en geç 3 gün içinde panelinize yonlenecektir yazmaktadır. bu tür maillere gerçekten cevap atılmamaktadır. 3 gün bekledikten sonra hala alan adı yonlenmemişse eyvallah istediginiz maillere istediginiz cevapları alabilmektesiniz.

deptor
10/03/2006, 13:20
türkticarete bir türlü ısınamadım.

Jehovah
13/12/2007, 11:50
yazık türkün adını kirletecek iyice!!! bari şirketin adını değiştirse yahu!!

uyasar
26/12/2007, 16:22
bence de bu aamlar paradan başka bişe düşünmüyorlar dolayısıyla büyüseler bile müşteileri memnun edemedikten sonra bence yok olmaya mahkumlar. Türkiye de domain alanında zaten yerlerini isimtescile bırakıyorlar.

Jehovah
26/12/2007, 22:10
hostingide domaini gibi ise yazık gerçekten çok yazık.. domainlerimin mail adreslerini kendi üzerlerine almışlar (admin mailini). transfer edicem diyorum auth code istiyorum sallamasyon kod gönderiyorlar. en son noter kanalıyla ihtar çekecektim. avukatıma yazdırayım ertesi gün çekeyim dedim ihatarı ve ihtar konusunda bilgilendirme maili atınca 2 hafta boyunca cevap vermedikleri sorulara teker teker cevap verdiler. hemde tutuştuğu için olsa gerek fazlasıyla cevap verip admin mailinide değiştirmişler ve 4. seferde verdikleri kod doğru çıktı... yani bir turk ticaretten birde uzak.net (remotemach)ten uzak durun arkadaşlar.. aman aman ikiside.. zihniyetleri aynı..

AhmetBSD
29/12/2007, 22:46
simdi türkticaret niye bukadar büyüdü ismimi cok güzeldi desem herkez el kaldirir...
tasarimci deilim ama 10 yildir yilin 360 günü internet sitelerinde dolanmaktayim. simdi türkiyede hosting firmalarini bi incelemeye alirsak...
once sayfa dizaynlarindan baslayalim..
bi host firmasi aramak icin hostbul.net e girdim unix hostingi sectim karsima en üste cikan ilk siteye girdim http://www.senkronet.com.tr/ bir web adresi acildi
hemen awbs gözüme carpti.. kullanici icin bu onemli deil.. hemen ilk sirada gelen title dan baslayalim..
<title>Senkronet Network Solutions - Domain, Hosting, Reseller, Dedicated, Co-location, Web tasarım, Awbs, Yazılım, Google Adwords, Satış, Destek</title>
herif yardirmis.. awbs google adwords network solutions vs.. vs..
peki merak ediyorum okuna web sitesi yapmayi planlayan bi ögretmen senin awbs nden adwordsundan dedicated server ifadenden ne caksin ?
hadi onu bi kenara koyalim bi adam koydun sitenin ortasina bi tane kasaya yaslanmis... bu adamin derdi ne ?? hadi onuda sallayalim.. en dipe basmis redhat intel cpanel vs.. logolari..
Hosting Hizmetleri
Kampanyalar
Linux Hosting
Windows Hosting
Linux Reseller
Windows Reseller
menü stilinden soz etmeme gerek yok biz kategori isimlerini inceleyelim..
Linux hosting windows hosting reseller dedicated vs.. vs..
bu okulun sitesini yapacak ogretmen once linux un ne ise yaradiğini bilmesi gerekiyor sonradanda hosting kelimesini ogrenmesi gerekiyor tabi yanlisliklada bu arada reseller alabilir :D elestiriyi sevmiyorum ama sekil ortada..
firma ile ilgili genis bi aciklama yok bu firma ne is yapar kac yildir ayaktadir faaliyetleri nedir.. en önemlisi bu site ne amacla kurulmustur denilmemesi lazim :) ha bu arada bu adamlara garezim filan yok onume o cikti onu elestirdim.. e gecelim sizin bildiğiniz sayfalara http://www.hostcini.com/ evet elestirmeye baslayalim..
:)
sağ tarafta bitane linux pengueni var... windows logosunu koysaniz hadi bilgisayar bilen az cok yabancilik cekmez.. yanimda suan oturan da penguen yerine ona kuş dediği gibi.. linuxu bilmeyen bir kişi ona ya güvercin der ya kuş der..hostcininin bas derdi sayfanin hem ingilizce hem türkce acilmasi web hosting linux hosting.. domain kayit ama bayi hosting :)
simdi inelim biraz icerisine..
http://www.hostcini.com/linux_hosting_silver.php

Genel Özellikler
500 MB Web Alanı
5 GB Data Transferi / aylık
Anlık Sınırsız Transfer
20 adet FTP hesabı
Webalizer ziyaretçi istatistikleri

Kodlama Altyapı
PHP 4
CGI
WML
XML
AJAX
MYSQL

5 GB Data Transferi / aylık burdan baslayak... bence bunun sonuna bi soru isareti koyup da bu neyi ifare eder... diye bi baloncuk yapsa daha hayirda değer.. site yayinlayacak kisi kac kisi sisteme girer sitemin boyutu ne kadardir bana ne kadar trafik lazim bundan once trafik kavramini siteyi yayinlayacak kisiye izah etmek gerekir
tikladik http://www.hostcini.com/co-location.php
sunucu bulundurmaya.. turuncu bir bar altinda yoncalarin bulundugu yeşil bi resim.. renkler uymadi ama uyduralim :D yaw bi sitede 3 den fazla renk kullanildiği zaman o site cingene ic camasiri gibi görünüyor.. bu yoncalar neyi animsatiyor.. hostcini.com bi firma sahibi bi sirket sahibi gozuyle baktiğinizda isim size ciddiyetsiz geliyor.. bence hostcini ismini deissin. :)
hemen ordan baska bitaneye atlayalim
http://www.websahibi.com/ logo bu logo neyi animsatiyor... bu logodan 344324324234356435 tane firmaya ait logo gördüm birbirlerine okadar benziyorlarki bu logoyu gördüğümde hangi firmanindi diye hatirlamak yerine hangi firmaya aitdi geliyor :) bu adamlar allahtan web tasarim hizmeti vermiyorlar.. soldaki resimdeki adamlar türke hic benzemiyor .. ben benzetemedim.. benim bildiğim dolarla alis yaptiğin bir ürünü dolar ile cikarsin.. bu adamlar türkiyedeler elektiriği tedas ytl ile sağliyor telekom hatti ytl ile bunlara fatura ediyor ama bu adamlar dolarla cikis yapiyorlar yaw üretmin yapildiği bir türk ticaret hanesinde dolarin işi ne??
hakkımızda kısmına tıkladım http://www.websahibi.com/websahibi.asp
koca bi kasa acildi adsl icin tiklayin dialup icin tiklayin yazisi dikkatimi cekti.. bence siteye giren kullaniciya arka planda gizli kosan bir flash nesnesi ile adamin internet hizini tesbit edip yonlenecek ikinci sayfada adamin hizina göre sayfa kalitesini kullaniciya sergilemek daha mantikli networkun sergilendiği bir datacenterda bu durum gercekten icler acisi.. bu aklima sunu getirdi
ktu ogrenci islerine giren bi ogrenci ders seciminin yaklastiği donemlerde karsisina sunucu1 sunucu2 sunucu3 sunucu4.... diye secenekler cikmakta.. kaksak teklif versek madem hattiniz tüm ögrencilere yetecek kadarini karsiliyor size cluster bi yapi kuralim load balancing yapalim sayfaya giren ogrenci bostaki servera her hangibir url deistirmeden girsin.. desek mekkeye kadar pesimize kosarlar... siz ne anlarsiniz niyetinden...
neyse konumuz türkticaret..
donelim türkticarete
flash animasyon multimedia icerikli bir site olmadiği sürece iğrenc bir görünüm sergiliyo bence tasarimcilar flashi sadece banner lar icin kullanmali .. ve bannerdaki animasyon mümkünde baska biyerden alinti yada baskasininda kullanabileceği hazir bir kalip olmamasi gerekiyor..
gayet güzel bannerlar hosting ve registrar işini yürüten registrar lara bakarsaniz portal görünümünde sayfalar yapmaktalar.. türkticaret de buna benziyor.. ama turkticaret amacindan sapmis durumda suanki durumunda.. fakat görünüyle sirketlere okumus kültür görmüs kisilere hükmetmekte.. bilgisayar basinda sabahtan aksama kadar kahrolan asosyal insanlarin hazirlamis oldugu bir web sitesi deil editörü mükemmel..
perdenin arkasina gelelim?
türkticaretin hala hosting paneli yok... hala gercek bi cluster bi yapisi yok... hala hatlarinin backup i yok.. ve cok domain satislarina ramen hala bi registar olmayi akil edemediler 1 milyon dolar biraz fazla geliyor sanirim.. bunlara...
türkiyede host firmalari gibi görünen bir sürü panel cocugu var linux makine cpanel mail dns web ayni makinede hersey takir takir.. benim bildiğim virtualhosting de olsa sayfalar birden cok güclü makineler üzerinde dengelenmis bir sekilde durur birden cok mail server birden cok database server olur bunlarda ayri ayri makinelerde olur. ona gorede müsterinden parani istersin... http://www.kriweb.com/ ben hic sannetmiyorum bu adamlarin net üzerinden müsteri aldiklarini tamamen kendilerini reklam ediyorlar neyse bosverin .. :) yapilan tüm yorumlar tamamen ve tamamen benim düsümcemdir.. :)

fuzbing
30/12/2007, 15:58
Yaklaşık 2 yıl önce açtığım bu başlığın sonunda yazdığım "takdir ediyorum" kısmını geri alıyorum. Bunları takdir felan etmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar.

TechEngineer
30/01/2008, 17:04
onlardan cacık olmaz. Berbat ötesi hizmetleri var. Bir siteyi 1 yıldır yapamıyorlar.

Sürekli oyalama göz göre göre üst üste yalan. şu zaman diyor arıycam 5 kere aramıyor 5 kerede 6.kez yine yalan söylüyorlar. Bu kadar pişkinler. İsterseniz şu an halen tamamlayamadıkları sitenin adresinide veririm. Eğer Türkticaret.net yetkilisi kimse varsa cevap vermek isteyen burada buyursun cevabı varsa versin.

Üstelik sitenin parası peşin ödenmiş 1 senedir halen teslim edecekler.Lanet olsun en son 1/2 içinde teslim edicez dediler. Eğer 1/2 gün içinde de teslim edemezlerse Lanet olsun alsın başlarına çalsınlar.

Verilen parada haram,zıkkım,zehir olsun.İnş. tez zamanda batarlar.Gırtlaklarına kadar da borca girerler. Ne diyim ki daha.

Bir firmadan ancak bu kadar nefret edilebilir.

Bu kadar lafın yanınada halen TürkTicaret.net'ten hizmet almak isteyen olursa buyrun link'i: www.turkticaret.net (http://www.turkticaret.net) sizde girin sizinde başınız yansın.

Böyle sorumsuz,yalancı,dolandırıcı insanlarla.. (Formun saygı düzeyini bozmamak için insan ibaresi kullandım yoksa ne diyeceğimi çok iyi biliyorum ben.)

wedo1style
01/02/2008, 17:56
kötü oldukları söyleniyor ama hep tercih ediliyorlar .. hiç bi$e anLamadım...

TechEngineer
01/02/2008, 18:27
kötü oldukları söyleniyor ama hep tercih ediliyorlar .. hiç bi$e anLamadım...

Bu tercihi tetikleyen en büyük etken cehalet. İnsanlar binlerce referanslarına ve göz boyamalarına aldanıyorlar.

Web tasarımı yaptırılan site bana ait değil ama akrabalarımdan birinin firma sitesi.Benim sonradan haberim oldu.Önceden olsaydı ben yapardım onlara ama zaten para verilmiş ve 1 aydırda tasarımı başlanmıştı benim haberim olduğunda.

Yeni hosting alacaklar veya yeni web tasarımı işine giren veya Pc'den bi haber olan firmaların tercihi oluyor.TurkTicaret.NET

Ama fazla zamanları kalmadı hepsine göstericem. Artık Lale devri TurkTicaret için bitti. Yeni bilişim ve internet hizmeti veren sitemin açılışına çok az kaldı.

Yakında kurtuluyoruz Turkticaret.net'ten.

wedo1style
01/02/2008, 18:42
Bu tercihi tetikleyen en büyük etken cehalet. İnsanlar binlerce referanslarına ve göz boyamalarına aldanıyorlar.

Web tasarımı yaptırılan site bana ait değil ama akrabalarımdan birinin firma sitesi.Benim sonradan haberim oldu.Önceden olsaydı ben yapardım onlara ama zaten para verilmiş ve 1 aydırda tasarımı başlanmıştı benim haberim olduğunda.

Yeni hosting alacaklar veya yeni web tasarımı işine giren veya Pc'den bi haber olan firmaların tercihi oluyor.TurkTicaret.NET

Ama fazla zamanları kalmadı hepsine göstericem. Artık Lale devri TurkTicaret için bitti. Yeni bilişim ve internet hizmeti veren sitemin açılışına çok az kaldı.

Yakında kurtuluyoruz Turkticaret.net'ten.
war ol abim :)