PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Template (Şablon site tavsiyeniz varmı?? )


asker
04/02/2006, 00:37
Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz şablon site satan bir firma/web sitesi varmı ??


www.template.gen.tr (http://www.template.gen.tr) sitesine mail attım, telefon açtım. Yanıt yok. Başka ??


captainzap
04/02/2006, 10:33
template gen tr acaba template monster ın bayisi mi yoksa cd mi satıyor kopyalayıp :) hep merak etmişimdir.

doronty37
04/02/2006, 12:02
bu konuda Türk sitesi pek duymadım. gördüklerim yabancı sitelerden alınan template'lerin satılması / dağıtılması şeklinde yayın yapıyor.

www.templatemonster.com
www.bodexart.com

ciwata
25/02/2006, 05:58
www. templateci.com forumdan da istediğin şablonu yazarsan gönderirler bi bakmanı tavsiye ederim

niyazitaha
25/02/2006, 19:15
www.templatebox.com burada ücretsiz template veriliyor.

niyazitaha
25/02/2006, 19:16
template gen tr acaba template monster ın bayisi mi yoksa cd mi satıyor kopyalayıp :) hep merak etmişimdir.
@captainzap , sana aynen katılıyorum...:D

holygon
05/03/2006, 04:11
ayrıca bedava aradığınız bir tasarım var ise onu google dan arayarak ta bulabiliriz
örnek:
http://www.google.com/search?lr=&as_qdr=all&q=+.rar+OR+.zip+OR+.pdf+OR+.exe+site%3Arapidshare. de
http://www.google.com/search?lr=&as_qdr=all&q=+.rar+OR+.zip+OR+.pdf+OR+.exe+site%3Amegaupload. com
http://www.google.com/search?lr=&as_qdr=all&q=+.rar+OR+.zip+OR+.pdf+OR+.exe+site%3Afixdown.com
http://www.google.com/search?lr=&as_qdr=all&q=+.rar+OR+.zip+OR+.pdf+OR+.exe+site%3Aqfile.de


tarzı aramalarda ufak değişiklikler yaparak istediğiniz tasarımı bulabilirsiniz

abdagli
05/03/2006, 15:26
merak ediyorum TM gibi bir site açmaya kalksak ne gibi ihtiyaçlarımız olur?Yani nasıl satış yapılıyor?Dökümanlar müşteriye nasıl ulaşıyor?Dökümanları siteye nasıl ulaşıyor?

smasherz
05/03/2006, 19:36
merak ediyorum TM gibi bir site açmaya kalksak ne gibi ihtiyaçlarımız olur?Yani nasıl satış yapılıyor?Dökümanlar müşteriye nasıl ulaşıyor?Dökümanları siteye nasıl ulaşıyor?


Normal bi pos sistemi vardır satış için. birde sanıyorum 24 saatlik bir link veriyorlar ordan indiriyorsun ve siliniyor.

OZKANYAVUZ
12/03/2006, 11:47
template gen tr acaba template monster ın bayisi mi yoksa cd mi satıyor kopyalayıp :) hep merak etmişimdir.

Ben hala merak etmekteyim :)

captainzap
14/03/2006, 15:43
alan razı satan razı mevzusu :) sonrada biz suçlu oluyoruz boşver yahu bayisidir değildir. artık gülüp geçiyorum templatelerede, satanlarada..