Tam Sürümünü Görmek İçin : TSK yeni logosu
http://www.tsk.mil.tr/bashalk/basduy/2006/bd04.htm
ahanda burada ne dersiniz :)
Mingitau
28/01/2006, 14:19
TSK degil KKK; altına MÖ 209 yazıp Atatürk figürü koymaları saçma
En son calismada Ataturk figuru yok diye ortalik karismisti galiba.
Yanliz ben bu tur logo, madalya, vs seylerin daha karizmatik olmasini isterdim. Ozellikle KK tasarimlarindan bir zırhlı birliklerinin kullandığı logonun tasarimini begeniyorum.
kıvrıkoğlu döneminde bu tür dahiane girişimlerindan bir sonuç alamayan özkök amacına ulaşmış görünüyor. neden logo değişikliği gibi bir ihtiyaç ortaya çıksınki?
Meteryus
29/01/2006, 04:33
nedense hepsi birbirine benziyor, daha faklı olmasını engelleyen bir kanun falan mı var acaba ?! yoksa adet gereğimidir.
iNFeRNuS
31/01/2006, 14:02
Ortaya çıkan tepkilerden sonra Atatürk logoya geri dönmüş.Çokta güzel olmuş.
respectable
04/02/2006, 01:29
nedense hepsi birbirine benziyor, daha faklı olmasını engelleyen bir kanun falan mı var acaba ?! yoksa adet gereğimidir.
bence birbirine benzemesinde hiçbir sorun yok böyle çok güzel olmuş..
TÜRKİYE ve TÜRKLERE yakışan bir çalışma olmuş bence, renkleriyle, yazılarıyla, herşeyiyle mükemmel denilebilir.
Gayet güzel olmuş.Kara Kuvvetlerimize yakışmış.M.Ö 209 yazmalarında ne gariplik varki.Atatürk figürü gayet güzel.Zaten olmalı da.Hatadan dönülmüş.Sonuç olarak milletimize ve ordumuza yakışır bir brove olmuş
bence mükemmel olmuş, özellikle MÖ209 yazılması çok çok iyi olmuş. siz yokken biz vardık diyo ;)
Harika bir çalisma olmus bence. Renk uyumlari güzel, bize yakisir sekilde derlenmis.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.