Tam Sürümünü Görmek İçin : Belgelerim Klasörüne Giremiyorum
Windows xp çöktü D:\ sürücüsüne yeni xp kurdum belgelerim klasörüne giremiyorum yetkiniz yoktur diyor bunu nasıl düzeltebilirim.
karavanabatu
24/01/2006, 20:38
Güvenli kipte Administrator ile oturum açmayı dene ve öyle girmeye çalış.
Bilgisayar açılırken windows seçmen gerektiği falan söylüyor mu? Yoksa direk D:\ deki windows mu açılıyor?
Logon ekranı geliyor ama eski windows devanlı resetliyor makinayı. hata vermiyor. güvenli modda da resetliyor .
karavanabatu
25/01/2006, 12:19
elinde her hangi bi linux dağıtımının live cd (çalışan cd) si varsa ordan girmeye çalış. Windows XP cdsinden onarım da mı olmuyor?
Linux çözermi dersin.win xp onarım konusunda bilgim yok.parça değişiminden kaynaklanan bir çökme (anakart ,işlemci,ram,ekran kartı) kurtarma şansı varmıdır..
Aynı sürüm bir XP cd si takıp yüklü olan sistemi onarabilirsiniz
Professional
25/01/2006, 21:46
Selam,
Benmi soruyu aceba çok yalnış anladım. Yoksa verilen cevaplarmı çok alakasız.
Neyse ben anladığım kadarıyla cevap vermeye çalışayim.
Yapmanız gereken sadece,
Dosyanın Ownership'liğini yani, Sahipliğini almanız gerekiyor.
Kolay gelsin.
Logon ekranı geliyor ama eski windows devanlı resetliyor makinayı. hata vermiyor. güvenli modda da resetliyor .
yeni kurduğunda mı resetliyor yoksa eski kuduğunu mu güvenli modda açmaya çalışıyorsun..? :confused:
http://support.microsoft.com/?kbid=308421
gerçi yukarda gerekli bağlantı verilmiş,klasöre sağ tıklayıp güvenlik sekmesinden tüm izinleri vermeyi denediniz mi?
Bronze teşekkür ederim verdigin linkle çözüldü problem
diger arkadaşlarada ilgilerinden dolayı teşekkürler ...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.