Tam Sürümünü Görmek İçin : ve nihayet Corel X3
Corel Draw yeni sürümü X3'ü geçenlerde piyasaya sürdü.
Birçok hatayı düzeltmişler ve birçok yeni özellik eklemişler.
Özellikle profesyonel reprodüksiyon tarafında çok fazla iyileştirmeler var.
Deneme sürümüyle 15 gün boyunca bir filmm çıkış atölyesinde HQ Rip'te baskı denemeleri yapacağım. Sorun yaşanmaz ise kesinlikle bu sürümün kullanılmasını tavsiye ederim.
Deneme süresi sonrasında bir inceleme yazısı da yazmayı düşünüyorum.
Sizlerin de üdşüncelerin almak istedim...
Deneme sürümünü www.corel.com dan indirebilirsiniz.
* Windows® 2000, Windows® XP Tablet PC, Windows® XP
* 256 MB of RAM, 200 MB of hard disk space
* Pentium® III, 600MHz processor
* 1,024 × 768 or better monitor resolution
* CD-ROM
Gereken sistem özellikleri şaşırtıyor insanı. :) Birde illustrator'unkilere bakmak lazım.
Kesinlikle çok fazla sistem kaynağı istemiyor. Çünkü yeni sürüm çekirdekte performansı etkileyen çok fazla değişiklikler yapılmıyor.
hayırlı olsun.
Corel Draw 13 olamıyacağını tahmin etmiştim uğursuzluk getirir diye.
inceleme yazılarını bekliyoruz kursad
Biz de çok bekledik aslında 13'ü... Çevremde şöyle bir saptama var çünkü: "Corel Draw'ın çift sayılı sürümleri her zaman problemli olmuştur." Bunu söyleyenler de reprodüksiyondaki kişiler... Bu nedenle 13 çıksın diye baya bekledik ;)
Yine 13 oluyor yani X= roma rakamıyla on 3 de üç işte :D Corel'in programlarını seviyorum ama bir türlü ısınamadım zaten vektörlede pek aram yok ama şu an da iyi bir derecede vektörel program öğreneceksem zamanımı adobe illustratorden yana kullanacağım.
rahmetli
14/05/2006, 15:54
Arkadaşlar, ben CorelDraw'ı, 8'den beridir kullanıyorum ve her yeni versiyonunu kullanıp ilerledim, 12'yi de hevesle indirip kullanmaya başlamıştım 11'den sonra fakat 11'de karşılaşmadığım hataları karşımda buldum.. 13'ü geçen günlerde indirdim ve pek bi hatayla karşılaşmadım sadece döküman kayıtlarında biraz yawaşlık hissettim o kadar.. Acaba sizeler hangi versionu önerirsiniz? 11 - 12 - 13 ?.. Teşekkürler.
.. Acaba sizeler hangi versionu önerirsiniz? 11 - 12 - 13 ?.. Teşekkürler.
ilk yaması çıktıktan sonra X3'ü öneririm :)
Arkadaşlar nasıl crack uygulayacağız bu programa anlata bilirmisiniz.teşekkürler.
Disconnecting
28/06/2006, 02:21
Arkadaşlar evet güzel yapmışlar özellikle bezier toolun çizim aracında güzel gelişmeler olmuş fakat bir şeyi anlayamadım scrool bar ile zoom yaptığım zaman saçma sapan yaklaşıyo veya uzaklaşıyo çalışmaya bunu nasıl düzeltebilirim bi bilgisi varmı bence "x3" ismi saçma
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.