Tam Sürümünü Görmek İçin : Bedava .be uzantılı domain
www.registerfly.com adresinden alabiliyorsunuz.
1 yıl sonra domain süresini uzatmak isterseniz kaç $ isterler bilmem.(17.84 $ olarak duydum ama kontrol etmedim.)
Zerzevat Adam
23/01/2006, 01:20
ikidakkasusun.be
yeterartik.be
buneboyle.be
cokozledim.be
adreslerini kaydetebilirsiniz, boşmuş bunlar. :)
Yok kalsın:) daha önceleri godaddy den alıyordum ama artık fiyatlar 8.95 değil 2.95 düşmüş dahada aşağısı varmı bilmiyorum.
godaddy tabi yine 8.95 satmaya devam ediyor. Halbuki artık fiyatlar 2.95 civarında. Halbuki en ucuz domaini godaddy satıyordu şimdi durum değişti tabi ,alabildikleri kadar domaini kendilerine bağladılar artık insanlar istesede oradan ayrılamıyor. Bu gibi tuzaklara dikkat etmek lazım. Ve tomain süresini diyelim uzatmadınız süre bitince el koyuyorlar. Bu seferde eğer almak istersen alamıyorsun sana kiraya daha yüksek bir fiyata veriyorlar. Eğer site arama motorlarında üstlerdeyse fiyat dahada artıyor.
Aaman dikkat arkadaşlar,bunlar müşteriye adeta kaz gelen yerden tavuğu esirgeme hesabını yapanlardan.
Geçen senede .info domain adresleri bedavaya dağıtılıyordu.Acaba onlar ne oldu :)
Bence zevk için kullanılabilir bu domainler.Mesela freenode sunucusundaki türk kanallarından birkaç kişi logDB diye bir proje geliştirdik."loglariz.be" domain adresini aldım bu yolla.(1 sene sonra büyük ihtimalle uzatılmayacağı için önemli değil.Eğer uzatılacaksa da xx $ veririz artık.)
Ek olarak sedo gibi domain parking sitelerinde para kazanma amaçlı kullanılabilir.
ibrahimsar
23/01/2006, 06:59
0 $ diyor ama yine de kredi kartı bilgilerini yazmak gerekiyor değil mi?
// Ben yanlış yapmışım.
Yanlış yapmışım derken yazdınmı yoksa?
yav okadar bilgili değilimdir bende aldım ama benim free hostlardan aldığım siteye yönlendiremiyoruz ya nameserver istiyor yada hostun ip sini
ibrahimsar
23/01/2006, 14:57
Yanlış yapmışım derken yazdınmı yoksa?
Hayır tabi ki :) Yazmam gerekiyorsa kalsın diyecektim. Gerekmiyormuş.
istersen web forwadingten sitene yönlendirebilirsin
yav okadar bilgili değilimdir bende aldım ama benim free hostlardan aldığım siteye yönlendiremiyoruz ya nameserver istiyor yada hostun ip sini
Hesabınla giriş yap , aldığın domaini seçip manage(yönet) bağlantısını tıkla.
URL REDIRECTION/ADVANCED kategorisi altında "Manage url framing redirection/ forwarding" seçerek yönlendirme yapabilirsin.
Kampanya bitti , .be domainleri bundan sonra 17.75 $.
hade.be ;) kaçırdık desene :(
niyazitaha
19/02/2006, 21:10
güzelmiş...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.