PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Kadınlara özel

perlci
22/01/2006, 11:49
Kadınların gidip kendilerine koca seçebilecekleri bir erkek mağazası açılmış. 5 katlı mağazada şu kural geçerliymiş; Bir kattan yukarı çıkmak serbest ama aşağı inmek yasaktır...
Bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek icin mağazaya girer.
1. KAT'ın kapısında şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin çalıştıkları bir işleri var ve çocukları da severler."
Kızlar yazıyı okur ve mırıldanır: "Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım."
2. KAT'ın kapısındaki yazı: "Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları severler ve yakışıklıdırlar."
Kızlar: "Hmmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var?" diye meraklanır.
3. KAT: "Buradaki erkeklerin çok iyi birer işleri var, çocukları severler, yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler."
Kızlar: "Aman Tanrım, çok etkileyici ama bakalım bir üst katta ne var?"
4. KAT: "Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler."
Kızlar çığlık çığlığa bir üst kattakini merak ederek yukarı fırlarlar:
5. KAT'ın kapısında şunlar yazmaktadır: "Bu kat boştur ve sadece kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak icin düzenlenmiştir. Çıkış soldadır."

Alıntı Milliyet: Yazar; Melih Aşık (http://www.milliyet.com.tr/2006/01/22/yazar/asik.html)

OnR
22/01/2006, 16:40
Pek kadınlara özel değil bence ne yalan söyleyeyim ben olsam bende çıkardım daha iyi bir kız bulmak için :)

cappytoi
22/01/2006, 16:56
insanın özünde var aç gözlülük bana kalırsa ;)

xXx
23/01/2006, 10:30
:D çok akıllıcaaa

Ömer
11/02/2006, 15:11
hahaha süper bişi bence doğruda
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ne yapsan beğenmezler

pan
11/02/2006, 15:36
aynı şeyi erkekler için uyarlayacak olursak;
benim için ilk kat kafi :)

uykucu_
02/03/2006, 00:44
hiç şaşırmadım kadınlar için 10 - 15 kat daha olsa yine çıkarlarmıydı acaba

Go
07/03/2006, 01:03
bence hala bir şans var.Mağazadan çıkıp yeni bir imajla tekrar merdivenleri adımlayıp 3. kata çıkabiliriz :D

Hz. Adem Havva validemize şişenin içinde hapsettiği şeytanı göstererek demiş ki bak şundan uzak dur bunu buraya çok zor hapsettim ama Havva validemiz Hz.Adem uzaklaşırkenden şişenin başına gelmiş.Başlamış evirip çevirmeye.Neden bu kadar zor vs. gibi bir merak şeytanda bu meraktan istifade
Havva validemizi kandırmış kapağı açtırmış çıkmış dışarı.Hz. Havva eyvah demiş ne yapacağım şimdi.Hemencecik aklına bir fikir gelmiş.Sen bu şişeden kolaylıkla çıktın ama bu kadar kolay giremezsin demiş.Sen öyle san demiş gururla şeytan benim yapamayacağım bir şey var mı? Girivermiş şişeye.Hz. Havva da kapatmış kapağı.
Başınızı ağrıtmadıysam kıssadan hisse ,,

eylem_guler
15/03/2006, 21:48
:) Hadi canım.

eGeMx
16/03/2006, 15:24
İnsan oğlunun doğasından var unutmak, elde ettiklerini unutup yeni hayaller kurarsıni. Hayallerin bittiğinde de ölmüşsün demektir :D

Gurhan
16/03/2006, 17:49
aynı şeyi erkekler için uyarlayacak olursak;

İçi kadın dolu bir binaya yaklaşan erkeğin aklından şüphe ederim :)