Tam Sürümünü Görmek İçin : Yorumlarınız..
http://forum.ceviz.net/showthread.php?p=189307#post189307
için açtığım olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
:iih:
Imkanım olsa yardımcı olmak ısterdım.. ve bana gore yardımcıda olunmalı.. Ama ınsan dusunmeden edemıyor.. Okulu, kutuphaneyı, rafı yapan devletın bırde oraya kıtap koyması gerekmez mı?
Not: Bı kac gun once besıktastakı kabalcı yayınevındeydım.. Raflar dolusu cocuk kıtabı ındırımdeydı.. Bellıkı satamamıslar, stoklarında oylece duruyormus..
Demek ıstedıgım.. Ben hocanın yerınde olsam bu tıp yayınevlerıyle baglantıya gecerım..
Kitap ile yakından uzaktan alakası olmayan bir milletin bu tür bir yardıma yetiştirecek kitabı bulacağına inanmıyorum.. ve orada böyle bir imkan varsa milli eğitim bakanlığı denen bir bakanlık var.. zannımca çok daha profesyonel yardım edebilirler..
Okulların eski kitaplarını göndermeleri bir nebze kabul edilebilr ama o öğrencilerin ne suçu var ki eski kitaplara layık olsunlar..
Bir öğretmen çocuğu olarak, ne yazıkki artık evlerde okullara verilebilecek kitapların kalmadığını ancak bu tür yardımların bu işlerle uğraşan dergi ve kitap evleri tarafından yapılabileceği kanaatindeyim..
Imkanım olsa yardımcı olmak ısterdım.. ve bana gore yardımcıda olunmalı.. Ama ınsan dusunmeden edemıyor.. Okulu, kutuphaneyı, rafı yapan devletın bırde oraya kıtap koyması gerekmez mı?
abi burası türkiye gözünü sevim :)
aslında iyi bir uygulama ama iyi organize edilmeli. yani belki sadece o okul için değil, toplu bir kampanya ile toplanacak kitaplar, sponsr olacak herhangi bir kargo şirketi ile dahada güzel olur.
Kütüphanesi olmayan batı da veya karadeniz yada akdenizde çok okul var. Ama bana gore öncelik güneydoğu anadolu ve doğu anadolu dur. Bizim kitap vermediğimiz ellere başkaları yarın kaleşnikof veriyor. Bunu da gözönünde bulundurmak laızm.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.