PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Borland c++ Builder 6.0 kullananlardan bir rica

symbolic82
14/01/2006, 00:24
Borland c++ Builder 6.0 kullananlardan bir rica
C:\Program Files\Borland\CBuilder6\Projects\Bpl\WinSkinC6.bpl
C:\Program Files\Borland\CBuilder6\Projects\Bpl\WinSkinC6.~bp l
C:\Program Files\Borland\CBuilder6\Projects\Bpl\WinSkinC6.tds

Eğer Borland c++ Builder 6.0 kullanıyosanız bana bu dosyaları gönderebilirmisiniz... Acele lazım yanlışlıkla sildim.. bi daha yükleyemiyorum programı..
Yardımcı olursanız çok sevinirim..

mail adresi alper_onur@hotmail.com

hüseyink
10/02/2006, 20:30
arkadaşım baktım amam benim bpl dosyamın içi boş. hiç bişey yok. kusura bakma

asoza
16/02/2006, 01:10
*.~bpl veya *.~ ile başlayan Builder dosya uzantıları yedektir. Yani dosyanın son kaydetmeden önceki halini saklar. Dolayısı ile gereksizdir.
*.tds dosyaları yine Builderin proje ile ilgili derleme vs bilgileri için kullandığı, silinmesi halinde sonraki derlemede yenisini oluşturacağı türlerdir. Dolayısı ile gereksizdir.
Size sadece *.bpl dosyası gerekli. Ancak belirttiğiniz dizin yine builder tarafından kullanıcının oluşturduğu kütüphaneler için derleme ve ürün muhafazası klasörüdür. Başkalarında aynı dizinde aynı dosyayı bulmanız tesadüf dışında mümkün olmaz.
Özetle o dosyayı siz derlemişsiniz. Nasıl derlediyseniz aynı yollardan geçerek tekrar oluşturabilirsiniz. Bu tip bileşen derlemelerinde işiniz bitip kapatırken kayıt edeyimmi türü sorulara hayır derseniz yapılan değişiklikler bileşen kaynak dosyasına yansıtılmayacağı için tekrardan deneme şansınız olur. Sanıyorum siz ilgili bileşen dosyasını nereden indirdiyseniz tekrar edinmeniz gerekiyor ya da builderin ellemediği bir kopyası varsa onu kullanmanız gerekiyor.
Farklı bir yol olarak silinen dosyaları geri getirmede faydası olabilecek programlar kullanabilirsiniz.