Tam Sürümünü Görmek İçin : durduk yerde kazıkçı olduk :)
cappytoi
05/01/2006, 04:20
geçen registerflydan 4 tane domain aldım, biri iki senelik olmak üzere. gelin görün ki adamlar hesabımdan parayı çekmediler üstelik domainlerde çalışır durumda hatta yanında protectflyda hediye ettiler. supporta mesaj attım çekin kardeşim şu parayı diye 1 haftadır tık yok. parayı bol buldular herhalde beleşe verdiler domainleri. büyük ihtimalle php scriptlerinden kaynaklanan bir hata çünkü kupon kullanarak aldım domainleri normal alımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. buradan şu sonucu çıkarabiliriz programlamalarımızı düzgün yapmalıyız ve her şarta göre düşünmeliyiz ki daha sonra görünmez kazalar olmasın. bu icann onaylı bir registrarın başına geliyorsa sizin de gelebilir. :)
Zerzevat Adam
05/01/2006, 05:53
Baktın parayı almıyorlar son bir posta çek eğer parayı istemiyorsanız bir hayır kurumuna bağışlayacağım ve bir daha benden para beklemeyin. diye :D Bakalım ne diyecekler.
ilginç bir hadise.@omerbalyali'ya katılıyorum.:D
supporta mesaj attım çekin kardeşim şu parayı diye 1 haftadır tık yok
Destek bölümüne e-mail göndermenin ve durumun beni rahatsız etmesinin maliyeti, alan adlarının maliyetinden daha çok. Ben olsam "beni huzursuz ettiniz, bunun bedelini şu numaralı hesaba yatırın" diye mail atardım.
mesutceliq
05/01/2006, 11:45
Bu firma senin bi akrabanın falan olmasın :) Senin bilmediğin :cool:
cappytoi
05/01/2006, 12:59
şimdi de promosyonu es geçip direkt promosyonsuz parayı çekmişler bütün protectflylar + tam domain ücreti bana oturdu. burdan ne çıkarıyoruz iyi niyetli olmak da işe yaramıyor :)
Yakinda adam polisle kapini calar:
"Aha bu komser bey! Domainlerimin parasini vermedi, bide dalga gecer gibi mail atiyodu..." diye.
valla 2001 de başvurduğum bi domain düşünce alınmış ama faturası bir ay önce geçti tabi domaininde özelliği kalmadı salla gitsin dedim sanada bi fatura gelmesin sonra :D
şimdi de promosyonu es geçip direkt promosyonsuz parayı çekmişler bütün protectflylar + tam domain ücreti bana oturdu. burdan ne çıkarıyoruz iyi niyetli olmak da işe yaramıyor :)
bu durum için ancak " sen kaşınmışsın " diyorum :3:
hahaha yok be domaini unuttuydum bile zarf geldi hayırdır dedim bune
cappytoi
08/01/2006, 23:39
yok bu registerfly da iş yok servisler iyi satış kötü... :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.