Tam Sürümünü Görmek İçin : Bilgisayar ve Hayat Konulu Projeler
akkaraman
01/01/2006, 20:03
Arkadaşlar bilgisayar ve hayat kapsamlı projeleri hep merak ederim...
Arkadaşlar aklınızdaki projeleri Yazabilirmisiniz???
alfanzo27
26/01/2006, 14:15
ben programcılıga yeni baslamıs biri olarak yapay zekayı arastırıyorum.bildiginiz yapay zeka programları var mı? bende insan gibi konusan bir program yapmayı planlıyorum
akkaraman
26/01/2006, 17:01
Bildiğim bir program var. mail adresinizi benim cevizdeki hesabıma gönder oradan göndereyim...
Arkadaşlar bilgisayar ve hayat kapsamlı projeleri hep merak ederim...
Arkadaşlar aklınızdaki projeleri Yazabilirmisiniz???
Fifti fifti ortak olacaksak söylerim.
alfanzo27
29/01/2006, 15:38
ya gondermeye calıstım ama hata veriyo buraya yazıyorum tesekkurler
alfanzo27@yahoo.com
akkaraman
01/02/2006, 20:53
İşlerim Çok yoğundu kusura bakma biraz geç baktım forum.. ayrıca gönderemenin sebebi benim mail adresi dolmuş...
Şu anki Projemi bitirdikten sonra Google adsense tarzi bir site tasarımı yapmak istiyorum yani tüm türk işverenlerin reklamlarını alıp onları istedikleri sitelere ulaştırmak..ultrasponsor var ama içeriğe yönelik reklamlar veremiyor
yani içeriğe yönelik reklam merkezi olma bunun yanında webmasterlara ziyaretçi analizi gibi hizmet sunma
akkaraman
07/02/2006, 03:50
Reklamı sitesinde yayınlayan için parasal bir kazanç düşünüyormusun??.
Döüşünüyorsan sanırım güvenlik konusunda çok düşünmen gerekiyor...
:) Aklımda bir iki şey var güvenlik için Daha henüz başlayıp yoğunlaşmış değilim
istiyorsan birlikte düşünebiliriz :)
akkaraman
08/02/2006, 11:18
Aslında aklımda buna benzer bir proje var.
aynı güvenlik sorunu benide düşündürüyor...
ben reklamdan ziyade parasal bir kazanç dışında anket sitesi yapmayı pilanlıyorum...
İsteyen benim sitemden anketini oluşturup üretilen linkide kendi sitesine ekleyecek...
bunun altyapisi için onlineanket.com adresini aldımdı.
fakat çok fazla iş yoğunluğundan bir türlü başlayamadım...
Bu açıdan güvenliği birlikte düşünebiliriz...
Amatör müzik grupları için bir site. Bu aralar çok meşhur biliyorsunuz internetten yayınlanıp meşhur olan şarkılar. Hayalet sevgilim, grup84 fln. Bir tür sistem hazırlanıp hem kişisel sayfalarını yapabilirler, hem demolarını yayınlayabilirler. İyi hazırlanırsa proje, az biraz da reklamla iyi birşeyler olur gibime geliyor
onu.Я Çok iyi fikir yanındayım :) yapımıda kolay
akkaraman senin sisteminin güvenliğini sağlaması daha kolay sonucta ucunda para kazanan yok ben reklamlara tıklamayı o sitenin ziyaretçi sayısını sayfa gösterimi ,online kişi sayısı ve bannerlara tıklamalardaki zaman aralığını göze alan bir fonksiyonla çözmeyi düşünüyorum,sorun o sitelerin istatik bilgilerini nasıl tutarım:)veritabanı kaldırır mı bunu ama kesinlikle türkiye şartlarında iyi tutar projeyi gerçekleştirmesi ise çok zor en az 3 kişi lazım zaten şu anki yaptığım siteye tek başıma daldım 15 bin modla uğraşmaktan başım döndü
onu.Я Çok iyi fikir yanındayım :) yapımıda kolay
Yapın yani iyi olur. Programlama bakımından çok kasmaz aslında biliyorum ama hem yeterince iyi bilmediğimden hemde okullar fln derken zaman verip uğraşamayacağımdan söyleyimde siz yapın bari dedim. Yapcak olsam söylemezdim heheh :D
siteyi yapmakla iş bitmiyor ki reklam yönü de çok önemli..
ben programcılıga yeni baslamıs biri olarak yapay zekayı arastırıyorum.bildiginiz yapay zeka programları var mı? bende insan gibi konusan bir program yapmayı planlıyorum
Yapay zeka ürünleri sanırım lisp le programlanıyor (çoğu).
lisp dilini araştırırsan bişeyler bulabilirsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.