PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ICQ şifremi bulamıyorum

Bonecrusher
31/12/2005, 19:04
Konuyu nereye açmam gerektiğini bulamadım, internet ile alakalı diye düşünüp buraya açtım. Gerekirse taşıyabilirsiniz, kusura bakmayın.

Şöyle bir sorunum var.
Bir zaman önce ICQ şifremi değiştirmiştim.
Geçenlerde ICQ şifremi unuttuğumu farkettim. Auto login açık olduğundan ICQ'ya girebiliyordum ama şifremi hatırlamıyordum.
ICQ password recovery kullanabilirim umuduyla, hazır ICQ'ye login olabiliyorken, kullanıcı ayarlarımdaki e-mail adresimi değiştirdim. ICQ password recovery için e-mail adresi istiyordu.
Ekledikten sonra icq password recovery'i bir daha denedim. olmadı. kabul etmiyor girdiğim e-mail'i.
bir iki gün sonra denedim gene olmadı.
zaten sonra windows bozuldu, windowsu tekrar kurmam gerekti.

tüm programlar gitti, baştan kurdum hepsini. ICQ'daki şifre de gitti böylece, hiç giremiyorum.
Herhangi bir account'ta kullanma ihtimalim olan her şifreyi denedim ama hiçbirini kabul etmiyor ICQ.

Acaba bu şifremi tekrar elde edecek bir yöntem mevcut mudur? ICQ password recovery'de "şifreniz recover olmuyorsa, yeni bir icq alın" diye yazıyor. ama mevcut icq listem olmadan zaten yeni alacağım herhangi bir icq numarası işime yaramaz ki.
herhangi bir imkan var mı elimizde buna ait? ICQ'ya e-mail atmayı düşündüm ama basitçe "yeni icq numarası alın" demelerinden korkuyorum, ya da belki de hiç cevap vermezler.
umudumu hack programlarına bağladım ama o tip programlar hakkında da hiç bir bilgim yok şahsen.

Yardım edebilecek kişi varsa iki gözünün ortasından öperim, çok mutlu olurum.

Casus
31/12/2005, 21:43
http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip
bu Program isini görür!;)

Pardon okumadan cevap yazmisim...
AutoLogin halen acik olsaydi bu program isini görürdü ama... Simdi icq support´a mail atmayi dene, anlat tabi gercek bilgilerini gönderki dogru kisinin sen oldugunu bilsinler, baska care yok...

Haymac
31/12/2005, 21:49
Numara nedir acaba 6 hanelimi ?
6 Haneli ise primary mailini bulma şansımız olabilir.

Bonecrusher
01/01/2006, 01:16
6 haneli değil. 8 haneli olanlardan.

Pco
01/01/2006, 01:17
Emailini değiştirmen fark etmez.
Primary emailine(kayıt ederken ilk girdiğin email) şifreyi isteyebilirsin.
Şifresini bilmiyorsan Emailin geçmiş olsun.

Bu arada PayPal ın Support'u bile ICQ'nunkinden iyidir. Muhahaha