Tam Sürümünü Görmek İçin : Bir Hakkınız Olsaydı.
Geçmişde yaşadığınız bir olay yada herhangi birşeyi değiştirme veya tamamen hayatınızdan kaldırma imkanınız olsaydı ne yapardınız?
başkent üniversitesine girmezdim...
:D ,boyle bir soruyu soracak adamin dunyaya gelmesini engellemek isterdim:)
Rapsodi. Bu cevabın senin hayatınla bir bağlantısını kuramadım. Demek bukadar üzüldün bu soruyu sorduğuma. Eğer hayatında geri dönülmez değişiklikler yaptırdıysa bu sorum sana. Ben hiç sormadım sende hiç cevaplamadın farzet Mesela. :)
Samanyolu.net senin mi Mesut?
Mingitau
25/02/2003, 09:00
Dünyaya gelmezdim :)
Sahin Evet. Yoksa tek dilek olarak onumu isterdin :D Gerçi o siteyi yapmıştım ama uğraşamam diye yönlendirdim.
Axion Sende çok karamsarsın benim 60lı yıllarımı hatırlattın :P Yani 2yıl önceki.
Ali Sarı
25/02/2003, 22:31
Üniversiteye gitmezdim...
gelmezdim, gitmezdim, olmazdim, demezdim... :)
Acikcasi bir hakkim olsaydi, bir ise yaramazdi. Cunku hersey biribiriyle zincerleme bagli.
En iyisi hicbirseyi degistirmemek. Ben eger ben isem, eksilerimle ben'im. Herkesin bir artisi var ve hemen hemen digerlerininkine benzer. Aradaki fark eksilerimizdedir... Varsin olsun... :)
geçmiştekileri ortadan kaldırmak yerine yeni şeyler eklemeyi tercih ederdim... mesela mabel' i daha yakından tanımak isterdim...
sokrates
08/03/2003, 16:25
sanatcı olmak isterdim
kader utansın geldik valla
AliCan Teyze ile tanışmamak isterdim :P:P:P
Volkan Uzun
19/08/2003, 01:59
alican teyze kim yaff
ben liseyi abdulhamit kolejinde okumazdım.
Orjinal mesajı gönderen hmustak
aldatmazdım...
+1
:aglama: :aglama: :aglama:
Bu konuyu kim açmıştı yaaaa eski duygularımı depreştirdi....
Pişmalık kadar kötü birşey varmıdır ki???????
Bana bir hak yetmez.
Yok eğer kesin tek hak vereceğim diyorsan formatlardım her halde hayatı.
Hımm sanırım Kristof Kolomb keşifleri için gemi istemeye geldiğinde huzuruna çıktığı padişahın kulağına, bu adama mutlaka gemileri vermesi için fısıldardım herhalde:rolleyes:
asla asla demezdim..
:D :D :D :D
Oyun oynayacagıma bı kac programlama dılı ogrenırdım.. Yok aslında dersaneyı asmaz ve unıversıteyı kazanırdım.. Oda olmadı meslek lısesı yerıne bı hafta ıle kacırdıgım super lıseye gıderdım..
Ali Sarı
19/08/2003, 13:06
Orjinal mesajı gönderen sanal_programci
alican teyze kim yaff
Sanırım benden bahsediyor :)
Ben yazmışım yukarılarda ama bir şey daha yazasım geldi: İsmi lazım olmayan bir arkadaşı, Kranfil sokakta tavla oynarken perişan etmek istemezdim. Arkadaşın içine çok feci oturmuş ya :D:D
Ankara'da Kranfil sokak yok maalesef. :P
E bu mendili icat edenin.
Daha sIk aldatirdim :kihkih:
:cool:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.