Tam Sürümünü Görmek İçin : emule deki kullanılırlık sorunu...
bilketay
12/12/2005, 13:48
Arkadaşlar emulede need for speed i indirmeye başladım. 2.54 gb ın 2.16 sını indirdi. fakat şuanda devam edemiyor. çünkü kaynak bulamıyor. ilerleme çubuğunda kalan kısımların hepsi kırmızı (yani kimsede olmadığını gösteriyor)
devam etmenin bir yolu yokmu. kaynak değişimi diye bir olay duydum. bununla bir ilgisi varmı.
kısacası kalan, yani kırmızı renkte olan kısımları nasıl devam ettirebilirim??
korhancagla
12/12/2005, 17:23
oyunu alsana bikaç ytl için o kadar cile cekilirmi :) hiç bulunmayan müzik prg. ceksen neyse :D
bilketay
12/12/2005, 19:04
ya belki eziyet çekmek istiyorum.... çözüm lütfen :))
korhancagla
12/12/2005, 19:29
bağlantın hızlı ve hıght ıd aldıysan sorun yok ama ben 1 gb lik müzik prg için 20 gün bekliyorum :)
Başka sunuculara bağlanıp deneyebilirsin belki. Razorback2 gibi ?
Başka sunuculara bağlanıp deneyebilirsin belki. Razorback2 gibi ?
emulede hangi servere bagli oldugun kesinlikle önemli degil.
bir dosyayi indirmeye basladiginda en son ne zaman nette full olarak görüldü barina bak. eger uzun zamandir full görülmemise feykdir.
bunu üretici firmalar yapiyor illet olup cdyi satin alasin diyene
onun disinda inmekde olan dosyanin özelikleri kisminda yorumlar kismina bakin
ve tabi alternatif dosya isimlerine. yani ayni dosya baska hangi isimlerde nette var.
mesela ayni dosya hem batma begin.avi olarak hemde xxx.lola.avi olarak varsa
bu kesin feykdir.
hatta batman.begin.fr.avi seklinde bir kopyasi varsa bu batman bizim batman olabilir ama. fransizca versiyonu olmak riski cok yüksek
emulede hangi servere bagli oldugun kesinlikle önemli degil.
hem de öyle önemli ki. Şimdi sunucu sayfasından sunucuların özelliklerini, ping durumunu, dosya durumunu falan bir kontrol et, bir de mesela 1 hafta devamlı olarak razorback2 ye bağlan, sonra ne demek istediğimi anlarsın.
server önemli. razorback2'den sasmamalisiniz. o down oldugunda donkeyserver deneyin ama geri geldiginde tekrar razorback2'ye baglanmalisiniz. kad'a da baglanin. high id aldiginizdan emin olun. bunlar genel seylerdi.
bi dosya arattiginizda availability ilk dikkat etmeniz gereken nokta. ikincisi de complete sources. bu ikisine de bakin ondan sonra indirin. inmeye basladiktan sonra da kesinlikle yapilan yorumlari okuyun. bi yanlislik varsa bastan daha birakin indirmeyi. bilketay senin indirdigin nfs'nin muhtemelen complete source'u yoktu. artik onun üstüne soguk su icmekten baska yapabilecegin bir sey yok benim bildigim kadariyla.
ben serverlerin sadece hangi dosyanin hangi cliente oldugunu indexlediklerinden hangisine bagli oldugunuzun o kadar önemli olmayacagini düsünüyordum ...
ve serverlerin kendi edindikleri bilgileri birbirleri arasinda yansitiklarini düsünürsek..
hangi serverde oldugunu teoretik olarak önemsiz
lakin siz bazi serverler daha randimanli calisiyor diyorsaniz bu tecrube ile sabit ise diyecek biseyim yok
korhancagla
03/01/2006, 08:23
ben ne programlar indirdim (o oyun kadar her köse basında olmayan seyler) ama dediğim gibi o oyunu 3, 5 milyona alabilirsin kolay gelsin
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.