Tam Sürümünü Görmek İçin : Offline Dergi ve Varsa arşiv arıyorum..
omerosmanoglu
03/12/2005, 14:24
Merhaba,
Eski http://www.tkdx.com/arsiv.html bilen bilir pcnet'de bir aralar veriyordu arşiv...
200 gündür asker olduğumdan ve bir 240 günüm daha kaldığından bilgisayara uzak olduğum offline bilişim haberleri, Dergi vs... arıyorum..
Teşekkürler
Çok canın sıkılıyorsa Bilim ve Teknik'in arşivi var. Paylaşımı yasal değil ama bir seferden birşey olmaz sanırım.
4 CD tutuyor. İstersen posta ile yollayayım. İstersen cilt cilt bir yerelere yükleyeyim.
omerosmanoglu
03/12/2005, 14:56
Çok canın sıkılıyorsa Bilim ve Teknik'in arşivi var. Paylaşımı yasal değil ama bir seferden birşey olmaz sanırım.
4 CD tutuyor. İstersen posta ile yollayayım. İstersen cilt cilt bir yerelere yükleyeyim.
Ansugo hangisi senin kolayına geliyorsa öyle alabilirim, Kargo ile ben buradan ödeyebilirim (Karşı ödemeli gönderirsen) ( 4 ncü Mekanize Tugayı, 1 nci Tank taburu , Karargah Bölüğü , Tabur karargah , s1 Keşan / Edirne Ömer Osmanoğlu) Yalnız buralarda hangi kargo şirketleri olduğunu bilmiyorum öğrenip haftaya yazabilirim ancak...
Yada
omerosmanoglu AT gmail.com adresinden alabilirim... veya varsa internet üzerinden... (Hafta sonu çarşıya çıktığımda usb diskime)
Gazete bile alamıyoruz burada haftadan haftaya ... O yüzden ne kadar yararı olacağını söylememe gerek yok sanırım...
İlgin için çok sağol... E-Kitaplarda mail atarsanız sevinirim
Bu arada hala eski arkadaşları burada görmek güzel...
Kendinize iyi bakın Sevgiyle kalın..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.