PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : domain transfer önemli

HeaDMasH
30/11/2005, 21:07
merhaba arkadaslar benim bi sorunum war..

sorun şu godaddy.com dan domain aldım bi kaç adet şimdi bu domainleri aynı site üzerinde başka bi hesap üzerine gecirmek istiyorum bu konuda tecrübesi olan bi arkadas warsa aramızda ve bana yardımcı olursa cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim en azından başlığı okuduğunuz için ii calışmalar...

Dreamgirl
01/12/2005, 10:59
Domain tranferi için her iki tarafında istekte bulunması lazım ve şuan domain elinde bulunduran firmaya mail gelir domain lock kaldırılmıştır diye sonra sizin hesaplara geçer...

HeaDMasH
01/12/2005, 16:50
arkadas godaddy.com dan domain warmı senin ?

onsekiz
05/12/2005, 02:39
ben şuan directnic.com ile çalışıyorum. Daha doğrusu domainlerimi oraya transfer ettim. Buradaki süreç şu oldu. Öncelikle domaininizin şuanda bulunduğu firmaya bu domainin transfer kilidinin açılması için istekte bulunun(yani lock ise unluck yapılmasını isteyin- bu durumu whois.sc'den domain adınızı yazarak öğrenebilirsiniz.) Daha sonra Directnic üzerinden transfer isteğinizi yapıyorsunuz ve isteğiniz 1 hafta içinde sorunsuz biçimde gerçekleşiyor. Sanırım diğer firmalar içinde aynı durum geçerlidir.

cilcel
19/10/2006, 19:03
merhaba
godaddy ile çalışıyorum
ilk önce yeni bir account tanımla
tanımladıktan sonra kendi hesabında domains / my domain names tıkla ve domain yönetimine gir
hangi domaini transfer edeceksen change account tıkla domainlerin hemen üzerindeki gri butonlar var orada yer alıyor
sonrasında ekrana gelen bilgiler doğrultusunda hareket et ancak ilk önce domain kilidini açmayı unutma
sonrasında domaini transfer etmeyi kabul ediyor musunuz diye size mail gelir
bir de yeni tanımlanan hesaptaki mail adresine de siz bu domainleri kabul ediyor musunuz diye mail gelir karşılıklı onay verince hemen oluyor
bu söylediğim işlem godaddy içerisinde başka bir hesaba transfer için..

kolay gelsin..