PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Corel'de Duplicate

korhancagla
30/11/2005, 12:04
arkadaslar elimde corelin eğitim videoları var.. Duplicate yapınca orda yenisi tam üzerinde olusuyor.. ama ben duplicate yaptığımda biraz sol üstünde oluyor .. bunun prg ayarları nerede bilen varmı?

oza
30/11/2005, 22:35
boşluğa tıklayın, property bar'da Duplicate Distance değerlerini 0 yapın, Tools menüsünde Save Setting As Default seçeneğini tıklayın

kolay gelsin

orhan

korhancagla
30/11/2005, 23:11
ah evet nerede olduğunu bilmiyordum.. property bar'da diyince teker teker baktım.. Save Setting As Default seçeneğini ayarları kaydediyor sanırsam .. tesekkürler oza

ebolax
08/12/2005, 10:41
Bir diğer yöntem nesne seçili iken klavyede sağda rakamların olduğu bölümde "+" tuşuna basmaktır. Tam üstüne kopya alır.

korhancagla
09/12/2005, 21:46
teşekkürler güzel bir kısa yol ama asıl nereden yapıldığınıda bilmek sart.. sağol

benoben
29/12/2005, 18:58
Hazır ilgili başlık varken ekliyeyim dedim.. Objeyi farenin sol tuşuyla tutarken sağ tıklayarakta artısını alabilirsiniz, bir daha tıklayarak vazgeçebilirsiniz.. ve ayrıca duplicate olayını + kullanarak yaparsanız ctrl d yi başka bir araç için kısayol olarak kullanma fırsatına sahip olursunuz..

kubilay aka
02/01/2006, 01:27
+ ile kopyalamak ile ctrl + D arasında kopyalam arasında baya bi fark var bu yüzden ctrl yi başka bir kısayol atamanızı tavsiye etmem bazen çok işinize yarayabilir.