Tam Sürümünü Görmek İçin : Corel'de Duplicate
korhancagla
30/11/2005, 12:04
arkadaslar elimde corelin eğitim videoları var.. Duplicate yapınca orda yenisi tam üzerinde olusuyor.. ama ben duplicate yaptığımda biraz sol üstünde oluyor .. bunun prg ayarları nerede bilen varmı?
boşluğa tıklayın, property bar'da Duplicate Distance değerlerini 0 yapın, Tools menüsünde Save Setting As Default seçeneğini tıklayın
kolay gelsin
orhan
korhancagla
30/11/2005, 23:11
ah evet nerede olduğunu bilmiyordum.. property bar'da diyince teker teker baktım.. Save Setting As Default seçeneğini ayarları kaydediyor sanırsam .. tesekkürler oza
Bir diğer yöntem nesne seçili iken klavyede sağda rakamların olduğu bölümde "+" tuşuna basmaktır. Tam üstüne kopya alır.
korhancagla
09/12/2005, 21:46
teşekkürler güzel bir kısa yol ama asıl nereden yapıldığınıda bilmek sart.. sağol
Hazır ilgili başlık varken ekliyeyim dedim.. Objeyi farenin sol tuşuyla tutarken sağ tıklayarakta artısını alabilirsiniz, bir daha tıklayarak vazgeçebilirsiniz.. ve ayrıca duplicate olayını + kullanarak yaparsanız ctrl d yi başka bir araç için kısayol olarak kullanma fırsatına sahip olursunuz..
kubilay aka
02/01/2006, 01:27
+ ile kopyalamak ile ctrl + D arasında kopyalam arasında baya bi fark var bu yüzden ctrl yi başka bir kısayol atamanızı tavsiye etmem bazen çok işinize yarayabilir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.