onsekiz
29/11/2005, 03:40
Bir arkadaşlık sitem var, yalnızca referansla üye olunabiliyor. Site ilk kuruluş amacı olarak medya çalışanları için kuruldu (ben bir medya çalışanı olduğum için böyle oldu), ardından herkes bikaç arkadaşını çağırınca hızla büyüdü. Seçkin bir kitlesi var diyebilirim. Çok fazla başvuru olmasına rağmen, çok seçici davranıyor ve çok az üye kabul ediyoruz. Günlük ortalama 1000 üye düzenli olarak ziyaret ediyor, günlük ortalama sayfa gösterimi 150.000, alexa sıralaması 30.000, aylık bw tüketimi 90gb. Ama maliyetler epey sorun olmaya başladı ve reklam almak zorundayım, aksi halde kapatmak durumunda kalacağım.
Nasıl ve nereden alınır veya nereden başlanır? Reklam tarifesi nasıl belirlenir?
(Bu konuyu daha önce duyurular alanında açmıştım ancak orada sadece yönetim cevap yazabiliyormuş, bu durum için özür dilerim)
Nasıl ve nereden alınır veya nereden başlanır? Reklam tarifesi nasıl belirlenir?
(Bu konuyu daha önce duyurular alanında açmıştım ancak orada sadece yönetim cevap yazabiliyormuş, bu durum için özür dilerim)