Tam Sürümünü Görmek İçin : S - A - V - A - Ş - A H - A - Y - I - R
Yasinemre
20/02/2003, 22:41
S - A - V - A - Ş - A H - A - Y - I - R
BU SESE SİZDE KULAK VERİN SİZDE DUYGULARINIZI YAZIN.
__________________________________________________ __
NO WAR İN İRAK
__________________________________________________ __
EĞER TÜRKİYE DE YAŞIYORSANIZ VEDE SAĞLIK YAŞAMAK İSTİYORSANIZ
S - A - V - A - Ş - A H - A - Y - I - R
daha onceden bir cok kez topic acildi.. sanırım durmadan yenı topic acip protesto ediyoruz. hatta her aksam 8'de bir topic acip acip kapatalim ne dersiniz?
savas yanlisi biri deilim ama insanların koru korune savasa hayır diye bagirmasini uygun bulmuyorum...
ayrica bu "savasa hayir"cilarin yuruyuslerine katılıp terorist basının propagandasını yapanları kınıyor, gercek savasa hayırcılarında bunları aralarında olmalarına izin verdikleri icin protesto ediyorum
Yasinemre
21/02/2003, 16:39
Savaşın çok ciddi bir mesele olduğunu ve ölen binlerce insanı düşünerek cevap yazmanızı tavsiye ederim.
:aglama:
bende bunu bilerek cevap yazıyorum..
ama soyle bir paradox var:
bugun turkiye savasta bir sekilde birilerinin yanında olmazsa kısa bir sure sonra tek basına kendını savasta bulabilir.. bunu dusunen kimse niye yok acaip merak ediyorum!?
Savaşa evet!
Neden mi? Şimdi beni iyi dinleyin: Neden şimdiye kadar herkes dünyada sürüp gitmekte olan onca vahşete seyirci kaldı da tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu petrol yüklü topraklarda patlak veren savaşı protesto ediyor? Halbuki Filistinde yıllardır yaşanan bir vahşet var, dahası 1990 lı yıllarda Sudan'da yüzbinlerce kişi sefaletten öldü! 1990 da ne yapıyordunuz bir hatırlayın! Bu savaş haklıyı haksızdan ayıracaksa, dünyayı sömürenleri ele verecekse bu savaş; Savaşa evet! Masumların ölmesine hayır. tabiiki fakat belki onların ölümü bizleri sıtmaya tutulmuşçasına titretip kendimize getirebilir.
+1
boşu boşuna olmaz. daha fazlasını yapmaya çalışan war mı?
Volkan Uzun
08/04/2003, 23:18
bugun tvden, ingiliz askerlerini sevincle karsilayip kacan iraklı askerleri gosteren sivil halkı gördümde,
acaba savasa hayırmı evet mi ?
ölenler için herke çok ügzgün ama geride kalanlar yaralarını kısa zamanda sarıp daha mutlu olacaksa, acaba ?
Yaf şöööle bi savaş olsada gönlümüzce savaşsak!!!
Malum biz asker milletiz!!!
:D
Hem zaten kızları da askere alacaklarmış artık. 13/04/2003 tarihli gastelerden biri yazıyordu.
:D :D
Şu zamandan sonra olması gereken: Türkiye kuzey ırağın kuzeyinde cephelenmelidir kimseden izin falan da almadan. Orda kurulabilecek olası bir devlet Canım insanlarımızın yine -buna biz de dahiliz- aynı senaryolarla karşı karşıya kalmasıdır. Yeri ve zamanı gelince savaşırız.
Ne hikayeler var mertliklerimizin anlatıldığı, şanımızın dört bir yana duyurulduğu.
LEthaL++
Birden gaza geldim. Şu an ivmelenmiş bir vaziyette Plevne marşını aşağıya yapıştırıyorum :D
Sevgiyle,
PLEVNE MARŞI
Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Pasa
Plevne'den çıkmam diyor
Olur mu böyle olur mu
Evlât babayı vurur mu
Sizi millet hainleri
Bu dünya size kalır mı
Düşman Tuna'yı atladı
Karakolları yokladı
Osman Paşa'nın kolunda
Beşbin top birden patladı
Kılıcımı vurdum taşa
Tas yarıldı baştan başa
Askerinle binler yaşa.
Nâmı büyük Osman Paşa
LEthaL++
bi para için adam öldürmek var
bide biz Türk ler gibi ölmek için şavaşmak var
amerika kim oluyo
Bir TÜRK dünyaya bedeldir
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.