PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : driver.cab dosyasını güncellemek nasıl olur

MEHMET
22/11/2005, 13:48
driver.cab dosyasını nasıl güncellerim?

NOT: SP2 ile microsoft driver.cab dosyasını kaldırmak yerine sp2.cab dosyasını atmış. Ve drvindex.inf dosyasında da bu dosyayı da referans ederek direver kütüphanesi genişletmiş. bizde bu şekilde yapabilir miyiz? Yapabilirsek bir cab dosyasını nasıl oluşturabiliriz? Bunun bir kuralı var mıdır?

Software
20/03/2008, 01:03
merhaba arkadaşım bak şimdi sen driver cab. dosyasında bulunan dosyaların türlerini öğren misal .dos gibi .dos'sa atıcağın driveri .dos tarzına çevirisen direkte profesyonel olarak çevirebilirsin diyer şekil eyer temasını değiştirmek istiyorsan herşeyi www.themexp.com (http://www.themexp.com) sitesiden indir ordan setup işlemini indir ve o bölgeye at muhtemelen olucaktır ama sana söyliyeceğim bir iş var bu işi veya yeni sistem oluşturmak istiyorsan vista daki dosyayı misal müzik dosyası ondaki dosyaları al ve yeni bir xp dosyası oluştur mutemelen senin istediğin herşey olucak eyer giriş sesini değiştiriceksen windowsun içerisinden sound diye bir dosya olucak convert programlarıyla hoş geldiniz sesli diye bilirsin bu sesi wmv ye cevir ve işlem tamalandığında bilgisayarı yeniden başlat muhtemelen tam istediğin bir xp gelicektir ama hepsinden önce herşeyi iyi ögrenmeye çalış bende bir xp kitabı var manyak bir kitap misal sabit bir IP adresi aldığında bunu inernette nasıl bakıcağını ögrenebilirsin burda yazılanlar bir kısmı ben sadece bir programcıyım sana yolu gösteririm ordan ilerlemesi sana kalmış eyer bilgisayar konusunda başın sıkışırsa beni mail addresimden ulaşabilirsin dreammetropower@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsin ha bu arada benim bir sözüvar başarının yeri midasın yanıdır bunu hiç bir zaman unutma kendine ii bak :hey:

opera
31/03/2008, 00:20
MEHMET kardeş 2005 te yardım istemiş 2008 olmuş cvp veriyorsun:)
Neyse bilgi bilgidir..