Tam Sürümünü Görmek İçin : Yorum
Bizim okula site yapıyoruz 2 hoca bide ben.Hocalar ps den anlamıyo bana bıraksalar yapıcam güzel bi banner onu yapıp kendilerini de ezdirmiyolar.Hocaların isteği ve mavi renk hastalıklarından şöle bi şey çıkardım ortaya.Bi yorum yapın.Bence kötü oldu ama.(bide ufak bi imla hatası var onuda görmeyin artık:))
karavanabatu
20/11/2005, 13:55
Hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim. Renkler çok abartı. Mavi ile bi ya da 2 renk kombine kullansanız daha iyi olur. Bi de font değiştirirsen daha iyi olur. Özel efetler biraz abartı geldi bana...
Guardian
20/11/2005, 14:23
sade tasarımlar her zaman daha iyidir bence.. ve bunun çoookkk sadeleştirilmesi gerekiyor kanımca..
photoshopta bunu yapmak için zaman kaybetmişsin. sadece mavi arkafona düz yazı yazsan bile aynı olurdu kanaatindeyim. yazıların boyutu küçük olmalı. kabartma efektleri yerine de sadece stroke kullanmanı tavsiye ederim. ayrıca o şahin ters tarafa bakıyo. sitenin içeriğine doğru bakması lazım.
gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var :)
ArizaHerif
04/12/2005, 13:20
Sen bu isten vazgeç arkadas. En azindan simdilik. Hayatta daha güzel ugraslar da var. Mesela cicek yetistir onlarla konus falan ne biliyim dogayla bütünles, photoshopla siz ayri dünyalarin adamisiniz bence.
Codename47
04/12/2005, 17:08
Yorum Yapmamızı istemişsin.. Yorum Yapmak Gerekirse, Çok basit Bir Görünüşü Var.. Arıza Herifin Dediği Gibi. Bırakmana gerek Yokta Biraz Daha Yaratıcı oLman Gerekiyor..! İyi günLEr İyi ÇalışmaLar.
korhancagla
04/12/2005, 23:29
netten sayfalara bak, cevreni arastır bak bak baak incele .. bolca arastır
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.