PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Basimiz belada!?

Casus
17/11/2005, 14:20
http://www.ajansspor.com/haber/126857
Sucumuz ne bi bilsem! Adamlarin bize yaptiklarini görmüyorlar herhalde... :garip:

selected
17/11/2005, 15:12
çok şey yazmak isterdim de neyse :)
O biraz ZOR.

doganaydin
18/11/2005, 23:27
Herifler yapınca bir şey yok.Biz yapınca nedense tüm avrupa ayaklanıyor.Nedir bu Avrupalıların bize olan bu nefreti.Birde kendilerine uygar millet diyip kendi bi taraflarını kaldırırlar devamlı.Uygarlık ağızda değil,uyguladıklarındadır.
Görüyoruz ne olduklarını.

Mr_MOON
19/11/2005, 00:04
Kurtuluş savaşını hala sindirememişler.Öc almaya çalışıyolar

sLosH
19/11/2005, 02:17
bizim yapıcak bişeyimiz pek yok gibi savunma hariç
şifonun o çelmeyi takmaması gerekti ama oldu.

ahmetronik
19/11/2005, 12:16
Herifler yapınca bir şey yok.Biz yapınca nedense tüm avrupa ayaklanıyor.Nedir bu Avrupalıların bize olan bu nefreti.Birde kendilerine uygar millet diyip kendi bi taraflarını kaldırırlar devamlı.Uygarlık ağızda değil,uyguladıklarındadır.
Görüyoruz ne olduklarını.
aynen katılıyorum kardeş.bizi demokratikleştirmrk için kabul ettirmeye çalıştıklarını kendileride uygulasalar ya.fransa örneği önümüzde duruyor..

ns
19/11/2005, 23:38
bir arkadaşımdan aldığım mesaj.

---
http://fr.sports.yahoo.com/

isviçre ye karşı olan olaylardan sonra fifa türkiye yi 2010 dünya kupası elemelerinden men etmeli midir? sorusuna lütfen bu site üzerinen non diyerek yanitlayalim.
---
şimdiki durum :
Oui 62% 15994 votes
Non 36% 9312 votes
Sans opinion... 3% 672 votes

---
Ekleme : yaklaşık 1 saat sonra :
Oui 53% 16735 votes
Non 44% 13955 votes
Sans opinion... 2% 716 votes

ApexLoader
20/11/2005, 00:27

---
http://fr.sports.yahoo.com/

isviçre ye karşı olan olaylardan sonra fifa türkiye yi 2010 dünya kupası elemelerinden men etmeli midir? sorusuna lütfen bu site üzerinen non diyerek yanitlayalim.
---
şimdiki durum :
Oui 62% 15994 votes
Non 36% 9312 votes
Sans opinion... 3% 672 votes

+1 bu adamların kuyruk acısı taaaa çanakaleye kadar uzanıyor :2:

Ansugo
20/11/2005, 14:40
İsviçre'lilerin neden kuyruk acısı olsun ki? Türkiye'nin İsviçre ile hiçbir alıp veremediği olmamış şimdiye kadar. Avusturya, Yunanistan, Romanya, İtalya, vs.. deseniz bir nebze makul olabilir.

Ayrıca İsviçre tam bir milllet de sayılmaz. Alman, Fransız, İtalyan karışık abuk sabuk kantonlardan oluşturulmuş öylesine bir devlet.

Ama maalesef bizim toplum şu kahrolasu ezikliği sebebiyle bu tür devletleri ciddiye alır, beş para etmez anketlere oy yağdırır ve akla hayale gelmeyecek şeyler yapar ( alayınıza fuck you (http://yns.zaxaz.com/2005/11/18/fifacom-defaced/) ).

İsviçre herhalde karşısında adam gibi bir devlet görüp sımarmış. Bunlara bir yerlerimizle gülmemiz gerekirken başımıza iş çıkartıyoruz.

karavanabatu
20/11/2005, 14:54
Ansugo kurdistanı bile devletten sayan insanlar varken bunları bırakta ciddiye alsınlar.

Ben bu olayları Türk olmamıza ve Müslüman bi devlet olmamıza veriyorum. Her nekadar Hatay'da medeniyetler buluşması olsa da hepsi birer oyundur. Amacları bizi yok etmek. Ama bazılarımız "Yok ya olur mu adamlar bize yardım ediyor" gibi salakça düşüncelerle kendilerini avutuyorlar. Roj TV olayına dikkatinizi çekerim.

Casus
20/11/2005, 21:47

...
..
.

---
Ekleme : yaklaşık 1 saat sonra :
Oui 53% 16735 votes
Non 44% 13955 votes
Sans opinion... 2% 716 votes

Durum baya bi degismis yaw:D

Oui 35% 23460 votes
Non 63% 42419 votes
Sans opinion... 1% 970 votes

Yns
20/11/2005, 23:22
Bu anket bir şeye etki ediyor mu ? Yani , UEFA karar alırken bu anketimi baz alıyorda , ben msn ve mail adreslerime gelen bu "oy istekleri" yüzünden burnumdan dumanlar çıkarmak zorunda kalıyorum :2:

Yoksa sadece kamuoyu yoklama amacıyla yapılmış anketlerden biri mi ? Aslında şimdi aklıma geldi de iyi fikir.Bu tip anketleri bulunduran yabancı site açıp duyurmak lazım.İşin içine 'Türkiye' adını kattık mı siz demeyin o sayfanın hitine.

Çünkü bizim insanlarımız böyle anketlere oy vermeye çok meraklılar.Siteyi açtıktan sonra anketimizi , Sloganı 'bilgi paylaştıkça çoğalır' olan bir foruma verdikten sonra o TR'deki bütün forumlara , mail listelerine , yavaş yavaşta msn adreslerine yayılır.

Hatta belki bizede döner , şöyle bir anket varmış sizde bir tıklayın , destek olun diye.Durumu kızıştırmak için anket oylarıyla oynanmalı tabii.Ankette son durum ; %52 - %48 gibi oranlarda olmalı.

Düşünmek lazım bu projeyi.

doganaydin
21/11/2005, 04:53
Varya çok akıllıca dediğini yaparsan sadece googleden bile deli para götürürsün.Konuya gelirsek biz Türklerde yabancı hayranlığı var.Herkes elin avrupalısının ismni duyunca bir hürmet,bir konuşma isteği,ağzımız düşüyor.Kim bir Iraklıyı evine alıp misafir etmeyi ,ona hürmet edip bizim hoş görülü,yardım sever millet olduğumuzu anlatmaya çalışır?Ama herkes ingilizi amerikanını,ağırlayı elinde eteğinde nesi varsa yedirmeyi,içirmeyi bilir.La zaten iki gıdım lokma buluyo devlet onu da bunlara yediriyoruz.Yabancı hayranlığı tüm Türkiye'de bulaşıcı bir mikrop gibi hastalıklı zihniyetler yetiştiriyor her geçen gün.Bence adam yerine ne avrupa konur ne amerika.Asıl olan içimizde.Sizin gibi bilinçli Atasının izinde olan gençlerde.
Saygılar...
Saygılar...

HunTER
21/11/2005, 11:14
Sizin gibi bilinçli Atasının izinde olan gençlerde.

Eger Turkıye'nın bılınclı(!) aydın genclerı bunlarsa cok ısımız var.. Maca gelınce.. Bence cok ıyı oldu.. Adamları yenemedık ama ne denlı konuk sever ve hosgorulu bı mıllet oldugumuzu gosterdık.. Onlarda memnun kalmıs olacaklar kı bı ıadeyı zıyarette bulunacaklar..

Bu arada bızde sapkamızı onumuze koyup futbolda yasadıgımız dususun nedenlerını arastırırız belkı..

Casus
21/11/2005, 17:21
Bi bu eksikdi zaten... :kihkih:
"Hakerliyonuz:p " madem adam akilli bisey yazin dimi ama? :garip:
Resme iyi bakin!
**** you isvicre (switzerland digil :kihkih: )

Dipnot:
Gazete: Fanatik Tarih: 21 Kasim 2005

Casus
21/11/2005, 19:53
.....
....
...

Bu arada bızde sapkamızı onumuze koyup futbolda yasadıgımız dususun nedenlerını arastırırız belkı..

Ne gibi bi düsüs yasiyoruzki?
Aslanlar gibi oynadik oynuyoruzda... 11, 12 macdir yenilmeyen isvicreye 4 tane cekmisis daha ne olsun?

Dün Telegol´ü (Star´daki dandik "Futbol" programi?) izliyorum, adamlar acti agzini yumdu gözünü! Iste suclu Fatih Terim mis de bilmem ne bilmem ne! Fatih Terimin sucu neymis? Adamin sayesinde play off `lara kalmadikmi?
Her insan gibi onunda hatasi olmus olabilir ama bütün sucu ona yüklememek lazim. Almanyaya gidebilseydik bütün TÜRK televizyon kanallari, iyi yaptiniz daha iyi yapilamazdi demezlermiydi sizce?
Süper bi kadromuz var, ilerde basarili olacagimiz KESIN!

Benim sahsi görüsüm:
Bi tek suclu var: Ersun Yanal
Evinde Ukrayna´dan 3 tane yiyorsun. Gürcistanla berabere kaliyorsun.
Türk Milli Takiminin en sadik futbolcusunu (Hakan Sükür) kadroya bile almiyorsun! Adam durdugu yerde en az iki kisi eksiltiyor. Grup´ta kac tane orta geldi hangisine kafa vurmusuz sayin bakalim...
Simdi onun yerine Fatih Tekkeyi aldi diyeceksiniz..

Soru: Ne yapti?

Hadi bi hata yapti, Fatih Tekkeyi aldi diyelim, bari Gökdenizle (Takim arkadasi) beraber oynat..

Yanlisim varsa düzeltin!