Tam Sürümünü Görmek İçin : sınırlı kullanıcı sorunu?
ben kullanıcı hesabında sınırlı kullnıcı olarak gözüküyorum, ve yöneticiye ulaşamıyorum ben olmama rağmen ve de silemiyorum sınırlı kullnıcıyı nasıl ortadan kaldırabilirimmm. Doğru düzgün birşey yapamıyorum, Yardım ederseniz sevinirm......
selected
10/11/2005, 00:45
yöneticiye nasıl ulaşamıyorsun. Bilgisayarını administrator olarak açamıyormusun?
Sınırlı oturumdan yöneticiye ulaşamassın.
Yönetici olarak oturum açıp Denetim Masası > Kullanıcı hesapları ndan sınırlı kullanıcıyı silebilirsin.
administrator olarak oturum açıp sınırlı kullanıcıyı silebilir ya da yönetici yapabilirsin.
selected
11/11/2005, 14:07
kullanıcıların listesinin geldiği sayfada eğer administaror ü göremiyorsan o bölümde CTRL+ALT+DEL tuşlarına bas. karşına bi ekran gelecek. orada kullanıcı adına administrator yaz şifresi var ise onu yaz ve admin olarak giriş yap.
şifresi varda se bilmiyorsan "administrator reset" arabirimini kullanmalısın
yönetici olarak oturum açamıyorum zaten makina her açılışında sınırlı kulnıcı olarak gösteriyo beni
Denetim masası->Kullanıcı Hesapları->Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şekillerini değiştir, her 2 seçeneğide işaretsiz bırak ve ->Uygula Seçenekleri..
Daha sonra CTRL+Alt+Delete->Oturumu Kapat, buradan da kullanıcı adı kısmına Administrator, şifre belirlemediysen boş bırak ve Login ol..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.