Tam Sürümünü Görmek İçin : Fotoğraf Almümü Olsun Sitede
Selam arkadaşlar aklıma bişi geldi neden biz de ceviz ailesi olarak kendi foto larımızın olduğu bir foto album koymuyoruz cezive bence çok hoş olur siz ne diyorsunuz www.askim.com/album mu neydi burda vardı bi tane bneim çok hoşuma gitti bence acil yapalım bole bişi ne dersiniz.
muharrem_tac
17/02/2003, 21:48
Benden tam destek.:super:
saol abi başka destek veren yokmu yaw....
Çakya Muni
18/02/2003, 16:47
Ben onca sene kullandığım nickim aşırı deşifre oldu diye nick değiştirdim şimdi siz nediyorsunuz!... :P
tabii isteyen koyabilir bakmayın siz bana iyi değilim bu sıralar pek!
neydi onca sene kullandigin nickin? :D :D :D
Destekliyorum
...ama host işi sakat olmasın, yada bundan yüz bulacak bi grup kötü1 niyetli (mesela ben) Film arşivi filan istemez mi?
http://divx.ceviz.net/ :D
Predator
19/02/2003, 23:34
Bence çok basitleştirmiş sayfayı.Gerçi bana sayfanın içeriğide ters geldi ama...
yok usta herkez resmini mailler yada upload yoluyla yapıplır adminin onayladığı foto çıkar veya ben bu hafta yimpas.net e server kuruyorum adamlarla anlaştımserver linux frebsd olacak host kolay anlayacağın ya bu yazıyı Sahin abi okumuyomu ya hiç cevap versene ağam :) sesin çıkmıyo hadi arkadaşlar bence olsun bu. hepinizi seviyorum ve :hiohahoha
Yasinemre
20/02/2003, 22:13
:D :( ;) :uff: :uff: :super: :)
Şu elimizdeki işleri bir bitirelim be Ömer başımıza iş çıkarma :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.