PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Uzaktan Kumandalı İnsan...

Casus
02/11/2005, 02:35
Uzaktan Kumandalı İnsan...

Japonya’nın en büyük telefon şirketi Nippon, insanların hareketlerini kontrol edebilen bir uzaktan kumanda cihazı geliştirdi. Galvanik denge uyarıcısı adı verilen cihaz, uzaktan kumanda ve kulaklıktan oluşuyor. Kulaklık aracılığıyla beyne elektrik gönderen ve ilgili sinir hücrelerini uyaran cihaz, kişiyi kendi iradesinin aksine sağa, ya da sola hareket ettirebiliyor.

Cihazın, denge sorunu yaşayan hastalar için umut olabileceği bildiriliyor. AP haber ajansının Tokyo Temsilcisi Yuri Kageyama da, yeni geliştirilen cihaz için denek oldu ve uzaktan kumandayla iradesi dışında sola doğru eğildi.

Bi bu eksikdi zaten... Daha neler görecegiz ALLAH bilir.... :yaaa:

Shapka
02/11/2005, 08:51
ya bunu neyle kontrol ediyor bu adamlar ? pic entegresiyle insan kontrolu devresi falan çıkar yakında :) ya da paralel port tan insan kontrolü :P onu bırak hakerler napıcak. abi geçenlerde mustafa diye bi adamı hekledim banka soydurdum :) mauhauhea :D

redial
02/11/2005, 11:21
Olay bana daha cok, cipsten cikan dudukle telefon sistemlerinin altust edildigi gunleri hairlatti... ikisinde de dogru yere dogru frekans da ses yollamaya dayaniyor. Ses olayi onemliye benziyor ;)

captainzap
16/11/2005, 01:45
vay be :D

mesela akşam yemeğindesin herkes çorbalarını yudumlarken hoppp noldu kaşık suratlarına çarptı filan :D niahahah çok eğlenceli olur hea

Janus
16/11/2005, 01:57
latife falan mı? :yaaa:

kurtcuk
16/11/2005, 08:36
:D ala ala yahu bu denge sounu olanları kontrol ediyor sanki denge sorunu olmayanları kontrol etmiyor mu :( bilmem ürktüm biraz...

çizgi film gibi :D birisi uydudan bu sinyalleri yoluyor ve tüm insanlık IM-HO-TEP diyerek :P japonyaya doğru ilerliyor...