PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : pokerci.net i açtım.destek ve önerilerinizi bekliyorum

zis
30/10/2005, 06:48
mrb.bugün pokerci.net i yaptım ve siteyi açtım :) yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.lütfen siteye bakmadan yorum yapmayın ;) isme aldanmayın.

www.pokerci.net (http://www.pokerci.net)

Saygılar.

karavanabatu
30/10/2005, 13:47
Sitenin adına bakınca yanlış anladım ama girince konunun 180 derece farklı olduğunu anladım. Tek eksiğiniz konuyu yanlış başlığa açmanız.

Sahin
30/10/2005, 18:16
Yok burda açılması daha iyi olmuş...

kucukadam
30/10/2005, 18:29
Helal diye bir şarap markası olmaz heralde; bu isimde de böyle bir site olmamış bence.

ayrıca zararın neresinden dönerseniz karınızdır lafı poker oynayanlara şu şekilde gelecektir;
"fazla risk ettik bu el fold diyelim, diğer el iyi gelirse rest çekeriz" gibi

hayata dair köşesine açıldıgı için tasarım açısından yorum yapmıyacagım

turker
30/10/2005, 18:48
içerik bilimsel yazılar/makaleler ile enginleştirilebilir. Hatta önceden bu tür alışkanlıkları olup bıraknlarla röportaj tarzı şeyler yapılabilir. tasarımın bir önemi yok bence. içeriğe kolay erişilebilir olsun yeter. Kolay gelsin.

Farslan
30/10/2005, 19:04
Güzel bir konuya değinmişim. İlk başta isim aldırıcı olabiliyor. Turker'e katılıyorum. Belirli kişilerle söyleyiş yaparsan, daha etkici olur bence. Ya da örneğin, gazetelerdeki yaşanmış hıkayeler,haberler,...

Sahin
30/10/2005, 19:11
Yalnız bazı konularda katılmadığımıda belirteyim;

Nitekim, Abdullah b. Ömer'den şöyle dediği nakledilir: "Satranç tavladan daha kötüdür." Hz Ali'nin onu, kumar türünden saydığı belirtilir ...
...
...
Dama da satranç benzeri bir oyundur. Tenis ve bilârdo oyunlarında ise spor hâkimdir. Meşrû olmayan başka unsurlar eklenmediği takdirde mübah olmaları gerekir.

Burada zaten muhkem olan bir konuda kafa karıştırmak niye bence hiç değinme daha iyi. Ben satrancın kumar aracı olarak kullanıldığını hiç görmedim.

zis
30/10/2005, 19:44
mrb konuyu buraya kasıtlı olarak açtım.başka bir başlık altına açsam reklam zannedebilirler diye düşündüm.domain adı ile zıt olması kasıtlı olarak yapılmış birşey.çünkü sonuçta siz haber okumak isterseniz arama motorlarında haber diye aratırsanız içinde haber geçen domain adı ön plana çıkacaktır.yani kısacası bu konu ile ilgili adam gelecektir zaten.amaçda onun gelmesi ve yazılanlardan bir nebze olsun etkilenmesidir.
siteyi dahada geliştireceğim.scripti dün yazdım daha.anca kadar yapabildim.zaman konusunda bu aralar sıkışığım.tasarıma gelince.tasarım tarafından fazla anlamam.elimden geldiğince açıyorum p.shopu kafama bir iki bişey karalıyorum oluyo :) fazlada anlamıyorum p.shoptan zaten.bildiğim kadar yani :)

yazıları birden fazla dilde yayınlamak istiyorum aslında.ama yabancı dilim yok.ücretsiz olarak çevirecek bana bu konuda destek olacak.yada en azında sitesinden bana link verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.şunuda belirteyim.siteyi yapmamda kâr amacım yoktur.sadece insanlara yardımcı olmak ve doğru olanı göstermek amacındayım .

Saygılar.

selected
30/10/2005, 19:59
Sloganınız biraz devrik cümle olmuş gibi geldi bana :(

Ellerinize sağlık sanırım aramalarda en üstte çıkar bu isim ile :) hemende açarlar.

zis
30/10/2005, 20:04
sanırım zararın neresinden dönersen kârdır olmalı aslında :)
slogan olarak öneriniriz varsa onlarıda değerlendirebilirim.şuankini kullanmaka zorunda değilimi.güzel bir slogan tavsiye eden olursa onunda kullanabilirim.
belki ziyaretçi sayım fazla olmayacak ama olsun napalım.amaç çok ziyaretçi değil zaten.çok kişiye yararımın dokunması.

turker
30/10/2005, 20:13
tecrübe sadece aptallıkla kazanılmaz.

zis
30/10/2005, 20:29
ne demek şimdi bu.slogan önerin mi ??

turker
30/10/2005, 20:42
evet

zis
30/10/2005, 20:50
sence bu siteye gidermi bu slogan

turker
30/10/2005, 21:21
orası sana kalmış.

zis
30/10/2005, 21:28
yinede teşekkür ederim.ama sanırım şuankini kullansam daha iyi

karavanabatu
30/10/2005, 22:11
Kesinlikle :D

con_simit
31/10/2005, 01:08
Bütün eleştirilerde dayanak din olmasın. Bence ana eksen toplumsal ve bireysel çöküntü olmalı. Yani işi dinî değil de insanî merkezde izah etmeli. Birçok insan bırak dinî kurallara uymayı, din kelimesi geçtiğinde huylanıyor. Ama işin dinî izahını da bir alt başlıkta verebilirsin. Ayrıca kumar vb. kötülükler sadece İslam değil hemen tüm kadim geleneklerde kötülenmiştir. Sadece İslamî bir uslüp kullanmak da hedef kitleyi daraltır.

Kolay gelsin.

zis
31/10/2005, 01:24
tavsiyene uyacağım.teşekkür ederim.

1941
01/11/2005, 11:14
Ben de inançlı bir müslümanım sizin gibi fakat içeriğin dini olması bazı ziyaretçi türleri için itici olabilir, bu yüzden daha bilimsel yaklaşılması görüşüne katılıyorum, çok daha faydalı olacaktır.

Diğer yandan satrançın kumar olduğunu iddia etmek son derece yanlıştır, satranç beyin olimpiyatıdır.

ApexLoader
01/11/2005, 12:22
gfüzel içerik güzel tasarım...

Shapka
01/11/2005, 12:52
bazen bu insanlardan korkuyorum yaşamak haram diyecekler diye...

fetva.net yapsaydın sitenin ismini daha iyiydi... o ne yahu :) başka bi isim bul. bu siteyi birine satmak ta zor olmaz. içeriğini fazla din e bağlama derim ben de. ha illa bağlıyacam diyorsan da internette yazılmayan şeyleri bul ve onları koy. tabi saçmalık olmasın o da önemli :) insanlar "saçmalamışlar" dememeli siteye girdiğinde. bence din içerikli bi sitede önemli olan bu. dini site yapmayacağım diyorsan o zaman dicek bişi yok :)

kolay gelsin.

zis
02/11/2005, 18:25
tamam ben içeriği hazırlarken daha dikkatli olabilirim.ama Türkiye'de yaşıyoruz ülke nüfusunun çok büyük bir kısmı müslüman siteye girecek ziyaretçide müslüman ve dini içerikli yazılar olması garipseniyor.bende garipseyenleri garipsiyorum doğrusu.