Tam Sürümünü Görmek İçin : icmp hakkinda turkce doyurucu(?)bir dokuman...
elimden geldigince bisiler karalamaya calistim,grafik kullanmayayim derken sekiller biraz kaymis bir dahaki sefer duzerli nis:)
http://www.mpnp.com/icmp.rtf
Bu konuda Turkce birseyler yazildigini gormek cok guzel
yarın bakacagım. unutmim diye bu mesaji yaziyorum :)
Black_Boyss
18/02/2003, 02:11
murat yıldırım oglu kitaplarını okumustum TCP/IP diye ama ıcmp pek acık anlarım degildi bu iyi oldu:super:
eger yararli oluyorsa igmp,ipv6..seklinde devam edecek
ps:bunlar benim cisco nun yaptigi bir proje baglaminda yaptigimcalismalarin ozetleri oluyor,ins iyi bir dokumantasyon cıkacak
Kesinlikle devam et. Gerci bu konuya fazla ilgi gosteren kisi olmaz ama ilgilenenler icin cok degerli bir kaynak olacaktir.
okudum ve begendim.. cok iyi raps...
yanlız sonuna birde kullandıgın kaynakları ve daha fazla bilgi bulunabilecek kaynaklar diye not eklersen daha doyurucu olur sanırım
dokuman guzel de, neden rtf?
@raist o notlarin cikarildigi kaynak sanirim altinda yaziyor,armada egitim notlari diye
@redial :).txt olacakti lynx uyumlu olsun diye ama .rtf kalmis duzeltirim.
evet, lynx de de gormek lazim :D :D
sitede bir sorun var sanirim bende de acilmadi en kisa zamanda duzeltilir,bildiriminiz icin tesekkurler.
trkaplan
08/07/2003, 00:15
Site açılmıyor aceba başka bir yere atabilirmisiniz dosyayı?
dosyanin orjinal eski hosting sirketinde kaldi
@redial bey'e rica etsek acaba alabilirmiyiz dosyayi?yeni versiyonu icin eklemeler yapiyorum kisa zamanda cevizde goreceksiniz.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.