malina
13/02/2003, 22:39
Hangi konuya yoğunlaşırsak öyle düşünürüz.
Ne kadar çok insan öyle düşünürse, o yönde değişim olması kaçınılmazdır.
Büyük ihtimal bu savaş da kaçınılmaz !
Ama yaşam devam edecek bazı insanlar için...
Bundan 50-100 yıl önce, dünya halkları savaşa hayır demeyi becerebilseydi bugünlerde savaş olmayabilirdi...
Hiç olmazsa gelecekteki savaşları önleyebilme adına, yakınımızdaki savaş için hayır demeyi sürdürelim!
Çocuklarınızı savaşa hayır diyecek biçimde yetiştirebilmeniz için sizlerin hayır demeyi, hiç olmazsa uygun koşullarda sürdürebilmeniz gerekir. Bu kolay bir eğitim değildir...
Önerim bir tür oyun gibi algılanabilir ama yine de söylemek istiyorum.
Sizin yaptığınız ya da yapılanları topladığınız bir arşiv oluşturalım. Türkiye'den ve Dünya'dan SAVAŞA HAYIR diyen banner'ları bir arada toplayalım. 1000 tane olmadan da bırakmayalım.
Şahin bunun için bir yer ayarlayabilir umarım...
Ne kadar çok insan öyle düşünürse, o yönde değişim olması kaçınılmazdır.
Büyük ihtimal bu savaş da kaçınılmaz !
Ama yaşam devam edecek bazı insanlar için...
Bundan 50-100 yıl önce, dünya halkları savaşa hayır demeyi becerebilseydi bugünlerde savaş olmayabilirdi...
Hiç olmazsa gelecekteki savaşları önleyebilme adına, yakınımızdaki savaş için hayır demeyi sürdürelim!
Çocuklarınızı savaşa hayır diyecek biçimde yetiştirebilmeniz için sizlerin hayır demeyi, hiç olmazsa uygun koşullarda sürdürebilmeniz gerekir. Bu kolay bir eğitim değildir...
Önerim bir tür oyun gibi algılanabilir ama yine de söylemek istiyorum.
Sizin yaptığınız ya da yapılanları topladığınız bir arşiv oluşturalım. Türkiye'den ve Dünya'dan SAVAŞA HAYIR diyen banner'ları bir arada toplayalım. 1000 tane olmadan da bırakmayalım.
Şahin bunun için bir yer ayarlayabilir umarım...