Tam Sürümünü Görmek İçin : tasarım amaçlı zeytin ve zeytin dalı fotoğrafları.
elimde zeytin fotoğrafları mevcut ancak yeni fotoğraflarada hayır diyemem;) zeytin dalı fotoğrafı önceliktedir.teşekkürler arkadaşlar.
msn:burakeri@hotmail.com
www.sxc.hu'ya giriyorsunuz, üye oluyorsunuz, ardından da arama kısmında olive yazıyorsunuz aradığınız türden sonuçlara ulaşıyorsunuz.
slayer arkadaşım zaten.sxc.hu daki fotolar mevcut:tabi: + birşeyler lazım olduğu için foruma yazdım.araştırmadan cart diye foruma yazan tiplerede karşıyımdır zaten.
birşeyler lazım olduğu için foruma yazdım.araştırmadan cart diye foruma yazan tiplerede karşıyımdır zaten.
Burada yazılanlar sadece sizin için yazılmıyor. ilerde sizin gibi resime ihtiyacı olanlar için belki slayer in vermiş olduğu linkin faydası olacaktır.
+
bende düşünmeden cevap yazanlara karşıyım.
kızma memedim:hey: bu arada olay halledilmiştir msnden bana ulaşıp 2300*1700 boyutundaki fotoğrafını paylaşan cem arkadaşıma teşekkür ederim.memedim senin fotoda cok ufaktı ama yinede teşekkürler:hiohahoha
slayer arkadaşım zaten.sxc.hu daki fotolar mevcut:tabi: + birşeyler lazım olduğu için foruma yazdım.araştırmadan cart diye foruma yazan tiplerede karşıyımdır zaten.
Kardeşim neyini araştıracam senin sxc.hu'ya girip girmediğini mi araştıracam? Bende mantıksız cevap veren tiplere oldum olası karşıyım.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.