Tam Sürümünü Görmek İçin : Tanismak!
Selamun aleyküm abiler/gardaslar,
Bu Konuyu acma nedenim, memleketimden(SIVAS/SARKISLA) arkadaslar tanismak icin! Avrupada yasadigim icin bizim oralardan pek bi kimse yok burda, bende en azindan msn üzeri tanismis oluruz diye düsündüm! Herkez memleketini yazsa, bi cok TOPRAK cikacagina eminim!
Misal Sahin abi benim TOPRAK :tabi: ..
Selam ve dua ile
ismailyalta
12/10/2005, 00:03
Herkes mi yazsın yoksa sadece Sivas/Sarkışla'dan olanlar mı?
Ben yinede yazayım Gölcük/Kocaeli diye :)
abi herkes yurtdışında türk arar sen sivaslı arıyon oldu mu şimdi... diğer memleketliler senin arkadaşın olmasın mı yani... illa sivas lımı
Selamun Aleyküm,
Arkadaslar yanlis anladiniz beni..
Tabiki Memleket sivas, kayseri, aksaray, ordu, .... vs. fark etmez. Burda bir sürü arkadaslarim var [Almanya], hepsi farkli farkli sehirlerden. Bende KENDI memleketimden arkadaslarla tanisip, ne bileyim kendi MEMLEKETIM icin birseyler yapariz, bilgi paylasiriz, sohbet ederiz, kim bilir belkide izine geldiyimizde cay icmeye gideriz;) diye yazmistim.(TRye gelince Sarkisladan cikamiyozda:) )
Neyse demek istedigimi anlamisinizdir insallah!
Selametle
"Ben var tanışmak ve ben istemek karşılıklı çay, kahve höpürdetmek" tadındaki içten mesajın, iki yıl dışarıda, iki ay içeride gezip duran ve dışarıda olduğu zamanlarda senin gibi memleket hasreti çeken, koyunun kuzunun kokusuna, melemesine hasret kalan, al yanaklı memleket kızlarının sıcak gülümsemesini özleyen, davşan kanı çayın acı kokusu burnunda tüten bir garip göçmen kuş(kanatsız, gripsiz), bendeniz fixman kulunuzu, kahırlara ve aynı zamanda neşe ve umut dolu bir ruh halinin ta dibine zerk etti, içimde bir şeyler gark gurk etti Alpi kardeşim...
Diyeceksiniz ki gittiğin yerlerde hiç koyun yok mu? Var ama hepsi hormonlu, ilaçlı, klon koyun Doli misali şişko, zerafet yoksunu... Oralarda hiç kız yok mu? Var ama, karşıma çıkanlar hep birer Jenna Jameson ya da Britney Spears taklidi, duygusuz, içi boş... Çay yok mu, o da var tabe... Çay var olmasına var ama buzlu çay... Şimdi söyle bana; sen hiç ince belli bardakta buzlu çay içtin mi Alpi can?
Görüşelim Alpi, görüşelim kardeşim. Ben şimdi güneyde bir yerlerdeyim, daha dün akşam adımımı attım buraya... ancak yarın tersine göç eden göçmen kuş misali kuzeye uçmayacağımın garantisini veremem sana... Yine de görüşmek istiyorsan... Varsın öyle olsun Alpi can! Varsın senin istediğin olsun... Görüşelim! Tanışalım!
Euclides
16/10/2005, 00:49
Oralarda hiç kız yok mu? Var ama, karşıma çıkanlar hep birer Jenna Jameson ya da Britney Spears taklidi, duygusuz, içi boş...
Dikilitaş'daki taşa patch yapıp bunu yazmak istiyorum...
juventuslu
16/10/2005, 22:30
Valla bende Sivas'lı değilim Kocaeli'de oturuyorum arkadaşım... :hey:
MoonWolf
17/10/2005, 01:26
bu arkadaştan azade avcılar ilçesinde kaçak emlakçılık yapan,ırz,namus ve vatan düşmanı bir esnaf bozması vardı,neyse bu adam düzen düşmanı ve ileri derece cahil..onu bir sözünü hatırlar ve gülerim..
-almanya'da 10 milyon sivaslı var
-yapma abi harbi o kadar var mı ?
-evet hatta orada sivaslılar dernek kurmuş almanya'nın en büyük derneğimiymiş.
-vay be helal olsun ( hadi len şerefsiz. :) )
Lafi bilmem neresinden anliyorsunuz, abuk subuk cevap yaziyorsunuz!
Neyse konu kilitlensin...
"Ben var tanışmak ve ben istemek karşılıklı çay, kahve höpürdetmek" tadındaki içten mesajın, iki yıl dışarıda, iki ay içeride gezip duran ve dışarıda olduğu zamanlarda senin gibi memleket hasreti çeken, koyunun kuzunun kokusuna, melemesine hasret kalan, al yanaklı memleket kızlarının sıcak gülümsemesini özleyen, davşan kanı çayın acı kokusu burnunda tüten bir garip göçmen kuş(kanatsız, gripsiz), bendeniz fixman kulunuzu, kahırlara ve aynı zamanda neşe ve umut dolu bir ruh halinin ta dibine zerk etti, içimde bir şeyler gark gurk etti Alpi kardeşim...
Diyeceksiniz ki gittiğin yerlerde hiç koyun yok mu? Var ama hepsi hormonlu, ilaçlı, klon koyun Doli misali şişko, zerafet yoksunu... Oralarda hiç kız yok mu? Var ama, karşıma çıkanlar hep birer Jenna Jameson ya da Britney Spears taklidi, duygusuz, içi boş... Çay yok mu, o da var tabe... Çay var olmasına var ama buzlu çay... Şimdi söyle bana; sen hiç ince belli bardakta buzlu çay içtin mi Alpi can?
Görüşelim Alpi, görüşelim kardeşim. Ben şimdi güneyde bir yerlerdeyim, daha dün akşam adımımı attım buraya... ancak yarın tersine göç eden göçmen kuş misali kuzeye uçmayacağımın garantisini veremem sana... Yine de görüşmek istiyorsan... Varsın öyle olsun Alpi can! Varsın senin istediğin olsun... Görüşelim! Tanışalım!
Ya o bu değilde senin mesajına bittim ustat :D
Zerzevat Adam
18/10/2005, 20:03
Kilitlen susam kilitlen...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.