indream
10/10/2005, 19:29
Pek alakalı bir forum başlığı bulamayıp serverın winnt olması yolundan çıkarak buraya yazıyorum, hatalıysam hatalıyımdır.
Bir hostingçinin bilmediğim özelliklere sahip ama theplanet.net de barındırılan bir pc sinde host edilen 1 sitem var.
Bu serverın konfigürasyon ve hat ile ilgili özelliklerini nasıl öğrenebilirim.
(işlemci, ram, hdd, hat çıkışı kapasitesi vs.)
Bir soru daha
a.com domainim için bir dosta irc.a.com u verip irc.a.com dan bir irc server açıp tamamen kendinin yönetmesini nasıl sağlarım.
İrc kısmına asla karışmamak ve sitem ile de irc subdomaini haricinde alakası olmamasını istiyorum
sadece irc nameserverımı onun server ip adres vs sine yönlendirmem yeterli olurmu en sağlıklı yöntem nedir.
teşekkürler.
Bir hostingçinin bilmediğim özelliklere sahip ama theplanet.net de barındırılan bir pc sinde host edilen 1 sitem var.
Bu serverın konfigürasyon ve hat ile ilgili özelliklerini nasıl öğrenebilirim.
(işlemci, ram, hdd, hat çıkışı kapasitesi vs.)
Bir soru daha
a.com domainim için bir dosta irc.a.com u verip irc.a.com dan bir irc server açıp tamamen kendinin yönetmesini nasıl sağlarım.
İrc kısmına asla karışmamak ve sitem ile de irc subdomaini haricinde alakası olmamasını istiyorum
sadece irc nameserverımı onun server ip adres vs sine yönlendirmem yeterli olurmu en sağlıklı yöntem nedir.
teşekkürler.