Tam Sürümünü Görmek İçin : Futbola Yeteneği Olanlar!!!
Ben futbola yeteneğim olduğunu dşünüyorum daha doğrusu bunu sadece ben düşünmüyorum 9 yıldır futbol oynuyorum ve 18 yaşındayım hızlıyım teknik olarak gayet iyiyim hatta bi menejerim bile var ama gelin görünkü torpilmiz yok ve yerimizde sayıyoruz tabiri yerindeyse ankarada dayımız yok...
Nede ülkemiz hala dayılar ve amcalar tarafından yönetiliyor anlamış değilim...
İşte bu yüzdendirki en yakın zamanda güzel bi takıma transfer olmazsam Almanya gideceğim artık Milliyetci takılmamıza rağmen Alman futbolu için ter dökeceğim...
benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım vamı
yada bir çözüm yolu öneren :confused:
juventuslu
09/10/2005, 14:54
Valla benim futbol yeteneğim yok daha çok basketbol ile ilgileniyorum. Ama kendini Türkiye'de geliştirmek istiyorsan ya çok şanslı olucan seni görücekler ve iyi niyetli birilerini denk gelicen. Yada seninde dediğin gibi dayıların, amcaların olması lazım.
Bu iş ciddi olarak düşünüyorsan Almanya'ya gitmen iyi olur. Bence geleceğin için milliyetçi olmana gerek yok, sıkıntı fazla yaşamıyacaksan kalk git, ama oranın sistemi nasıl işliyor bilmiyorum.
Benimde orada arkadaşım var oda futbola meraklıydı ve Türkiye'ye ziyaretime geldiğinde ona sordum. "Nasıl başarılı olabilirmisin dedim?" Bana "çok çalışman gerektiğini ve hücum değilde defans ağırlıklı futbol oynaman gerekli" demişti. Kendisi çok çalışmadı bir yere ulaşamadı.
Dediğim gibi orada çalışıcakmışsın.
bende şahsen baya iyiyimdir hani.. türkiyedeki sayılı solaklardan birisi olduğunu düşünüyorum, bire birde etkiliyimdir top çalma ve adam geçmede üstüme yoktur daha çok ofansif yönüm ağır basmakta ama işte bir yerlere gelebilmiş değilim =P sakatlıklarım falan oldu halen acı çekiyorum mesela ayakta sorun var herneyse sonuç olarak yetenekli olmak bir yerlere gelebilmek için yeterli olmuyor demekki. birazda şans olması gerekiyor...
eet anlıyorum sizleri ancak ben almanyada yaşadım zaten ve biliyorum oranın sistemini açıkcası türkiyeden daha kolay sadece gereken disipilin allaha şükür oda var bende şimdi tek gereken menejerimin benimnle ilgilenen bi kulüp bulması...sizdende yardım bekliyorum arkadaşlar...
Almanyadada ayni arkadasim!
Ben mesela almanyada kaliyorum, yas 17, 8-9 senedir futbol oynuyorum!
Benim bir hedefim yok kötü yola gitmek yerine spor yapmayi tercih ederim!
Iyi Futbol oynadigimi söylerle ama benden burda süper futbolcular var, ama halen yerinde sayiyorlar.
Yani torpilin olmadan bi sansin yok bu piyasada!
YA BÜYÜK BI TAKIMDA OYNAYACAN veya SÜPER FUTBOLCU OLACAN,
YADA TORPILIN OLACAK!
Hepsi birdende olabilir!:D
Almanyadada ayni arkadasim!
Ben mesela almanyada kaliyorum, yas 17, 8-9 senedir futbol oynuyorum!
Benim bir hedefim yok kötü yola gitmek yerine spor yapmayi tercih ederim!
Iyi Futbol oynadigimi söylerle ama benden burda süper futbolcular var, ama halen yerinde sayiyorlar.
Yani torpilin olmadan bi sansin yok bu piyasada!
YA BÜYÜK BI TAKIMDA OYNAYACAN veya SÜPER FUTBOLCU OLACAN,
YADA TORPILIN OLACAK!
Hepsi birdende olabilir!:D
EEt anlıyorum seni arkadaşım ama ben yinede yılmadan çalışacağım...gerçi bendede suç var hep üst takımlar olsun diyorum bi yerden başlamak gerek dimi???
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.