Tam Sürümünü Görmek İçin : corelin küçük sürprizleri
dün akşam çalşırken bir şey dikkatimi çekti,
bir kare veya daire çizin.
birkaç tane kopyalayarak çoğaltın.
convertleyin
hepsini seçin
shape tool'a geçin
içlerinden bir tanesinin bir kenarına tıklayın
tüm şekillerin aynı yerine tıklandığını göreceksiniz...
işe yarar bir yöntem olabilir...
iyi yakalamışsın oza :) Fakat bu bir özellik mi yoksa bug mı çözemedim. Sadece kenarları seçip çalışılabiliyor, node'larda (düğüm noktaları) ya da nodların eğrilik yarıpçapı tutma yerlerinde çalışmıyor.
olabilir, emin değilim.
aynı şeyi bir karakterler üzerinde denersek şöyle bir sonuç veriyor
"araba" yazın
break apart
convert
shape tooll
kenara tıklayıp değişiklik yapın
yalnızca "a" harflerinde değişiklik yapıyor. (yani şekli aynı olan nesnelerde)
bunu bilmeden yapmış olabilirler, ama dosyada bir hataya yol açmıyor, yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz... özellikle karakterler üzerine uygulanması işe yarar. örneğin bir metindeki bütün "a" ları değiştirmek gibi...
Çok ilginç bir özellik :) Belki hatırlarsın corel 11 sürümünde sanırım artistic text ile "veysel" yazınca program kendini kapatıyordu :)
Çok ilginç bir özellik :) Belki hatırlarsın corel 11 sürümünde sanırım artistic text ile "veysel" yazınca program kendini kapatıyordu :)
yok kardeş ole bişey sabahtan deniyorum içime kurt düşürdün. Ben v11 kullanıyom neyse Allah'tan dediğin gibi çıkmadı
yok kardeş ole bişey sabahtan deniyorum içime kurt düşürdün. Ben v11 kullanıyom neyse Allah'tan dediğin gibi çıkmadı
Muhtemel servis paketli sürümünü kullanıyorsundur.
full sürüm orjinal cd den yükledim. Servis paketi içinde olabilir.
Son sürüm 11.633, bu sürümde bir hata yok.
Yanlış hatırlamıyorsam 11.479 sürümünde var bu hata. Hatanın oluşması için "spelling check" in ya da "quick corect" in açık olması gerekiyor sanırım. Yani ben gözümle gördüm... Belki de yanlış kurulum ya da başka bir sorun olabilir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.