PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ? ¿ ? Faks Formu Sorunsalı ? ¿ ?

Predator
06/10/2005, 10:46
Bu soruna uygun bölüm yok sanırım, en uygun yer burası.

İlk önce istenilen şeyi anlatayım. Şirketimizde, dışarıya faks mesajı gönderirken, belli bir formata uyularak gönderiliyor. Bu format worlde zaten vardı ancak başka eklemeler istendi bu eklemeleri worldde yapamadım;
* Kullanıcı adres, telefon, alıcı, gönderici, bilgi yani form üzerindeki hiçbir başlığı ve yeri değiştiremeden sadece gerekli yerleri doldurup faksın çıktısının alınması ve aynı zamandada kaydedilememesini istiyordu. Bunların hepsi yapıldı ek'te türkçe örneğini bulabilirsiniz. (Adobe Acrobat Distiller 7.0 ile yapıldı)

Ancak bundaki ilk sorun türkçe karakterlerde Aynı formun italyanca, ingilizce, almanca, fransızca versiyonlarıda var.

Türkçe karakter yapıştırdığınızda malesef görmüyor.

İkinci sorun ise (benim için öncelikli çünkü türkçe metin az gönderiliyor) worldden yada başka bir yerden metin yapıştırdığımızda metnin paragraf ayarı bozuluyor. Kenarboşlukları, paragraflar ayarları falan bozuluyor. Bunu halledemedim.

Benim için önemli olan Ms 98 veya Xp sistemlerde, ie 6.x ve ms office kurulu durumdayken ekteki formata uygun olarak (sayfa düzeni çok önemli) istenilen özelliklerde başka bir yolla yapılabilirmi yada acrobatta sorun nasıl çözülebilir?

Kaydedememe özelliğindende vazgeçebilirim sorun değil.

Şimdiden teşekkürler.