Tam Sürümünü Görmek İçin : Arslan Türk
ender_arslantur
29/09/2005, 19:53
Arkadaşlar soyadıma ait bir tasarım arıyorum... Fakat bulamıyorumm... Bir çok forumdaki arkadaşlarıma da danıştım... Sadece bir örnek geldi... Şöyle sade ve güzel bir yakışır tasarımlarınızı görelim... :kihkih:
bizden sitesine gönüllü olarak tasarım hazırlamamızı istiyor. Eğer beğenirse yaptığımız tasarımı sitesinde kullanma onurunu yaşatacak bize.
bizden sitesine gönüllü olarak tasarım hazırlamamızı istiyor. Eğer beğenirse yaptığımız tasarımı sitesinde kullanma onurunu yaşatacak bize.
güzel bir yaklaşım tabi buda :) :super:
ender_arslantur
30/09/2005, 14:46
Kolay gelsin..
Ya şimdi şöyle ben birkaç yere başvurdum bazı arkadaşlar photoshop ile bir takım şeyler yapıyor. Ben fotoshop bilmiyorum... O sebeple şöyle uydurabileceğiniz birşey var ise görmek isterim... :kuuul:
350$'a istediğin tarzda yapabilirim site. ^^
karavanabatu
30/09/2005, 15:44
Hemen abi. Tatlı olarak ne alırdınız?!
Dediğim gibi 350$. Tatlı'da ikramımız. ^^
karavanabatu
30/09/2005, 16:08
Ben bunu arslanturk için söylemiştim. Yanlış anlaşılma olabilir. Çünkü lokantada "Garson donat bakem şu masayı" dercesine bi ste yapın diyor.
ender_arslantur
30/09/2005, 16:31
Arkadaşlar hemen işi paraya döküp konuyu değiştirmişsiniz...
Ben site istemedimki .... Tek bir tane bmp veya her neyse resim istedim...
Neyse... İstemekle yanlış yaptığımı anladım... Teşekkürler ilginize...
Bazı şeylerin karşılığı vardır. Vermek istemiyorsan kendin yaparsın bilmiyorsanda öğrenirsin burada bir çoğunun yaptığı gibi. Hazıra konmak kolay.
bu arkadaşta bir kereden bişi olmaz diyo
ender_arslantur
30/09/2005, 16:44
Ya eğitim adına bedava bir program yazıcam... Onda da takip için sitemi vericektim... Fakat öğrenelim bakalım...
karavanabatu
30/09/2005, 16:46
Bir kereden bi şey olmas deyip isterseniz, sizi ben ciddi bi tasarımcı olarak göremem. Çünkü burdaki çoğu kişi gidip arkadaşına ya da başkasına yaptırmayı ve ya da gidip template halinde almasını bilir. Ama bunu yaparsan gerçek bi tasarımcı olamayacağını da bilir (Programcılar değil sadece Tasarımcı olanlar). Ha tabi bi site yaparken dışarıdan minik bi grafik alırsın, buton alırsın, bu belki olabilir ama "sen bana yap" gibi bi olay BENCE hiç iyi değil. Sadece günü çıkarmaya çalışna birinin davranışıdır. Photoshop bilgin yoksa da ceviz.net, webdersleri.com gibi sitelerden bikaç haftada bi şeyler çıkarmaya başlayabilirsin ve inan ki onun verdiği haz hiçbişeyle kıyaslanamaz. Photoshop zor geliyorsa Fireworks öğren. Çok çok kolaydır.
ender_arslantur
30/09/2005, 16:55
Arkadaşım olayı başka yöne çekmeye gerek yok. Yapmak istemeyen yapmasın... Bu kadar basit... Fakat küçük bir tane avatarım büyüklüğünde bmp resim için gidipte ben 2-3 haftamı harcayamam... Benim branşım değil... Tasarımcı arkadaşlardan rica etmeninde sakıncasını hiç görmüyorum... Bende branşımda yardım ettiğim platformlar çok... Bu konuda benimle yarışmayınız...
Konuyu neden bu kadar ağırlaştırdınız anlamadım... Ben ne site istedim ne de bir kereliğine böyle olsun istedim... Yardım etmek istemeyen başlığa gelipte kalabalık yapmasın...
Bu gibi platformlarda işinize (ve ben de dahilim buna) gelen bilgiyi paylaşabiliyorsunuz... Birşey sorduğunuzda karşılıksız cevaplar alıyorsanız bu konuyu uzatmanın anlamıda yok demektir... Biraz aktif olunuz...
karavanabatu
01/10/2005, 09:44
Arkadaşlar soyadıma ait bir tasarım arıyorum...
Böyle dersen tabiki farklı yönlere çekilir. Avatar de tamam. Tasarım istiyorum deyince insan kişisel site ya da daha genş bi grafik anlıyor.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.