Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows XP kullanmak caiz mi?
http://www.8sutun.com/node/1970
Linkteki araştırmadan da görüleceği gibi Windows XP'deki XP ibaresinin, "deneyim" şeklindeki zahiri manasının haricinde, bir de batıni manası mevcut. XP, eski Yunanca'da Mesih anlamına gelmekte...
Amerika önderliğinde yeni bir haçlı saldırısına başlayan Batı dünyasına, seçkin(!) firmalarından da gerekli destek gelmekte... Microsoft da olaydan geri kalmayıp Mesih manasına gelen XP ibaresini, ürününde kullanarak haçlı ruhuna sahip çıktığını gösterdi.
Simdi soruyorum size Windows XP* kullanan gafiller, hala GNU/Linux kullanmayacak mısınız? Allah hepimizi helak etmeden kendinize çeki düzen verin.
HunTER, sen de IE kullanmayı bırak artık.
* SP2 kullananlar da bundan etkileniyor
KaravanaBatu
29/09/2005, 16:34
Allah akıl fikir versin.
Mingitau
29/09/2005, 16:43
karavanabatu avatarındaki malta işaretini görmüyor değiliz.
Basarılı bı tespıt.. Yınede Coca Cola logosunda La Muahmmed La Mekke 'yı bulanlar kadar yaratıcı degıl..
Ben kendılerınden arastırmalarını derınlestırıp daha nerelerde haclı ruhunun ızlerı oldugunu bır bır ortaya cıkarmalarını beklıyorum..
KaravanaBatu
29/09/2005, 17:32
Ne alakası var? Ekteki resme dikkat edersen benim avatarım The Godfather filminin logosunun yazısının değişmiş halidir. O malta değil, kukla oynatmaya yarayan bi araçtır. Dikkatinizi çekerim. HunTER aga nasıl güzel bi tespit anlamadım doğrusu. O zaman her + ya da ona benzer işarette farklı anlamlar arayalım. Saçmalık!!!
@karavanbatu
Esprılı ıcerık dedektorlerınde sanırım bı sorun var...
KaravanaBatu
29/09/2005, 17:50
@karavanbatu
Esprılı ıcerık dedektorlerınde sanırım bı sorun var...
1. karavanbatu değil karavanabatu.
2. Espri anlayışım Allaha şükür yeterlidir. Ama bu tür din konularında şaka, kusura bakma ama benim pek hoşlandığım şeyler değil. Hem de avatar gibi ufak bi olayda dinle ilgili yorum yapılması HİÇ HOŞLANDIĞIM ŞEYLER DEĞİL. Umarım derdimi anlatabildim
Mingitau
29/09/2005, 18:17
Basarılı bı tespıt.. Yınede Coca Cola logosunda La Muahmmed La Mekke 'yı bulanlar kadar yaratıcı degıl..
Ben kendılerınden arastırmalarını derınlestırıp daha nerelerde haclı ruhunun ızlerı oldugunu bır bır ortaya cıkarmalarını beklıyorum..
Sen onu bunu bırakta IE ye ne zaman tövbe ediyosun ondan haber ver :kuul:
Ama bu tür din konularında şaka, kusura bakma ama benim pek hoşlandığım şeyler değil.
Özür dilerim, Microsoft konusunda konusurken dikkatli olmam lazımdı. Ne de olsa herkesin dinine saygı göstermek lazım.
KaravanaBatu
29/09/2005, 18:21
Abiler kardeşler yine yalnış anlaşıldı :) Ben Elhamdüllilah Müslümanım. Ben sadece XP ile dinin alakasını anlayamamıştım.İyi günler
Sen onu bunu bırakta IE ye ne zaman tövbe ediyosun ondan haber ver
FF'ın bı ayagı cukurdayken mı? Hıc sanmıyorum :kuuul:
Mingitau
29/09/2005, 19:07
FF'ın bı ayagı cukurdayken mı? Hıc sanmıyorum :kuuul:
:şapka çıkaran smiley:
Zerzevat Adam
29/09/2005, 19:38
FF'in bir ayağı çukurda diye yalan dolan haberler var ama IE'nin çukurdan çıktığını MS bile söyleyemiyor...
E oyleyse aramıza hosgeldın demek lazım :) Guvenlıklı olmayan tarayıcılarımızla bız yıllardır bu cukurdaydık..
Nasıl? Manzaradan hoslandın mı? :)
yastasinane
29/09/2005, 20:42
Simdi soruyorum size Windows XP* kullanan gafiller, hala GNU/Linux kullanmayacak mısınız? Allah hepimizi helak etmeden kendinize çeki düzen verin.
hem xp hem linux kullansak, ucundan kenarindan yirtarmiyiz hocam?
Bence, ıckının damlasının haram olması gıbı dıskınızı NTFS 'le kumelendırdıgınız anda gunahtasınız..
ismail pala
29/09/2005, 20:48
Yahu grizu gazı gibi (Yazımda yanlış olabilir) hemen birikim sağlayıp yeni bir konuda patlamalar oluyor.
ben arkadaşın verdiği linke baktım cidden şaştım benzerliğe. normalde büyük ticari bir firmanın inançla ilgili iki harfi ürünlerinin sonuna eklemesini profesyönellikten uzak buldum. halbuki ben bu firmayı daha prof bilirdim. başkalarının daha iyi şeyleri varken daha az iyi olanı daha pahalıya satabilmişliğinden dolayı. ...
ayrıca şunu bilirim ben firmalar büyüdükçe tekbir kesimin simgelerinden vs. uzak durmaya çalışır ve bunun için eleman bile çalıştırır. yani ürünün sonuna xp ilave ediliyorsa inanın bu az araştırma ve toplantılardan sonra karar verilmemiştir. ve bir xp nin nerelerde kullanıldığı araştırılmadan ürüne eklenmez.
ben bu firmanın ticaretten daha çok önem verdiği birşeylerin olduğuna ikna oldum daha önce daha profesyönel olduğunu düşünürdüm. hayır bu firma profesyonel değil.
ismail pala
29/09/2005, 20:52
Ayrıca hunter potansiyel güçlere aykırı konuşmak istemiyor. Güç bende diyenlere aykırı konuşmalar demek olası belaların sizi bulması demek.
hunter bu dediğime şu tepkileri verebilir
1) alaya almak
2) sessiz kalmak (duymamış gibi yapmak)
3) samimi olarak benim bu düşünceme cevap vermek.
Walla belki düşünmüşlerdir ama böyle şeylere bulaşmamak lazım bence. Bir aralarda GS nin 100. yıl logosunda FB falan buluyorlardı. :D
yastasinane
29/09/2005, 21:00
Bence, ıckının damlasının haram olması gıbı dıskınızı NTFS 'le kumelendırdıgınız anda gunahtasınız..
yandigimizin resmidir...
Arkadaşlar,
BSA'dan bir uyarı mail'i aldık. ceviz.net'in trojan ve virus yaydığı konusunda ellerinde sağlam deliller varmış. Sunucumuzu, tarafsız (!) gözlemcilere açmamızı ve incelemelerine izin vermemizi istiyorlar.
Ayrıca kontrollu uyelik sistemini kaldırmamızı ve mevcut yönetimi iptal edip adil bir seçimle yeni bir yönetici kadrosu seçmemizi istiyorlar. Ansugo'nun kellesini de istediklerini özellikle vurgulamışlar.
Bunları kabul etmediğimiz takdirde ceviz.net'e demokrasi getirmek için bazı askeri yöntemlere başvuracaklarmış.
Olmaz Anguso'yu vermezük. Tarafsız adı altında ajanlar gelecek onuda istemezük
Dırenın dın kardeslerım! Seytanın orduları Muhemmed'ın ashabına galıp gelemez!
Not: Benı sorarlarsa cuma'ya gıttı dersınız..
Zerzevat Adam
29/09/2005, 21:12
Benim elimde Başbakanlık'a ait web sitesinden yayılan virüslü mailler var. Bunlara ne buyurulur?
ismail pala
29/09/2005, 21:14
Dırenın dın kardeslerım! Seytanın orduları Muhemmed'ın ashabına galıp gelemez!
Not: Benı sorarlarsa cuma'ya gıttı dersınız..
her üçünüde karıştırmışsın aşure gibi :)
karavanabatu avatarındaki malta işaretini görmüyor değiliz.
Sen once kendi avatarına bak bence. Hilal'in kabalistik bir sembol olduğunu eminim biliyorsundur. Ayrıca Yıldız'ın da gene kabalistik bir sembol olduğunu.
Sen katmerli yanmışsın be yahu.
Desturrrr deyun tekmil alın,
Bu durumda en ehil avatar benımkı galıba :D
@ xXx, o ne öyle sarık, sakal...Birşeyler mi îma ediyorsunuz yoksa...:)
ismail pala
30/09/2005, 12:52
sizin karpuz sevgiside ne kadar fazlaymış öyle :)
Windows XP kullanmak caiz mi?
orijinal sürüm ise günahlik bir durum yok bence :)
Bir konu boyle budaklanarak katledilir. biraz daha uğraşırsak belki bir anılık yazı çıkar.
/* tamam kızmayın sustum */
avatarda yesil tonların hakım kırmızının ıse ısırıldıgını goruyorum seni gidi yesilci seniii ısırcanbızı degılmıı :D
@ xXx, karpuzla aramda duygusal bir bağ var, deli gibi seviyoruz birbirimizi...:)
//Yorumlar uzar gider, konuya dönelim :)
KaravanaBatu
30/09/2005, 15:50
Linux propogandası bence.
Mingitau
30/09/2005, 18:03
orijinal sürüm ise günahlik bir durum yok bence :)
İçkiyi parayla alıp çince günah olmuyo mu? :yaaa:
yahu ne alaka?
Oyleyse amerikalılar yada ecnebilere ait hiç bir şey kullanma. At elindeki PC yi tamamen.
Olmaz.
Oyleyse amerikalılar yada ecnebilere ait hiç bir şey kullanma. At elindeki PC yi tamamen.
Bırı Intel Insıde logosunun manasını cozene dek sakınca yok.. Kullanabılırsınız..
Haram olsa bizim rusyadaki kardeşler "Bismillah" diye çekmezdi değil mi?
Mingitau
30/09/2005, 21:55
Haram olsa bizim rusyadaki kardeşler "Bismillah" diye çekmezdi değil mi?
ikinci defa şapka çıkarıyom bu topic de :D
orjinal sürüm ise günahlik bir durum yok bence
Bence asıl günahlık durum lisanslı kullanmakta :)
Bence asıl günahlık durum lisanslı kullanmakta :)
bu şeytan ordusuna daha fazla yardım etmeyelim. :super:
nickim olan laucianın ortasındaki CIA ya, foruma fazla yazı yazmasam da düzenli olarak takip ediyor olmama, ve bunları yaparken siyah güneş gözlükleri taktığıma dikkat çekmek istiyorum..
bende de sanki bir mesaj verme kaygısı var ama??
ismail pala
01/10/2005, 08:06
nickim olan laucianın ortasındaki CIA ya, foruma fazla yazı yazmasam da düzenli olarak takip ediyor olmama, ve bunları yaparken siyah güneş gözlükleri taktığıma dikkat çekmek istiyorum..
bende de sanki bir mesaj verme kaygısı var ama??
bu durum xp ile benzerlik göstermiyor
1) kelimenin içinden bir parça alıyorsunuz; xp kendi başına bir kelime
2) siz nick secerken bireysiniz en fazla 10 dakkanızı alır nick seçmek; xp seçimi için bir şirketin ticari ürününe verdiği bir isim.
buna rağman isminizdeki cia neyin nesi?
bu durum xp ile benzerlik göstermiyor
1) kelimenin içinden bir parça alıyorsunuz; xp kendi başına bir kelime
2) siz nick secerken bireysiniz en fazla 10 dakkanızı alır nick seçmek; xp seçimi için bir şirketin ticari ürününe verdiği bir isim.
buna rağman isminizdeki cia neyin nesi?
benzerlik şöyle gösteriyor, microsoft nasıl XP ye gizli anlamlar yüklemiş, bende nickime buna benzer gizli anlamlar yükledim..CIA nedir, si ay ey...artık ben daha ne diyim..
ismail pala
01/10/2005, 16:10
xp ye gizli anlam yükleme söz konusu değil 1. mesaj daki linke baktınız mı?
Windows XP kullanmak caiz mi?
Alakaya lahana turşusu :hiohahoha :hiohahoha :hiohahoha :D :iih:
Komiksiniz yaws :) Bkz; Bunlar şeytan icadı sürmeyin elinizi eheuhe
ismail pala
01/10/2005, 18:17
Baybart olayın o kısmı ayrı bir durum; mesele büyük bir ticari firmanın isim verirken rasgele isim vermeyeceğinden hareketle dini bir sembolü isim yapmış olması.
Hristiyan olmak şeytan olmak değildir. Bilakis onların peygamberine müslüman birisi iman eder; Allah'tan onlara kitap gönderildiğine de iman eder.
...o peygamberin ve kitabın söylediklerinin yürürlükten kaldırıldığına da...
zaten Bill Gates ve tayfası her pazar kiliseye gidiyormuş..
Mingitau
01/10/2005, 19:31
Yaw sözlerimi geri alıyorum ceviz üye tabanının espri anlayışı diye bişi yok...
bill, evindeki o malum makinada linux kullanırken, müslüman olmuş diye duydum.
sabahları mouse unda kum buluyorlarmış.
matematik dersinde, ro ya p derseniz sınıfta kalırsınız.
http://www.translexis.demon.co.uk/alphabet.htm
http://www.8sutun.com/node/1970
http://photos1.blogger.com/img/244/1567/640/windows_xp_logo.jpg
ben hiç uslanmıycam mı yaa
Mingitau
01/10/2005, 21:29
eee burdan çıkarmamız gereken sonuç nedir beyefendi? im ro ya P demiş ?
eee burdan çıkarmamız gereken sonuç nedir beyefendi? im ro ya P demiş ?
linkde yazıyor khi ro haçı imiş o bahsedilen.
ro, yani fizik derslerinde ki yoğunluk işareti , p filan değil.
Mingitau
01/10/2005, 22:50
yerlere yatıp güzlesim geldi....
mümkün değil xp kullanmak, firefox'ta yoksa transparent desteği, ve kullanmamak.
DeliPenguen
03/10/2005, 09:27
yerlere yatıp güzlesim geldi....
:cool:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.