PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : IE & Yahoo Mail in garip sorunu

fasttech
26/09/2005, 07:43
Sorun şöyle. 2 adet yahoo mail hesabım var. Biri için kullanıcı adımı şifremi yazıyorum, sayfaya giriyorum. Mailin açılış sayfasını görüyorum, sonra INBOX'a tıkladığımda "sayfa görüntülenemiyor" diyor, tanımla bilgisini silip "mail.yahoo.com" yazdığımda sorunsuz çalışıyor.

Amaa.. Bu hesaptan sign-out deyip çıktığımda, diğer hesabıma ilk defa girerken, geçmiş dosyaları sildikten sonra ne yaparsam yapayım diğer hesabımın açılış sayfasından öteye gidemiyorum.

Sorun çok garip , sorun nedir sizce?

ismail pala
26/09/2005, 16:50
makinanızda başka bir tarayıcı kurulumu acaba? bir de ondan girmeye çalışın bakalım belki bir fikir verir.

fasttech
26/09/2005, 17:12
firefox kurulu..sorun aynı...

ismail pala
26/09/2005, 19:04
demekki cooki olayı değil hımmm entererans; acaba yahoo'nun aynı makinadan ikinci hesaba bağlanması mı sorun oluyor? yani yahoo taraflı (server taraflı) bir hata ...

muratdemir
27/09/2005, 09:42
Benimde yahoo'da iki hesabım var, ikisinede rahatlıkla girebiliyorum. Ayrıca cooikleri falan resetlemedim.

ismail pala
27/09/2005, 10:00
Benimde yahoo'da iki hesabım var, ikisinede rahatlıkla girebiliyorum. Ayrıca cooikleri falan resetlemedim.

Bu açıklama olayı iyiden iyiye anlaşılmaz yaptı.

gorgpix
27/09/2005, 10:49
Merhabalar. Şöyle bir şey düşünüyorum.
Firefox kullanıyorum demişsin, ayrıca IE`de de bu tür bir cookies hatırlama uygulaması var. Cookie yönetici özelliği ile kullanılan cookieler belli parametrelere göre adlandırılıp arşivleniyor. Herhangi bir hesaba girerken mesele

adı: deneme
şifre : 12345

girdiğinizde size bir uyarı çıkar. "Cookie`nizi sınıflandırıp sonra size hatırlatayım mı?" diye. Siz burada evet demişseniz kayıt işlemi yapar. Bir süre sonra giriş için dalgınlıkla

adı: deneme
şifre: 12346

girerseniz yine deneme adında bir cookie daha açılır. Siz şifreyi yanlış girdiğinizden yine şifrenizi girmeniz istenir, ancak deneme adında iki cookie açılmıştır. Siz kullanıcı adına deneme yazdığınızda bunlardan birisi çıkacaktır. Burada yapmanızı önereceğim şey IE`den ve FF`den cookies yöneticisine girip tümünü temizlemeniz olacaktır.

Sorun çözülür umarım.

fasttech
30/09/2005, 20:50
Ama ben zaten 2 hesabımda da mail hesabımın ilk sayfasını görüyorum, INBOX'a tıkladığımda "Sayfa Görüntülenemiyor" yazısıyla karşılaşıyorum, kafa kemirten bir şekilde....