PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : vektörel icon resimleri lazım?

pur
23/09/2005, 17:37
vektörel olarak adobe illustrator, corel 12, photoshop cs2, autocad, vb.. programların *.ico dosyalarındaki icon resimlerini bulabileceğim bir adres bilen varsa çok makbule geçer

dilekgecer
29/09/2005, 17:06
işini görürse eğer siteden ziyade bir yöntem söyleyebilirim. internetten resim olarak indireceğin görselleri CorelTRACE kullanarak vektörel hale getirebilirsin. hatta bu yolla çok orijinal çizimler elde edebiliyorsun püf noktası resmi Corele taşıdıktan sonra aynı renkteki yerleri kaynaştırman çok uğraştırmasın diye mümkün olduğunca hafifletmek.

pur
01/10/2005, 09:42
saol trace olayı benim istediğim çözüm değil ama yinede yardımlarından dolayı teşekkür ederim. bana programların ico simgelerini gif formatında köşede kısayol simgesi olmadan ki hali lazım 64x64 pixel lik gif olabilir.

kursad
01/10/2005, 11:42
vektörel olarak adobe illustrator, corel 12, photoshop cs2, autocad, vb.. programların *.ico dosyalarındaki icon resimlerini bulabileceğim bir adres bilen varsa çok makbule geçer

Programların simgelerinin vektörel hallerini bulman zor... Şirketlerin kendi tasarım bölümlerinin dışında da bulunabileceğini pek zannetmiyorum. Fakat Windows Vista'yı beklersen tüm .ico dosyalarının vektörel hallerine sahip olacaksın, keza Vista Vektörel Simge destekliyor olacak.

kursad
01/10/2005, 11:47
Ekte birkaç programın 128 x 128 pixel ebadındaki simgeleri var...

pur
22/10/2005, 10:28
saol uzun zamandır php de upload sorunum vardı onla ilgileniyordum cevap yazamadım saolun.