Tam Sürümünü Görmek İçin : Adobe Premiere Kullanıyorsanız!
Panteray
18/09/2005, 19:17
Arkadaşlar merhaba ben adobe programını yeni yükledim ve hemen hemen sıfırım.Ben iki film klibini efectli bir şekilde geçiş yapmak istiyorum.Bu da herhalde transitions paneli ile oluyor ancak ne yaparsam yapim yinede olmadı.Transitions panelinden bi efekti alıyorum , timeline üzerine sürüklüyorum ancak hiçbi geçiş olmuyor.Lütfen bana yardımcı olun!
bir clip i video1A kanalina bir filmi video1B kanalina koy bunlar belli bir sure kesissinler yani atiyorum 1.klip 20. saniyede biterken 2. klip 15.saniyede baslasin
sonra transitionsu getirip bunlarin arasindaki transition kanalina at. (disolve falan kullan)
export edip izle...
Panteray
19/09/2005, 18:31
Arkadaşım sağol cevabın için.Ben dün baya bi araştırdım dersleri inanması güç ama video anlatımlı dersler buldum.Tam 10 kademede güzel güzel anlatıyor.Ancak videoları indirmek vaktimi aldı.Hepsini bi cd ye aktardım hergün bi konuyu açıp seyrediyorum. Bu arada transitionsları da öğrendim.Kadir Koymen yapmış dersleri ve her ayrıntısını esprili bir şekilde anlatmış.Adobe Premiere öğrenme konusunda sıkıntı çekiyorsanız buyrun Kadir Koymenin derslerine; :super: :super: :super:
www.kkymn.com
Ayrıca film çekimi konusunda ipuçları da sitede mevcut.
:kuuul:
yaramaz006
02/05/2007, 15:51
arkadaslar premıer 2,0 var bende fotografları slayt gecısı yapıyorum ama ıstedıgım bısı var resımde 5 kısı var dıyelım yan yana ben soldakı kısı buyuyerek kaybolsun ıstıyorum ekrana dogru o kısı buyuyerek kaybolsun ıstıyorum ama yapamadım bana acıl yardım edersenız sevınırım
bıde premıerın en ıyı hangı serısı 7,0 da var ama bende ben 2,0 kullanıyorum
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.