PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : resimler arası geçişli yapmak

HeaDMasH
17/09/2005, 19:18
arkadaslar bu ekde koyduğum resmin fotodan sonra gelen dirrek renk yerine renkleri uyarlı bi şekilde geçişli olmasını istiyorum ama bu konu hakkında döküman bi türlü bulamadım eğer sizlerden biri yardım ederse yada bi el atıverirse sevinirim ama yinede birisinin anlatmasını tercih ederim şimdiden teşkür hepinize en azından başlığı okuduğuınuz için...

slay3r
17/09/2005, 19:39
Photoshopda yapıyorsan kenarını Rectangular Marquee Tool ile seçtikten sonra Motion Blur filtresini kullanarak istediğin sonuca varabilirsin. İkinci yöntem olarak yine aynı araçla kenarı seçtikten sonra CTRL-T ile Transform Mode'a geçtikten sonra sağ tarafa doğru çekip farklı bir geçiş efekti uygulayabilirsin.

katana
17/09/2005, 19:55
Bir diğer yöntem daha var. İki layer'ı üst üste koy.Üstteki layer'a "mask" özelliği ver. Layers bölümünün altında fotoğraf makinesi gibi bir işaret var. O mask özelliği verir layer'a. Sonra Tools'dan "Gradient Tool"u seç. Kısayolu G. Mask verdiğin layer'dan geçiş yapacağın kısıma kadar gradient tool'u gezdir. Geçişi yapmış olursun. Yazıyla anlatması biraz zor ama tool'u kullanınca anlarsın zaten. Kolay gelsin.

slay3r
17/09/2005, 20:02
Onuda biliyordum ama iki yol yeter diye sandım, tembellik... ^^

HeaDMasH
17/09/2005, 23:05
sağols slayer arkadasım senin söylediğin ikinci yolu istiyodum bende walla :D onu yapdım bu arada arkadasım msn de beni engellemişsin sanırım neden bilmiyorum ama ??? seni msn ime bekliyorum....

slay3r
18/09/2005, 19:56
Herkesi eklemiyorum listeme artık, sorunuz varsa burada sorun cevabını veriyorum biliyorsam eğer. ^^