PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Yeni Hosting Firması

seyfullah
08/09/2005, 12:32
Sayın ceviz.net üyeleri ve Yöneticileri dikkatine,

Sizlerle paylaşmak istediğim konum aşağıda belirteceğim ve başlıktan da belli olduğu gibi Yeni hosting firmamızdır.

www.alsehosting.com

Daha önce faal olmadan İnternet - Hosting piyasasını takip ettiğimiz için bu konulara yabancı değiliz.

Ama şimdi kendimize yer edinerek artık kesin bir şekilde işe başlamış bulunmaktayız.

www.alsehosting.com

he belki bunlar dolandırıcıdır,parayı alıp kaçanlardandır,resmi diilerdir,bizi bekletirler gibi kanılara da varabilirsiniz ne de olsa yeni ortaya çıkan bir kuruluş normaldir böyle kaygı duymanız.

Ama sizler den ricamız insanların , firmaların yaptıkları işlere bakmadan önyargıda bulunmamanız dır.

Anlayışlı olan tüm arkadaşlara buradan teşekkür ederim..

Yetkili : Ali Haydar Çifçi / Seyfullah Sevim

ALSE HOSTİNG İNTERNET HİZMETLERİ

Boğazkesen Cad.Bostaniçi Cami Sok.No:4/2 tophane - Beyoğlu
Web/www.alsehosting.com
Msn / alsehosting@hotmail.com
Mail/ bilgi@alsehosting.com

Yns
08/09/2005, 12:38
<META NAME="Author" CONTENT="Registerhosting">

?? registerhosting ile bir alakanız varmi ?

sunny_smiley
08/09/2005, 12:52
Hosting Hizmetlerine yeni başlamamız nedeni ile henüz bir referansımız bulunmuyor.
Lütfen bu sayfayı takip ediniz.

ben olsam mesela bunu hiç koymazdım, referansım olduğunda koyardım o sayfayı..

seyfullah
08/09/2005, 13:15
Merhaba,

Registerhosting ile alakam var evet sadece onların bayisiyim bu işi bayi olarak yapmanın bir sakıncası varmı önemli olan bayilik alınan yerin server ında bir sürekli sorun yaşanmaması değil mi + bayinin de aynı zamanda duyarlı olup gereken hizmet ve desteği son derece güzel bir şekilde sağlarsa müşteri ve bayi ve gerek se de ana firma arasında işlerin mükemmel denecek derecede güzel yürüyeceğini burdan siz değerli forum üyeleri ve arkadaşlarıma bildiriyorum..

Teşekkür Ederim..

seyfullah sevim

?? registerhosting ile bir alakanız varmi ?

Yns
08/09/2005, 13:32
Registerhosting ile alakam var evet sadece onların bayisiyim bu işi bayi olarak yapmanın bir sakıncası varmı

Ben hostingimi neden araci firmadan alayim ?

seyfullah
08/09/2005, 14:03
mecbur değilsin ....

Ben hostingimi neden araci firmadan alayim ?

sigma
08/09/2005, 15:22
Gardaş senin için söylüyorum böyle mesajlar yazma. (En azından bu başlıkta.) Ayrıntılı açıklamaya gerek yok sanırım.

turker
08/09/2005, 22:40
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=22118

merak
09/09/2005, 01:12
Türkiyede ne piyasa varmış kardeşim. Halen yeni firmalar piyasaya girebiliyor..
Maaşallah..
Unutmayın her müşteriye üç firma düşüyor şuan türkiye hosting piyasasında... Buna rağmen bu piyasaya biyerden girmeye çalışmak büyük cesaret. Ayakta alkışlıyorum.
Artik pastanin %kaç 'ını almayı hedefliyorsa..

seyfullah
09/09/2005, 09:52
Merhaba

Register hosting el değiştirdi arkadaşım , daha güzel bir yönetime girdi.
bazı şeyleri yazmadan araştırın başlığı açan kişiye cephe almak amacı ile nefret dolu yazılar yazmayın.hemen önyargı yapmayın.

Umarım anlarsın..

türkiye de ki host firması sayısı ise beni hiç ilgilendirmez,firma başında düşen müşteri ise seni hiç ilgilendirmez biz işimize bakarız başkaları bizi alakadar etmez.

Bilgilerinize...Teşekkürler

turker
09/09/2005, 10:02
Merhaba

Register hosting el değiştirdi arkadaşım , daha güzel bir yönetime girdi.
bazı şeyleri yazmadan araştırın başlığı açan kişiye cephe almak amacı ile nefret dolu yazılar yazmayın.hemen önyargı yapmayın.

Umarım anlarsın..
Evet değişirmiş ama ufak bir problem var sanırım. Eski sahipleri mersinde çalışıyordu (hem iletişim adresi, hem telefon numaraları hem de banka hesap numaraları mersindeydi), yeni sahipleri adres olarak Konya/Akşehir vermişler ama banka hesap numaraları mersinde kalmış hala....

Registerhosting de neler olduğunu Okan bey anlatmak istemese de anlıyorum sanırım... Kendilerine selamımı iletirsiniz bi zahmet...

Bu forumda içinde registerhosting geçen her yeni başlık altına yukarıda linkini verdiğim mesajı yazacağımdan emin olabilirsiniz, o yüzden başka yerde reklam yaparsanız sizin için daha iyi olur sanırım.

NOT: Bu arada hem sizin yeni hosting şirketinizin adresi hemde registerhosting açılmıyor....

Ansugo
09/09/2005, 10:04
Registerhosting zaten reseller değil mi? Resellerın reselleri mi oluyorsunuz bu durumda?

D.N : Duyuru bölümüne değil internet bölümüne konu açıyorsanız eleştiriye biraz daha müsamahalı olmanız gerekir.

seyfullah
09/09/2005, 10:23
Ben burada registerhosting i savunacak halim yok.ama okan bey in artık firma ile alakası olmadığını size her türlü ispatlarım.
Kendilerine selamımı ilet demişsin,ben kendisi ile görüşmüyorum.
Forum içerisinde registerhosting adı geçen her başlıkta linki vericem demişsin ,bu da benim umrumda değil.,beni ilgilendirmiyor,beni kendi firmam ilgilendirir,...

siteniz açılmıyor demişsin,bunun için size belki geçerli neden olarak server daki olan problemler i söyleyebilrim..bana sorunsuz server gösterebilirmisin.

Bu arada Registerhosting in bana ne yararı varda ben onun reklamını yapıcam biraz mantıklı düşün..

Diğer arkadaş da registerhosting in reseller olduğunu iddia etmiş,reseller ın reseller ı yani..server sorunları hallolduktan sonra site ye girip datacenter v e sunucu bilgilerine bakarsanız daha iyi anlamış olursunuz konuyu..

Bilgilerinize...Teşekkürler

Evet değişirmiş ama ufak bir problem var sanırım. Eski sahipleri mersinde çalışıyordu (hem iletişim adresi, hem telefon numaraları hem de banka hesap numaraları mersindeydi), yeni sahipleri adres olarak Konya/Akşehir vermişler ama banka hesap numaraları mersinde kalmış hala....

Registerhosting de neler olduğunu Okan bey anlatmak istemese de anlıyorum sanırım... Kendilerine selamımı iletirsiniz bi zahmet...

Bu forumda içinde registerhosting geçen her yeni başlık altına yukarıda linkini verdiğim mesajı yazacağımdan emin olabilirsiniz, o yüzden başka yerde reklam yaparsanız sizin için daha iyi olur sanırım.

NOT: Bu arada hem sizin yeni hosting şirketinizin adresi hemde registerhosting açılmıyor....

turker
09/09/2005, 10:38
registerhosting bayisisin ama seni registerhosting ilgilendirmiyor oyle mi?

seyfullah
09/09/2005, 10:50
Ben onun sadece bayisiyim ödememi yaparım teknik desteğimi alırım gerektiği zaman irtibata geçeriz,ama forumlarda registerhosting i de savunmam, beni ilgilendirmez tabi ki register ın ne halde olduğu, beni kendi firmam ilgilendirir..

Bilgilerinize...Teşekkürler.

MEHMET
09/09/2005, 10:57
bence bu bir tur taktik. yani register hosting cevizde başka isim altında reklam yapmak istiyor. Ama turkerden gecit olmayacak gibi:D

seyfullah
09/09/2005, 11:07
sen nasıl algılarsan...

register e soruşturabilirsiniz...böyle saçma kanılara nerden varıyosun anlamak gerçekten güç bir şey,..

bence bu bir tur taktik. yani register hosting cevizde başka isim altında reklam yapmak istiyor. Ama turkerden gecit olmayacak gibi:D

MEHMET
09/09/2005, 11:09
fazla sinirlenmeyin. eger oyle diyorsanız oyle olsun. ama sonucta reklam.

redial
09/09/2005, 13:27
Merhaba,

Registerhosting ile alakam var evet sadece onların bayisiyim bu işi bayi olarak yapmanın bir sakıncası varmı önemli olan bayilik alınan yerin server ında bir sürekli sorun yaşanmaması değil mi + bayinin de aynı zamanda duyarlı olup gereken hizmet ve desteği son derece güzel bir şekilde sağlarsa müşteri ve bayi ve gerek se de ana firma arasında işlerin mükemmel denecek derecede güzel yürüyeceğini burdan siz değerli forum üyeleri ve arkadaşlarıma bildiriyorum..

Teşekkür Ederim..

seyfullah sevim

demissiniz

sonra da

Ben onun sadece bayisiyim ödememi yaparım teknik desteğimi alırım gerektiği zaman irtibata geçeriz,ama forumlarda registerhosting i de savunmam, beni ilgilendirmez tabi ki register ın ne halde olduğu, beni kendi firmam ilgilendirir..

Bilgilerinize...Teşekkürler.

Ve su an itibari ile sunucunuz kapali.
Yani aslinda adi gecen firma sizi de magdur etmis durumda. Tipki Turker'i magdur ettikleri gibi.

Bu arada bir hosting firmasinin "canim noolmus kapali ise, sorunsuz sunucu gordunuz mu siz?" yaklasimi pek dogru degil...

seyfullah
09/09/2005, 13:49
yorumunuz için çok teşekkür ederim..

foruma doğru bir açaıklama getirmişsiniz..son cümlenizdeki sözünüz de de haklısınız aynı zamanda ...sorunsuz server ile ilgili...

Teşekkürler...

HunTER
09/09/2005, 14:00
Merhaba,

Teşekkür Ederim..

seyfullah sevim

Ben acıkcası once turkcenın kullanımına takıldım.. Musterılerınıze bu turkceyle hızmet verıyorsanız ısınız zor.. Her tarafınızdan amatorluk akıyor..

karavanabatu
09/09/2005, 14:40
Eğer registerhosting kişileri mağdur etmeseydi ve düzgün hizmet verseydi eminim "Biz registerhosting bayiisiyiz" die böbürlenirdiniz.Sadece sizin için değil.Tüm Türkiye'de böyle bi durum var.İyiseniz iyi, kötüyseniz kim bu ya tanımıyorum.

MSXtra
09/09/2005, 14:54
Siteye ulaşamıyorum nedense :D Sayfa görüntülenemior diyo !!!

seyfullah
09/09/2005, 15:11
Bunda komik olan nedir anlamadım dostum,server da sorun olamazmı ?

Mingitau
09/09/2005, 15:24
Kim kendi sitesi açılmayan bir satıcıdan hosting alır, komik olan bu

seyfullah
09/09/2005, 15:30
Sunucuda sorun olduğunu belirttim daha üstelemeye ne gerek var..
Burda herkes laftan anlayan insanlar,

teşekkürler

Zerzevat Adam
09/09/2005, 16:04
-Efendim 2 gündür siteler açılmıyor, epostalar çalışmıyor, pinglere yanıt alamıyoruz.

Sunucumuzda sorun var.
Yani Register Hosting'e telefon açtım olar öyle dedi.
Aslında Register'da ne olduğunu bilmiyormuş.
RegisterHosting Datacenter'a telefon etmiş sanırım, galiba bir sorun olabilir yani belki.
Sanırım yani galiba birileri çoraplarını ısıtmak için sunucuların fişini çekmiş.
Evet evet! Başka açıklaması olamazdı zaten, sizin sunucular bir melekti yavrum.

-Paramı geri istiyorum!

Paranız mı? Hımm evet. Biz bankayı aradık para yok olmuş sanırım. Birileri almış, evet öyle birileri almış o paraları, tabi ya almışlar.

Eğlence amaçlı kullanılabilecek bir firma(!).
Cem Yılmaz-Şahan-Yılmaz Erdoğan-Ata Demirer'de Halkla ilişkilerde oturup skeç yapıyor galiba müşterilere.

DeliPenguen
09/09/2005, 18:13
Mingitau: Desene yaw gel ben reseller verim sana. :D Hem reseller'ın reseller'ı da olma, birinci elden reseller ol desene. Hiç pazarlamacı ruhu yok sende yaw.

Mingitau
09/09/2005, 18:44
DeliPenguen itibar kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim biliyon :D

Şimdi resellers reselle rolmuş arkadaş belki hasbel kader belki isteyerek birde bizim aradığımız kontrol paneli kullanabilen müşteri DNS nedir mail system nedir bilen müşteri ;)

Shapka
09/09/2005, 19:05
ehueoahuehau derim sana o zaman :D
Tugrul.

turker
09/09/2005, 23:54
Registerhosting ile doğrudan yada dolaylı bir mesaj gördüğümde yukarıdaki mesajlarımdan birinde de söylediğim gibi yaşadığım mağduruyiyeti belirteceğim. Nasıl Samsung monitör aldım destek çok iyiydi diyorsam, registerhostingden hosting aldım ama gereken zamanda gereken desteği de alamadım demek anormal olmasa gerek.

Registerhostingden başka bir arkadaş adına ben host+domain daha aldım.(6 ay önce) Kendisi bu işlerle ilgilendiği için ben ilgilenmiyorum, şifrelerini vermiştim kendine. Merak ettim, bugün arkadaşa dedim ki, "Bu firma el değiştirmiş sana durumu belirten bir mail geldimi?" Tabiki gelmemiş.

Bu firmaya güvenim yok. El değiştirdi, satıldı vs türü haberlere de inanmıyorum çünkü bu haberler bile tutarlı değil (Alan kişi adres olarak konya/akşehir veriyor ama hesap numarası nedense mersinde...). Firmanın yeni sahibi nedense müşterilerine bir mail atıp "bu firma artık benim" bile demiyor.

Uzun lafın kısası ben mağdur ve eli uzun bir müşteriy(d)im.Bir çok yerde daha karşılaşırız umarım...

merak
10/09/2005, 00:29
"firma başında düşen müşteri ise seni hiç ilgilendirmez"
Niye ilgilendirmesin ki? Kimi ilgilendiri oyleyse.

2 Müşterisi olan "hostink" firmalarindan mi alalim hosting'i...
Bi kaç ay önce bir hosting firmasinin web sitesinde şuna benzer bir ifade gördüm:
"Sipariş formunu tam takır doldurduktan sonra parayi şu nolu hesaba yatirin.. bidi bidi"

Ayrıca reklam yapacaksanız bile bu şekilde yapılmaz o.
Ben şahsen bi parça teknik bilgi isterim.

- Teknik destek ekibimizde xx kişi var.
- xx müşteriye hizmet veriyoruz.
- Günün xx saati online teknik destek. (reel bişey olmali. 24 saat live support felan deyipte gunde 1 saat dahi ilgilenmeyen firmala çok.. Günde 3 saatte bakiosan teknik desteğe 3 saat diceksin.)
- 24 saatte sorun çözme garantisi.
gibi...

Profesyonel olmadan bu işi yapmaya kalkışırsanız çok çabuk iflas edersiniz.
Örneğin şu anda sizden basit 500 Mb lik bi hosting paketi alarak Bandwith sınınrları içerisinde kalarak serverin günün 20 saati Down olmasını saglarim. O zaman Reseller'i oldugunuz firma size derki,
Kardeşim sizin bu site çok fazla sistem kaynağı harcıyor. Server yerinden kalkamıyor. Bizde suspanse ettik. Alin bunu başka yere taşıyın.

Benimde yıllık ödeme yaptığımı varsayarsak. İyi niyetli bile olsaniz dolandirici olup çıkacaksınız...

Türkiyede hosting piyasası berbat durumda."vep sitesi" yapmaya başlayan komşu oğullari, amca çocuklari vs. "hostink" piyasasinada el attilar. Reseller reselleri olarak tabi...

Burdaki birçok arkadaşım gibi bende profesyonel firmalar ile çalışma taraftarıyım. Aldığım hizmetin faturasını isterim. Garanti isterim. Firma beni ikna etmeli. USA den aylik 54$'a kiralanan sunucular ile sistem bilgisi sifir olan insanlarin yonettiği serverlardan sattığı reseller paketlerini kullanarak hosting firmasi olmak oldukça kolay/ucuz Türkiyede...

Belki hakkım olmayarakta olsa bi tavsiye vermek isterim:
Kendi datacenterinizi açacak sermayeye sahip olmadan Türkiyede bu işe girmeyin. Zarar eder / boşa yorulursunuz. Üstelik insanlar boş yere mağdur olur.

seyfullah
10/09/2005, 12:02
Arkadaşlar bakın bi konu açtık bi işe giriştik neredeyse makaraya sarmayan hemen hemen yok neden diyorum sadece ?

bize yanlışlarımızla dalga geçmek yerine yanlışlarımızı düzeltme yolunda öğütler verebilirdiniz.
Zaten burdaki çoğu üyeler hemen hemen hosting vb.konularından anlarlar.

Benim anlamadığım merak ettiğim ise yarın ve ya başka gün düşene bi tekmede siz mi vurucaksınız.

Olabilir bir takım yanlışlarımız olmuştur ama ben bu yanlışları siizn tavsiyelerinizle düzeltebileceğime inanmıştım.

Yine de Hepinize Teşekkür ederim,Dalga geçtiğiniz için bile...
çünkü dalga geçtiğiniz benim yanlışlarımdır.

Hepinize yine de çok teşekkür ediyorum...

MEHMET
10/09/2005, 12:14
şimdi senin bu konuda çıkardığın dersler neler onu bir düşün sonra çözüm konusunda düşünmeye başla yok hala çözüm veya sorunu bulamadım diyorsan buraya sor.

slay3r
10/09/2005, 12:35
Arkadaşlar bakın bi konu açtık bi işe giriştik neredeyse makaraya sarmayan hemen hemen yok neden diyorum sadece ?

bize yanlışlarımızla dalga geçmek yerine yanlışlarımızı düzeltme yolunda öğütler verebilirdiniz.

Benim anlamadığım merak ettiğim ise yarın ve ya başka gün düşene bi tekmede siz mi vurucaksınız.

Olabilir bir takım yanlışlarımız olmuştur ama ben bu yanlışları siizn tavsiyelerinizle düzeltebileceğime inanmıştım.

Adam haklı herkes dalga geçiyor, biraz ciddi olmak gerek. Yanlışı varsa söyleyin, düzeltsin. Herkes ayrı telden çalıyor.

sunny_smiley
10/09/2005, 14:52
yanlışlar zaten söyleniyor, parmakla mı göstermek lazım?

brace08
10/09/2005, 16:59
Arkadaslar, usluplara biraz dikkat etmek gerek diye dusunuyorum,
tamam ok ortalik hosting firmasıyım-hosting firmam var diyen coluk cocukla dolu..bisey demiyorum ancak Seyfullah arkadas' a da haksızlık etmeyelim,yapıcı elestiriler getirelim diye dusunuyorum....Ben arkadasın avukatı degilim ancak, bence o arkadas buraya hem reklam hem de bilgi amacli gelmisti..

brace08
10/09/2005, 17:00
Yoksa burası Kurtlar Vadisi'mi :)

merak
10/09/2005, 17:02
ceviz sana daha naapsin. o kadar post almış bu thread. iyi kötü her posttan bişeyler çıkarabilirsin kendin için :)
kal sağlıcakla

Yns
10/09/2005, 17:40
reklamın iyisi kötüsü olmazmis..

asoza
10/09/2005, 22:21
Potansiyel bir müşteri olarak ilk mesajlarınızdaki üslubunuzu beğenmedim. Bence hiç bir durumda nezaketi elden bırakmamalıydınız. Sanki aralarında anlaşmışlarcasına sizi çok çabuk deşifre etmişler. En azından yazılanları okuyup hemen ilk ateşinizle yanıtlamasaydınız daha sağlıklı olabilirdi.
Bilgili veya bilgisiz hiç bir teşebbüsü baltalayıcı üslubu onaylamıyorum. Bilgisizse en fazla burnu sürtülür biraz. İnsanlarda seçici olmayı öğrenmeli.
Diğer taraftan aylık ortalama 10000 hareketin yaşandığı bir sektör hosting. Bu hareketi göğüsleyen firme sayısının o kadar fazla olduğunu düşünmüyorum. Tabii firmaları ayıkladıktan sonra. Artık bu hareketin içerisindeki bilinçsiz tüketicilerin oranının da eskisi kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. bu bakışla gerçekten ciddi ve istikrarlı bir ekibin her zaman hedeflerine ulaşacağını düşünüyorum. Ancak reseller olarak işe başlayan bir teşebbüsü de ciddi ve istikrarlı olarak değerlenirmek mümkün değildir kanaatini taşıyorum.
Bu arada sunduğunuz paketin birisinde altı aylık 27$ yıllık 55$ olarak görünüyor. bu yaklaşımı diğer paketlerin açılımına bakınca mantıksız buldum. Sanıyorum bir klavye sürçmesi olmuş. Bilginiz olsun.
Bir de ilginizi çekerse kendi müşteri profilimden bir örnek vermek istiyorum.
Paketleri 10, 20 MB gibi, bantı 1, 2 GB gibi (500 müşteri / server harici) gramla, sayıyla hizmet dizayn eden veya unlimited savuran; firma adresinde ve bilgilerinde kaçamak açıklamaları tercih eden, whois sorgusunda Yurt dışı olduğu görülen, kendi domainini bir iki yıllığına almış vs. hiç bir firmayı tercih etmiyor, ettirmiyorum.
Yolunuz açık olsun.

Panteray
11/09/2005, 18:20
zaten müşteriyle mesafeniz buradan belli oluyor.Yeni açılmış bir hosting firmasının yetkilileri işini gücünü bırakmış forumda habire geyik yapıyor.Sizin oturup asıl müşterinizle hür dikkat uğraşmanız gerekmiyor mu?

bu ne luabalilik arkadaşım??? :) :)

Ansugo
11/09/2005, 22:31
Tamam uzatmayalım. Bu kadar herkese yetebilir.