Tam Sürümünü Görmek İçin : neden ya neden farklı bişey yapmak çok mu zor?
selami_32
08/09/2005, 08:22
http://devel.gazi.edu.tr/index.php
http://www.9down.com/
biri bizim gazi üniversitemizin developer sitesi biri de çinlilerin yazılım indirme sitesi. ikisi de php-nuke kullanıyor ikisi de aynı ara-yüzü kullanıyor.
gazinin üst taraftaki sloganındaki "future of the web" bu mu?
farklı bişey geliştirmek gerçekten zor olmalı
saygılar.
DeliPenguen
08/09/2005, 09:06
İçerik kaliteliyse bence bir sorun yok PHPNuke olmasının. Ama içerik de boş. Site açmak için site açmışlar sanki. Hele bir anketleri vardı ki beni benden aldı.
En çok kullandığınız Linux dağıtımı:
6. seçenek: BSD Linux
karavanabatu
08/09/2005, 09:43
Üniversite siteleri insanların en çok uğradıkları sitelerden biri.Biraz özgün olmadır.Gerek içerik gerek tasarım.
Bu arayüz nuke'nin varsayılan arayüzü zaten.
Bence arayüzden çok bilgiye odaklı olması gerekir diye düşünüyorum. Tasarım olarak da sade bir şekilde olmalı.
cappytoi
10/09/2005, 00:50
aslında yeni şeyler geliştirmek zor değil, sadece biraz düşünmek lazım ;)
En çok kullandığınız Linux dağıtımı:
6. seçenek: BSD Linux
:)
Hiç anlamam eğer keyfe keder tamamen kişisel bir site değilse , insanlar neden ingilizce ve Türkçe kelimelerden oluşan bir çorba yapmayı severler? Hani tekerçalar ya da çokoturgaçlı..... gibi kelimeler değil ama Server,Developer,Software... gibi
Burası bir üniversite ve pencere başlığına bakın Gazi Universitesi Developer Server (????)
karavanabatu
10/09/2005, 10:58
Sözde, üniversiteler yeni teknolojiler üretir, yeni yazılımlar üretir.Bazı üniversiteler üretiyor ama fazla değil.Bazıları da hazır alıyor hayret bişe doğrusu.Evet naesse sana katılıyorum.Hani Türkçe karşılığı olmasa dersin ki tamam olabilir Geliştirme Merkezi ya da Geliştirme Sunucusu demiyorlar niye, böyle demek daha karizmatik sanıyorlar.
hem developer server hem phpNuke..Biraz çelişkili değl mi sizce de ??
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.