PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ağır Çekim Windows yardım!

Pyro
07/09/2005, 14:07
Arkadaşlar
özellikle cd yazarken muzik dinledigimde yada herhangi bir ses cıktıgında ses ağır çekim çıkıyor
yani winamp ta dinlediğim şarkı agır cekim gibi calıyor
bu 2 gun onceye kadar yoktu formattan sonra duzeliyorsa bunun writer ile alakası yoktur sanırım ?
bu bir tur virus yada baska bisey olabilirmi?
bunu format atmadan nasıl cozebilirim bilen varsa acıklarsa sevinirim
şimdiden cok tesekkurler...

HunTER
07/09/2005, 14:26
Yerınde olsam once ses kartının en son suruculerını yuklerdım.. Sorun cozulmesse anakart ıcın aynı seyı yapardım.. Yıne cozulmuyorsa bios'u guncellerdım..

Bu arada ses kartı dısındakı tum aygıtları tek tek cıkararakta cozume gıdebılırsın.. Cıkardıgın yada bıos'tan kapattıgın her aygıttan sonra bı deneme daha yaparsın.. Eger bu denemelerden bırınde ses duzelıyorsa bu kez o aygıtla ılgılı suruculerı yenılersın..

Zaten tum bunlara ragmen sorun cozulmuyorsa en ıyısı gıdıp kasayı teknık servıse bırakmak..

karamemed
07/09/2005, 15:18
Arkadaşlar
özellikle cd yazarken muzik dinledigimde yada herhangi bir ses cıktıgında ses ağır çekim çıkıyor
yani winamp ta dinlediğim şarkı agır cekim gibi calıyor
bu 2 gun onceye kadar yoktu formattan sonra duzeliyorsa bunun writer ile alakası yoktur sanırım ?
bu bir tur virus yada baska bisey olabilirmi?
bunu format atmadan nasıl cozebilirim bilen varsa acıklarsa sevinirim
şimdiden cok tesekkurler...

Yaww işe bak, ses düzgün çıkmıyor diye format at. Linux'ta sistem ses kartını bir tanıyo bir tanımıyo insanlar takla atıyor çıt diye bir ses duyabilmek için. Windowsa gelince en ufak bir sorunda format. Tamam windows'un güvenlik başta olmak üzere birçok sorunu var ama format tabanlı işletim sistemi muamelesini hakketmiyor, insaf yaww.

sunny_smiley
07/09/2005, 15:20
cd okurken ve yazarken oluyorsa en son yüklediğin cd yazma programları ile ilgili bir sorundur..
ben clonecd yüklediğimde böyle bir soun yaşıyorum..

Pyro
08/09/2005, 11:37
Soyle soyliyim format atmamım sebebi sadece ses degil kırılmıs xp pro kullanıyordum elime lisanslı home geldi fakat ses sorunu olmasaydı bir sure daha idare edecektim. ama sesin dısında farklı sorunlarda cıktı bu yuzden format cekiyorum...
bunun dısında 2 gun once sorunsuz calısıyordu farklı bi donanım eklemedim yada cd yazma programımı deiştirmedim farklı bi prgramda kurmadım.
yani bugun nasilsa 2 gun once de oyleydi.
formatımı attım lisanslı xp mi kurdum şimdi rahatım ama yinede karsılasanlar vardır die merak ediyorum sorunun ne oldugunu..

Yaww işe bak, ses düzgün çıkmıyor diye format at. Linux'ta sistem ses kartını bir tanıyo bir tanımıyo insanlar takla atıyor çıt diye bir ses duyabilmek için. Windowsa gelince en ufak bir sorunda format. Tamam windows'un güvenlik başta olmak üzere birçok sorunu var ama format tabanlı işletim sistemi muamelesini hakketmiyor, insaf yaww.

kursad
08/09/2005, 16:40
Sorun sisteme yüklü ses kodekleriyle de ilgili olabilir.