PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Datron nedir?

con_simit
03/02/2003, 07:19
0. Selam

1. Bir notebook edinmeyi düşünüyorum. Ama şu smartbook'lar aklımı çeliyor.
1.1. Datron diye bir marka gördüm: Konfigürasyon çok iyi, fiyat da iyi. Gel gör ki bu ne markasıdır, menşei nedir bulamadım.
1.2. Bir de aradığım bir özellik var. İkinci mönitöre çıkış verirken duplicate etmesi değil, iki mönitöre paylaştırması. Yani iki mönitörü tek bir monitör gibi düşünüp, görüntüyü bölmesi. Bu özelliği destekleyen ekran kartını haiz bir note/smartbook biliyor musunuz?

2. Aslında çok gezmeyen biriyim: İki-üç ayda bir dışarı çıkıyorum. Ama o çıktığımda da yanımda bir makine götürmem gerekiyor.
2.1. Notebook olması şart değil, taşınabilir boyutlarda (ultraslim desktop bile olabilir) nasıl bir alet önerirsiniz?

3. Kolay gelsin.

Black_Boyss
03/02/2003, 10:23
notebook'larda kalite kalite derken destek garanti parça destegi istediginiz ürünler hakkinda geniş bilgi verecegim iki gün içinde ama smartbook alabilirsiniz

hgumus
03/02/2003, 13:23
bence de smartbook al yeni çıkardığı versiyonu çok deli bişey piille de çalışıyor artık

Black_Boyss
04/02/2003, 09:58
:(

twister0015
21/05/2005, 19:20
arkadaşlar bu datronla iligili bilgisi olan var mı bi notebook alcam ama markasaı datron nasıl olur bilgisi olup da verenlere şimdiden teşşekkürler....

turker
21/05/2005, 20:00
bir arkadaşım yaklaşık 1 senedir kullanıyor, şikayet ettiğini görmedim. Servis durumunu bilmiyorum...

Yanlış hatırlamıyorsam Datron bir Ufotek markası...