Tam Sürümünü Görmek İçin : Bilgisayar açılmıyor. Deli olacam
Arkadaşlar Pc yi açarken 1 hata ile karşılaşıyorum. bu hata tam olarak bios ekranı ile windows xp ekranı arasında oluyor. zaten windowsxp ekranı gelmiyor hata da ise insert boot media and any key buna benzer 2 satırlı bir yazı cıkıyor karsıma bu durumda restart atmak zorunda kalıyorum yine olmuıyor hep aynı hatayı veriyor. donanımda sorun olarakcagını sanmıyorum. butun parcaları sokıup taktım. hdd bir sorun olabilir ama bios ta hdd goruyor. amd athlon kullanıyorum. sorun nerde acaba ? :confused:
IcenGuard
04/09/2005, 11:40
bios daki boot sırasında hd in en üste olduğundan emin ol.
eğer en üste ise ; windowsu baştan kur.
Arkadaşım saol dedigini deneyecem su an arkadasımdayım onun pc sine taktım ( onun hdd + benimki) çalışmadı yine aynı hatayı veriyor. benim hdd bozuk galiba. çok aşırı yuklendim 100 yakın format yemiştir. bundan ola bilir.
teşekürler
sistemci
05/09/2005, 01:24
Şimdi büyük bir ihtimalle üzülerek HDD nin uçmuş olabileceğini yada bi ihtimal bios ayarlarının değişmiş olabileceğini düşünmekteyim... Eğer açılışta hdd den garip sesler felan geliyor ise mafiş olmuş olabilir...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.