Tam Sürümünü Görmek İçin : Tipoğrafi?
Tipoğrafi ile ilgili elinizde türkçe kaynak veya bağlantı bulunan varmı? A list apart'da var ama ingilizce olduğu için pek anlamıyorum. İngilizcem yeterli değil.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?p=78114#post78114
Okudum orayı. Umarım yakın bir zamanda alabilirim kitabı. Şu anda maddi durumum pek iyi değil. Meteliğe kurşun atar olduk. .P
Zerzevat Adam
06/09/2005, 10:55
Çok bilmişliğimi mazur gör, tipoğrafi değil de tipografi olacak, bu şekilde ararsan internette de bazı kaynaklar var.
İngilizceni geliştirip (illa ki kursa okula gitmen gerekmez, mesela bazı Photoshop Tutoriallarının Türkçeleri var internette, önce Türkçe'yi oku 1-2 uygulama yap sonra İngilizceleri oku. Bu sayede işlemlerde neler dediğini anlayabilirsin. Bu ilk adım olsun, bunun dışında program ve oyunlardaki İngilizce menü ve komutların yaptıkları işleri anlamaya çalış. Programların manuallerini okumaya çalış... Ve ALA gibi siteleri de okumaya çalış, Bu sayede yavaş yavaş okuduğunu az çok anlar düzeye gelirsin. Ayrıca windows kullanıyorsan MTU-Mstar Sözlük elinin altında bulunsun.) yabancı kaynakları tara.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.