Tam Sürümünü Görmek İçin : Anakart Ve XP
Scorpion
03/02/2003, 00:00
P2B-F anakartlı PIII 450 işlemci ve 256 MB SD ramlı bir bilgisayarda Xp yükleyince bilgisayarı kapatmak isterken bilgisayar kendi kendini restart lıyor. Yani kapandıktan sonra tekrar açılıyor.
Bu durumda Xp den wazgeçtik W2K kurduk makinaya. Hiç bir problem yok gayet güzel çalışıyor.Bir program yüklemek istedik SP1 istedi program.bizde sp3 kurduk makinaya...Ve W2K Xp ile aynı sorunu yapmaya başladı. Bios güncelleyelim bari şeklinde yaklaştık olaya bios güncelmiş zaten (1013a)
Yani çözemedik sorunu..
Yardımcı olabilecek varmı?
Black_Boyss
04/02/2003, 18:59
bu donanımsal bir arıza degilgibi işletim sistemine tam olarak tutunamıyorsun dedigin sistemde bende W2k kullanıyorum ama tık demiyor senin sorununu bir hata code tutulur log denir böyle yazayım denetim masası altında yönetimsel araçlar var bilgisayar yönetimi var burada bilgisayar gunlül olaylar hatalar ve sistemgüncellemeleri hakkında log tutulur onlarda yazan hata code yaz bi araştıralım hem bişiler ögrenmiş oluruz:p
Scorpion
08/02/2003, 13:58
Perlib
"C:\WINNT\System32\rasctrs.dll" kitaplığında "RemoteAccess" performans verisi toplama işlevinin bitmesi beklenilirken zaman aşımına uğradı. Bu uzatılabilir sayaçla veya veri topladığı hizmetle ilgili bir sorun olabilir veya bu çağrı denendiğinde sistem çok meşguldü.
W3SVC
Sunucu yönetim aracı geliştirme bilgilerini kaydedemedi. Yönetim aracı bu sunucu tarafından görülemiyor olabilir. Veri, hata kodu.
Bu iletiyle ilgili daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki adresten Microsoft Online Support sitesini ziyaret edin:
Bunun gibi hatalar var bence kapanma ile akakaları pek yok gibi duruyor ama ....
Win2K da direkt sorun yok ki zaten SP3 'ü kurunca problem oluyor
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.