Tam Sürümünü Görmek İçin : ::avatarlarımız::
mosaicus
02/02/2003, 23:08
şu avatar konusuna bir değineyim dedim:confused:
boyutlarını biraz daha büyütsek ve de artık hepimiz sabit bir avatar kullansak daha hoş olmaz mı?
çünkü şahsen ben nickleri değil de avatarları daha çok aklımda tutuyorum ve sanki o kişi ile özdeşleştiriyorum! ve kişinin kullandığı avatara göre kafamda bişiler beliriyor o arkadaşla ilgili, sanki sanal görüntümüz gibi bişi:)
ne dersiniz?sadece bir fikir...olmazsa olmaz deyin, olursa da olur deyin:D
saygılar
3 gündür 30 çeşit tasarım yaptım yeni ceviz net için ama hiç biri içime sinmedi, forumun yavaşlığından yakınan çok arkadaş var bu yüzden bir an önce tasarımı bitirip foruma geçmek istiyorum. Sitede ve forumda yavaş bağlantısı olan üyeler için ayrı bir stil olacak o aşamaya geldiğimizde forumun bir stilinde avatarlar tamamen kaldırılacak diğerinde biraz daha büyütülecek. Kesinlikle hızla ilgili yapabileceğimiz herşeyi yapacağız yeni tasarımda.
Sahin abi yeni temaları görünüşe göre değil de ağırlığa göre yap.. Öyle de yapıyorsun sanırım.. Kolay gelsin..
Black_Boyss
03/02/2003, 00:11
ım connect internet dial up
halen surunuyoruz:(
2 çeşit yapıyorum ama hala biri bile tam çıkmadı ortaya :uff:
ben değiştiriyorum haftada bir var mı itirazı olan ...
gerçi olsa da değiştirmeye devam edeceğim
yaa bu avatarları biraz daha büyütürsek ekran a sığmıyacak :D bence bu boyut yeterince uygun. avatar değiştirmesine gelince insanlar kendilerine uygun olanı yada hoşuna gideni koyuyorlardır demek ki karışmamak lazım.:super: benceeee
CrazyCat
03/02/2003, 15:48
Benim başka resmim yok :D
al işte buda yenisi sevgililer günü özel
mosaicus
03/02/2003, 18:07
iyi, peki...:sus: :D
Avatarıların boyutu bence iyi hem forum zaten yavaşlamakta birde grafik yükü binmemeli bence.
bence 70*70 pixel olmalı adminler
cunku baska forumlardada kullandıım avatar ı bu sitede kullanamıyorum ayrıca cogu zaman cafeden takıldıım icin kucultme imkanımda olmadı.........
neyse ...... bence 70*70 bir standart oldu oyle yapın derim
64x64 Vbulletinin standartı.
Scorpion
05/03/2003, 02:23
Yafs canım sıkıldı avatar yaptım kendime...
Uzun süredir yapacaktım bişi ama vakit bulamıyordum... SOnunda iyi kotu bişiler yaptım :) Artık benimde avatar'ım var :D
Valla iyi etmişsin kardeş ama... :)
Bişey demiyecem gel senin şu avatarı değişelim :) Bir senin birde Mesut'un avatarı değişsek ne güzel olacak ama :)
Scorpion
15/03/2003, 02:44
değişelim abi canın saolsun :)
Ok ben değişirim begenmezsen söylersin :)
Scorpion
15/03/2003, 03:33
Cidimisin abi?
neresini beğenmedin?
yada neden bu şekilde düşündün?
Ya bu tonda yeşil bir göz sürekli bana bakınca rahatsız oldum nazar mazar değer mazallah :D
Scorpion
15/03/2003, 16:44
OK istediğin gibi değiştirebilirsin...
Adam gibi bi avatar bulamıyorum of yaaa :aglama:
Mesut yine kızgın bir tip seçsende eskisine nazaran daha hoş olmuş avatarın;)
Avatar boyutları 80x80 olarak değiştirilmiştir arkadaşlar, standart olması açısından herkesten ricam 80x80 yapması avatarlarını ve 1 pixellik bir hat ile çevirmeleri. Hız sorunu olan arkadaşlar kontrol panelden imza ve avatar bölümlerini kapatabilirler.
2 sorum olucak.
Evvelden kactı boyutlar?
Bana avatar ayarlıyabilicek olan varmı :D
64x64 tü ben ayarlarım ;)
Demin dolanıyodum takip ettigim baslıklarda bi baktım avatarım degismis. Cok sagol Şahin abi. :P
Çok artiz oldum dimi.:D Havamdan gecilmez şimdi :P
Scorpion
27/03/2003, 02:47
ehe Şashin abi iyi alıştın avatar ayarlama işine :)
Benim avatar babamda Şahin abi :)
Arkadaşlar dikkat ettimde herkes göz seçiyor göze geleceğiz sonunda :) hadi seçiyorsunuz bari 80x80 seçelim şunları acaip bir dizayn tutkusu var bende bir gün oturacağım bütün avatarları 80x80 yapacağım :p
80*80 güzel olmuş bundan yeni haberim oldu yeni avatarda iris e ay yıldız koyup nasıl belli olacak diye o kadar uğraştık ki hiç sormayın. Hatta önce çok büyük bir resimde denedik. Resim 3 boyutluydu. Bende photoshop da kıt; Ay yıldız koydum 3 boyut tutturana kadar canımız çıktı arkadaşlarla. Sonunda dedim 64*64 e küçültelim dediler ki: Madem o kadar küçültecektik ne diye uğraştık 3 boyutlu ay yıldız efekti vermeye oldular :D. sonunda ben kendim kendi gözüme koydum bir ay yıldız yükledim. Ne hikaye ama...
muharrem_tac
30/03/2003, 22:40
Benim dikkatimi çeken de güneş gözlüklüler.Güneş gözlüklü avatarlarda artış var.Yaz kış güneş gözlüğü takıyoruz.Bi de smiley koyduk mu tamamdır. :kuuul:
Sen neden avatarını kaldırdın kardeş?
Black_Boyss
03/04/2003, 11:55
bence onemsiz
Ben artık herkes "80x80" e geçsin diyorum...
Ben bile geçtim...
Ben hiç değiştirmezdim, değiştirmeyi de düşünmüyordum. Saolsun şahin abi, örümcek tutumuş user ayarlarıma arada bir temizlik için girdiğinde avatarımı değiştirirdi :)
Gelişen olumsuz toplumsal olaylara, gösterebildiğimiz her noktada tepki göstermeliyiz mantığıyla avatarımı "sonunda" bende değiştirdim. Tabi, ben tasarlamadım, buldum ve kullanıyorum. Memnunumda.
Sizce de iyi bi logo değil mi?
Fotoğraftaki ben deilim. yok bugün bi arkadaş sordu da sen misin diye.. ben o kadar yakışıklı deilim :D
Bu neo. matrix filminin neo'su.. Mustafa Hocam bana neo dediğinden dolayı böyle takılıyorum bu aralar :)
Sevgiyle,
ben arka zemin i saydam yapıyorum fireworkste jpg olarak export edince beyaz oluyor formdan kaynaklanan bişeymidir yoksa benmi yanlış yapıyorum...
Jpg'lerin arkasinin $effaf olarak birakilabildigini bilmiyordum. Gif olsa anlarim da... :confused:
:cool:
şimdi oldu demek ki sorun bendeymiş :D ne öğrendik jpg lerin arkası şeffaf olmuyormuş
çok sağol ASA
Ali Sarı
24/04/2003, 23:40
Ben 80x80 ile uğraşamam. Atarım kafamı duvarlara, bulaşmayın bana :kuuul:
Orjinal mesajı gönderen muharrem_tac
Benim dikkatimi çeken de güneş gözlüklüler.Güneş gözlüklü avatarlarda artış var.Yaz kış güneş gözlüğü takıyoruz.Bi de smiley koyduk mu tamamdır. :kuuul:
+1 :D
Look at thaat.. :p :D
Öf ne karizma duruyo var ya!
.:: nE0 ::.
"Ne karizma yaaa... Cılız herifin teki..."
demişti biri zamanında...
:D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.