Tam Sürümünü Görmek İçin : xp kurulum sırasında blg kilitleniyor
xp kurma sırasında bilgisayar kilitlenip kalıyor. ya tamamen siyah ekranda bir işlemden dierine geçerken takılıyor veya ilerleme sırasında takılıyor. bir fikri olan var mı? neler denenebilir?
teddmcload
27/08/2005, 16:05
başka bir windows cd'si ile dener misin?
tüm usb portlarını kapat.
Predator
27/08/2005, 18:25
teddmcoad ve turkerin söylediklerinindende kaynaklanabiliyor olabilir.
Aynı sorunu bende xp sp2 eng kurarken yakın bir zamanda yaşadım. Ramlere kadar değiştirdim ancak düzelmedi en son bios ayarlarıyla deneme yanılma yöntemiyle oynarken ethernet kartının "wake on lan" seçeneğini kapattığımda problem düzeldi.
Takılma sürekli aynı yerde oluyorsa hangi aşamada olduğunu yazarsan belki genel bir problem olarak internetten cevabını bulabiliriz.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.sorunu buldum, garip biraz, buraya yazayım da başkalarıda yararlanır belki. işlemcinin fanına toz pamukçuğu dolmuş ve fanın çalışmasını engelliyormuş. anlaşılan işlemci ısınınca da kendini devre dışı bıraktığından takılıyormuş. zaten format atmamın sebebi de normal çalışma anındaki takılmalardı. bir vesileyle bilgisayar temizlenmiş oldu.
tam da fanlara ve power supply'a dikkat et diyecektim baştaki yazıyı okuyunca :)
teddmcload
29/08/2005, 16:24
:D cd, usb, wake on lan olabilir ama fandaki tozlar aklıma gelmemişti. tşk
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.