Tam Sürümünü Görmek İçin : windows xp ve usb2
Arkadaşlar ekte karşılaştığım bir sorunla ilgili ekran görütüsü aldım...
Muvo2 mp3 player aldım. Yalnız bilgisayara taktığımda bunu böyle görüyor ve bilgisayarım içine herhangi bir taşınabilir disk eklemiyor.
Bunu sizce ne için yapıyor olabilir? Nasıl düzeltebilirim.
Sevgiler.
Anakart'ın cdsinde bir usb sürücüsü varsa onu yüklemeyi dene belki düzelebilir.
Selam
Muvo2 bende kullandım fakat herhangi bir sorun ile karsilasmadim sadece ilk taktigimda tanitmami istedi ama otomatik tani dedigimde direk kendisi ayarladi ilk denememde tasinabilir diski ekledi ama ustunde soru isareti vardi sonra cikarip bastan taktigimda olmustu. farkli bir usb ye takmayi denedin mi ?
mesela benim bilgisayarimda ek olarak taktigim usb lerde sorun yasiyorum ama anakartin ustundeki usb lere takinca calisiyordu...
sunny_smiley
19/08/2005, 12:30
Chipset sürücülerini yüklemiş miydin? Başka USB porta takmayı denedin mi?
Service Pack 2 yüklenmemişse onu yüklemeni öneririm. SP2 (veya sp1) ile birlikte usb2 kullanılabilmesi için bir yazılım/sürücü beraberinde geliyor. Yüklediğimiz zaman birçok usb aygıtını otomatik olarak algılayabiliyor.
Eğer sisteminde sp2 yüklü ve hala daha bu sorunla karşılaşıyorsan, aygıtı bağlamadan önce, aygıtın sürücülerini yükle ve daha sonra aygıtı usb'den bağla.
Yine de sorun varsa!!! :)
Sp2 sürümleri yüklü olan ve olmayan ayrı makinalarda.
USB1 olan makinada.
USB2 destekli anakartlı makinada (4 bilgisayar var hepsi xp)
Hepsi aynı sorunu verdi. Anakart cdsindeki usb paketini baştan kurmuştum.
Muvo2 için Xp ye özel bir sürücü kendi Cerative CD sinde bulunmuyor. Yalnız win98 için konulmuş.. Çünkü xp otomatik tanıması gerekiyor(muş).
Muvo2 kullanan bir arkadaşıma sordum o da böyle bir hatayı hiç görmediğini söyledi. Ne iş yerinde nede evdinde.
Demekki sorun cihazda. Akşam'a aldığım yere götürüyorum, ordaki görevlielrde bir kontrol etsin. Sorun benden değil onu anladım en azından.
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
karavanabatu
22/08/2005, 19:42
Ben de de aynı sorun olmasa bile dijital foto makinemde benzer bi sorun verdi.Şöyle bişey dene belki olur.
1- Bilgisayarından makineyi tamamen sil.(Aygıt yöneticisi)
2- Varsa driver ı da sil.
3- Sonra makineyi usb ye tak çalıştır.Otomatik Aygıt yüklemeyi salla ve Driver Cd sini tak ve normal yükleme yap.
Burda farklı olan şey makinenin takılı olması.Hatta makineyi çalıştır.
teddmcload
23/08/2005, 16:27
sp2 yükleyince sorunun hallolması gerek.
Anakart üzerindeki usb 2.0 donanımı sürücüyü algılamıyor.Ancak
usb portları düzgün çalışıyor.
Bilgisayar özelliklerinden aygıt yöneticisi sarı soru işareti gösteriyor.
sp1 yüklememi önerdiler ancak bunu da yükleyemiyorum.
konu hakkında yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.